-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #65128 üzenetére
Nekem tetszik, jól elkaptad
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #65116 üzenetére
Sebaj, nem.a nap allasa donteni, hanem a minoseg. De irtam is hogy nem azonos az ido. Van elteres igy is szamomra a G6 javara. Na befejeztem ezt, hozom a G6 kepeket szerenyen
Peace ✌[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #65109 üzenetére
A fu az meg oke, de nezd meg a bokrot kozepen, a lepcsot, vagy a kupola alatti szobros reszeket.
Na az a durva.. Ertem en hogy a tobbsegnek az S7e a minden, de en ezt nezem.. Es ezek utan nem is akarom lecserelni a G6-ot, pedig megfordult a fejemben, hogy ujra veszek egy S7e-t...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #65107 üzenetére
Szerk:
Végigbújtam mindent. Rengeteg ugyanarról készült kép van, viszont a napszakok mások, így értelmetlen az összehasonlítás. G5 legtöbb képe késő délután készült :/
G6-al meg nincs abban a napszakban kép, és kevés is van még vele.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #65106 üzenetére
Mindjart megnezem mik vannak, elvileg vannak azonos kepek
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #65102 üzenetére
Direkt olyant valasztottam, ahol a Samu elonyben volt.. Dorzsolgettem a szememet, de csak jol lattam amit..
-
Aryon87
félisten
No akkor itt egy érdekesség, ami most 100% megerősített abban hogy nem akarom én lecserélni a G6-ot...
nem kommentálnám különösebben.. Mindkét kép esetében az S7edge előnyben volt a jobb fényekkel..
-
Aryon87
félisten
Aha latom mennyire xar kepeket csinal
Komolyan maradandot hagyott bennem, kell most azonnal (+ az utodja is)Hardric: gepen nezve zajos es mosott nagyon.
Sose szoktam negativumot irni masnak, de ez nem joXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz HardRic #65081 üzenetére
Nekem is.
Majd augusztusban hozom en is a nyaralos kepeket, csak nemtom mivelSzerk: valami nagyon nem okes ezzel az O+5-el..
Mozzarella kepei utan eros kesztetest erzek hogy a Honor 8-ra valtsam a G6-ot..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Hopkins95 #65046 üzenetére
+ Adam:
Jo is a H8. Volt vele dolgom, siratom is
Az utodja 99% hogy meglesz, de az S8 is erosen fukarkodik a kepbe..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #65022 üzenetére
Tudom. Nem azért írtam, csak mielőtt jönne a nép, hogy már megint deszar képeket csinál a géhat, stb stb..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #65020 üzenetére
Tetszenek. Akár túlélesít, akár kiégeti.. jók lettek.
-
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #64987 üzenetére
Parancsolj:
Kopp, es meg is jelenik a csuszka, ahogy a H8 eseteben is. Ez eddig nem volt az LGnel.
Remelem hogy erre gondoltal, es nem butasagot beszelek..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #64982 üzenetére
G6 már tudja. Ráboksz, és szabályozhatod a fényerősséget is.
Lacno: már megszoktam
Jó a G6, de egy 2 éves szenzor ennyit tud..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ShadowLac #64979 üzenetére
Jó vicc volt, de gondolom tudod miért nincs a G6-nál a tábla a képen..
Az a részlet pedig a részletességet mutatja. Nálam az fontosabb.Én azért örülök, hogy a g6 egy 2 éves szenzorral ilyenre képes. Értetlenkedek a miértjére, de ez van.
Jön a nyár, lesznek jó képeim mással is...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #64975 üzenetére
Na majd napokban lesz egy S8+al valo osszeeresztes Helltakkal, kivancsi vagyok..
-
Aryon87
félisten
válasz siskad #64956 üzenetére
G6 nem egy helyen jobb. S8-nál hiányzik az élesség. + sok helyen már kenődik a tartalom is
Csak egy példa:
Itt inkább égjen ki az ég, de a fa legyen éles..
Nagyított képrészletek:
G6
S8
Többinél is ugyanez a helyzet. Jó a Samu kamerája, de nem a távoli témákra. Ugyanez volt az S7e-nél is a bajom, a legjobban akkor ütött ki, mikor a Samumat összeengedtem a Honor 8-al és i6s-el..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz ShadowLac #64953 üzenetére
Igen, arra mar kotnek biztit
Gixxergabi: na azert az eleg durva. A G6 meg mi a fszert ilyen ronda ejszaka?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ShadowLac #64949 üzenetére
Bekesseg erdekeben lehet jobb is. Igy is elegge szetromboltam mar az imidzset
De mint korabban irtam nem zarkozom el tobbet a Samutol
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #64937 üzenetére
Hallottam ezt a kifejezést, csak most nem tudom mihez tenni.
Szoftveresen kapott egy belső funkciót, miszerint túlmelegedés ellen leszabályozza magát. na akkor igencsak belassul. G5 ilyet nem csinált.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #64921 üzenetére
Csak le akarod cserelni az S7-ed?
En meg kezdek gondolkodni egy S8-ban (+ vagy Honor9)
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #64919 üzenetére
Legutóbbi frissítéssel már kivitelezhető a monochrome mód is, ugyanúgy, ahogy a P9 esetében is.
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #64884 üzenetére
Lüke
Otthon majd megcsinálom amire gondoltam, melóhelyi gép vacak ehhezXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #64880 üzenetére
Kb ertem amit irsz. Nekem pl serti a szemem a megosztott kepeknel a belenagyitas.
Azt megfigyeltem pl hogy mikor a driveban nezem vissza a kepeket, a wide-nal kb 80%-nyi nagyitasban meg qrvajok, a maximumra mar torzul. Ugyanez a direkt linkeknel is, hogy kegyetlenul torzul az egesz tartalom, es ez minden telonal kijon.
Szamomra nem valos, es azt sajnalom, hogy a direkt link nem engedi a 80%-os nagyitast, mert velemenyem szerint az a valosabb osszkep.
Ha a driveban a rendes kepeket is maxra tolom, akkoris maskep nez ki, mint itt a direkt linkek altal.
Na sikerult jol elmagyaraznom, mar nem fogalmazom at a szovegetXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #64876 üzenetére
Köszi.
Még ha az N6P jobb is, azért az nem kis dolog, hogy a G6 képes a nyomába érni a 2 éves szenzorával. Kár hogy nem újabbat kapott, azzal ütősebb lett volna...Esti összehasonlítás macera, kérdés ki az aki ráér. Mert a P9-el össze tudom hozni, de ugyanakkor egy S8 ellen lennék kíváncsi, amivel nappal lesz a héten elvileg. Az esti kérdőjeles még így is.
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #64864 üzenetére
Én pl a Xiaomit csak 1 éve ismerem, míg a Huaweit meg az U8500 óta..
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz siskad #64838 üzenetére
Kinaihoz kepest csodakat tud, szerettem nagyon. Honor 8-al jo paros volt mig nalam volt.
Nekem par napon belul landolt a foldon a mosogeprol, a hatlap le is esett rola ugy, hogy a telo uvege sehol nem tort.. A Samu nem elte volna azt tulXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz siskad #64827 üzenetére
Hoppáhoppá
Jó választás, nálam a Mi5 nagyon jól szerepelt, és ahogy elnézem, már egész jól összebarátkoztatok(válogatás nehézkesen, de folyamatban, még kis türelmet kérek)
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #64807 üzenetére
Jo kepek lettek
A tobbieke isMost kerultem geohez, kezdem a kepek valogatasat, remelem hamar vegzek vele. Megint termeltunk egy rahedli anyagot
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #64793 üzenetére
Basszus..
-
Aryon87
félisten
válasz mindthecrap #64791 üzenetére
Mifene? Beszivtad a Sim mizeriat a frissitessel?
No more: ahogy csiszolodok ossze a G6-al, ugy erzem hogy egyre jobban megy. Ez mar tudja a fennyel valo jatekot is, mint a Huaweik.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sajnos az S8+ elleni összemérettetés elmaradt, pótoltam egy P9-el szemben, és most nehezebb dolguk is volt a telóknak, ahol szépen helytálltak.
Apró megjegyzés, ami nem fog tetszeni pár embernek
Olyanban is helytálltak, amiben az S7edge bekakilt... Sorry..G6
P9-nek sajna nem sikerült ez
G6 automata fényméréssel
G6 manualLG G6 vs Huawei P9
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #64769 üzenetére
Jo buli az allvannyal valo jatek
Porthox: gyonyoru az a videk
Mozzarella: sok-sok kepet szallitani am, jo nyaralast
Mas: lightroommal hogyan kell a RAW-ot eloallitani? Csinaltam manualt is es beraktam a RAW mentest is..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Érdekesség: H9-H8-P10 cameratest
-
Aryon87
félisten
Ahaaa, most mar ertem azt a babat
Nagyon otletes!
Es jokna kepek, tud az a V10 meg most is.BCL: a Honor 8-ra +1.
Ugyanakkor a V20 es G6 is jo valasztas, de az S7edge is jo (bar nem az en ajanlott listamon )[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #64721 üzenetére
Tudom, azert csinaltam mas szogbol hdr nelkul.
En nem sajnalom a megvalast
Sot meg orvendek is neki .
Nem a Samunak koszonhetem (csak reszben) az erdekes temakat. Fejlodes igyekszem minel jobban figyelni a reszletekre is.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Termeszetesen a G6-al se maradhatott el a szokokutas kepsorozat HDR-t kikapcsoltam, tenyleg torzitja a vizet..
Ez HDRel:
G6
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #64718 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #64715 üzenetére
Jaaaaa
Azt hittem G6
Nem írtad oda a képhezXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #64712 üzenetére
Na igen, így már mindjárt másképp mutat a téma...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Ezért lesz ismételve a sorozat, ezúttal HDR nélkül igaz más helyszínen, hogy ne legyen unalmas ugyanazt végignézni
-
-
Aryon87
félisten
Facen egy srác a Huawei/Honor csoportba tett fel pár képet új szerzeményével, megkértem, küldje el nekem az eredetiket, amiket megosztanék veletek, és úgy látom nem kell félteni ezt a modellt sem, ahogy a kistesóját sem..
Honor 8 PRO
Doki: csak őszig lesz nyugalom.. Utána jön a HTC U11 vagy Honor 9-et vegyem kálvária
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #64690 üzenetére
én "tűzliliom"-nak hívom
Ami jól sikerült úgy látomXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Ha mar sanyaru kutyasors:
[link]Előkap, nem vacakol, fotóz, mert ezeket amúgy lehetetlen..
G6[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gipsztigris #64679 üzenetére
Úgy látom, kegyetlen gazdi vagy, nagyon rossz sorsa van neki
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #64666 üzenetére
Nincs, utánaolvastam:
A kamera mindig is a Nexus készülékek mostohagyermeke volt, az ígéretes specifikációk ugyanis rendre optimalizálatlan képfeldolgozással és puritán szoftverrel találkoztak. Fejlődés persze mindig volt, csak épp a riválisok léptek előre nagyobbat. Idén előre akkora felbontású szelfikamera került (8 megapixeles, (íme, mit lát)), hogy a hátlapi alig nagyobb (12,3 megapixel). Ez azonban ne ijesszen el senkit: a keresőóriás mindkét idei Nexusba méretes, 1/2,3 hüvelykes szenzort pakolt 1,55 mikronos pixelekkel, amelyek több fény befogását, és az ígéretek szerint jobb esti képek rögzítését teszik lehetővé. Besegíthet a széles látószögű, F/2-es blendéjű lencse, a lézeres autófókusz és két, erős LED-es villanó, viszont az optikai képstabilizátor kimaradt.Lacno: igen, ezt néztük is, hogy az én képeim durván 1-1.5mb-al nagyobbak.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #64657 üzenetére
Bizony, engem is meglepett. Mondtam is Drakmusznak mikor keztuk a bulit, hogy az ove toronymagasan fog nyerni. Ugy is alltam hozza, elvegre az egyik legjobb lameras telefon ellen indult a G6, ehhez lepest megis sikerult vele majdnem egy szintbe kerulnie, meg ha szoftveres megoldassal is.
En elegedett vagyok az eredmennyel, legalabb tudom, hogy augusztusban nem lesz szuksegem egy U11re a szuper nyaralasos kepekhezXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #64649 üzenetére
Semmi akadalya a tobbszoros ismetlesnek.
Szombaton jovok majd S8+ vs G6 sorozattal, es meg amellett lesz egy harmadik is elvileg.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #64644 üzenetére
En szamomra ez egy szoros "parbaj" volt. Sokkal rosszabb eredmenyre szamitottam, szamomra is a N6P az ami meg magas szinten van, de ha a szenzorokat veszem, szepen helyt allt a G6. Plane ugy amilyen csunyan le volt hurrogva..
Vasarnap lesz egy ismetlesunk, akkor viszont HDR nelkul csinaljuk meg a musort. Szerk: Drakmusz megelozott
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #64641 üzenetére
Direkt bekapcsolva volt a HDR is. N6P finomabban banik azzal.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz #16514048 #64615 üzenetére
Nyilvan a Nexus erisebb, az a mai napig sopor mindent. Viszont a G6 is egesz jo szinten mozog, ugy hogy 2 eves szenzor van benne. En ezt a szempontot (is) nezem...
Vikooo: na igen, ha ezzel ezt tudja, mit tudhat a legujabbal? De szamomra is erthetetlen, hogy miert nem raktak bele legalabb a G5 szenzorat...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
LG G6 vs Nexus 6P első rész (mindkettőnél a HDR be volt kapcsolva állandóra a hitelesebb képekért):
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #64574 üzenetére
Akkor tudod mirol van szo. Este automataval folosleges szorakozni, abban a Samu se olyan jo, csak jobb.
Makroban a Huawei a legjobb szerintem.
LGnek nem erossege, bar ami a kepsorozatomban van az utolso elotti, az szerintem igencsak jo lett + a liliomszeru virag az elso kepen.
Szal vagy javult ez a G6-ban vagy a G5nel meg nem foglalkoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #64571 üzenetére
Es ebben az esetben az LG jobban is jon ki az F1.8 lencsevel manualban, viszont a H8 siman racafol az F2.2 ertekkel.
Andrys, csinalj automataban egy ilyen kepet..Yofej: nem csereltem fel a linkeket
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #64565 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest