- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Joccc07 #7542 üzenetére
PC-n a ForzaHub alkalmazásban. A Store-ból kell letölteni.
(#7543) Redcaster Most fejből nem tudom. Közel max grafika 4k-ban. Az árnyékokat vettem vissza, élsimítás off, és a visszapillantó tükör van lejjebb véve. Ha nagyon kell, telefonról tudok képet küldeni. Menübe, nem tudom, hogy kell képet menteni.
-
Mosqu!to
addikt
Fura, mert se új driver, se win update nem volt, játék frissítésről nem tudok, Afterburner/RivaTuner nincs fent a gépen.
Viszont felraktam az októberi frissítést, és azóta megint működik
No mindegy, a lényeg, hogy megyMás: Hallottam róla, hogy megy surroundban (dts?) a játék valahogy. Ez csak boxon elérhető, vagy PC-n is? Ha PC-n is, akkor hogyan tudom beállítani? Hangnál nem volt ilyen opció.
-
Gijon
senior tag
válasz
Pro!Petya #7544 üzenetére
Nem értem a fanylgást
, még ha nem is jó, de legalább van. Igaz pont nem sok jelentősége van nyelvnek, de pl. jövőben más játékoknál, akár jól is jöhet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Roland861010 #7535 üzenetére
Azért ez open-world elég brutális grafikával, én nem csodálkozom. Már a Forza 6 Apexnek is kevés volt a 8 giga RAM olykor.
Aki meg az előzést (Pass) lefordította elsuhanásnak... nos, 25 korbácsütés nálam.
-
Bib
őstag
válasz
Roland861010 #7535 üzenetére
Azt jelenti,hogy a minimális 8Gb ,de az ajánlott 12. A Fh3-nál amikor 24Gb-ra bővítettem akkor minden akadás,kilépés eltűnt és ez itt is így van.Most is látom játék közben a bil.l kijelzőjén hogy a 12Gb-ot simán használja.Nálad csak 8-at tud a teljes rendszer ami komoly spórolásra ,lapozófile használatra tekeri a géped.
-
Lifer092
senior tag
válasz
IntelKiller7 #7531 üzenetére
Nekem is telekom a szolgáltató, Xboxon a NAT nyitott, minden szolgáltatás elérhető. De mégsem kapcsolódik, ha netán kapcsolódik, akkor pedig nem talál játékmenetet semmire sem, utána pedig el is dobja ismét és megint szólóba kell váltani.
-
Pro!Petya
addikt
Hali!
Valaki felhomályosítana hogy melyik az a "magamutogatás" trükk? (napi feladat , elvileg elsuhanás + drift .. de azt az "elsuhanás"-t se tudom melyik
Már körtáncot jártam az autók között-mellett-felett de nem jövök rá.
3-án szedtem le a gamet, még csak 61-es vagyok , haladnék de azok a telibek..rt táblák a házak és oszlopok hegyek tetején - oldalán kicsit időigényesebbek mint vártam!
Egész tetszetős kis game , bár mire rájöttem hogy évszakos kiemelt versenyből ki kell lépni miután készen vagyok vele és csak aztán lehet menni a következőre ezt kicsit furcsáltam .... miért nem léptet ki magától ha kész van?! Na mindegy!Én németből nyomom de itt 99% -ba online van, talán ha 2x dobott fel a 2 nap alatt üzenetet hogy reconnect kell, és rányomva egyből ment is. (csak mert láttam páran írtátok h offline)
-
Bib
őstag
válasz
Roland861010 #7519 üzenetére
A ram bővítés biztos segítene,de adhatsz több lapozó file-t neki, vagy autó beállítást.
-
tescodr
aktív tag
Nekem is 1050ti van 8gb rammal a játék tükör sima. Más téma :próbáltam a phs kollégákat ossze rántani egy közös játékra de ennyire nincs rá érdeklődés? Senki nem fogadta el. A masik dolog:csak nekem tűnik úgy hogy a játék és az xbox app menürendszere valami fantasztikusan kusza? Percekig kell túrnom a menüben hogy valamire rá találjak. Amúgy nincs valami közös voice lehetőség ahova a tagok felmehetnének játék közben dumcsizni? Pl discord?
-
csenor
senior tag
válasz
Roland861010 #7519 üzenetére
Szerintem a 8Gb ram miatt, mert az már a 3-os is kevés volt.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Meg tudná valaki mondani, hogy a középső visszapillantó tükröt hol tudom bekapcsolni?
Sehol nem találom a beállításokban. -
válasz
Mosqu!to #7520 üzenetére
3 dolog miatt szokta "újraoptimalizálni" a Horizon/Motorsport a játékot:
Új windows update, új vga driver, vagy új frissítés a jött játékhoz.
Esetleg MSI Afterburnert kapcsold ki ha fut.
Nálam egyébként felment a Windows októberi update és lekopogom, eddig még maradt ugyanolyan stabil a játék amilyen volt. (i7 2600k@4,3Ghz + 16GB Ram + GTX 970 = 1080p high grafika + 4x MSAA stabil 60FPS)
-
Mosqu!to
addikt
Nos, eljutottam oda, hogy tegnap a játék gond nélkül ment, ma valamiért fura módon újra kérte, hogy állítsam be a grafikát. Beállítottam, majd amikor a folytatásra nyomok, a játék kilép.
Megtettem ezt úgy is, hogy felmérést kértem a játéktól, de a felmérés elkezdésekor kilép....
Mi a jóég történt? A Win októberi frissítés szerintem még nem ment fel, mert ahogy néztem csak listában van, de utoljára szept28-án telepített valamit.
Any idea?
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
A játék folyamatosan crashel gtx 1050ti kártyán van 8gb ram mellette és egy i5! M. 2pcie ssdre rakva friss eredeti w10 re telepítveÖtlet?
-
Win-T
őstag
válasz
Nyethuszar #7515 üzenetére
Nekem meg közben leesett, hogy valószínűleg csillagozgatni kellene a térképen a Danger Sign-okat és majd egyszer csak beadja oda is a rámpát. Azokkal nemigen foglalkoztam még.
-
Win-T
őstag
Volt itt korábban linkelve egy kép ami a templom tetején lévő fast travel táblához mutatta a rámpát.
Na az a rámpa az nekem miért nincs ott, illetve hogyan kéne odavarázsolni? -
m0h0senator
őstag
Köszönöm a válaszokat Csapoati & Keldor papa, akkor valami akciós áron egyszer behúzom. FH3-t imádtam de nekem kell a távolság a hosszú változatos helyeken krúzolni.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
Redcaster #7509 üzenetére
Ez a 40 milliós kérdés...isten igazából..szerintem senki se tudja megmondani, hogy mi a probléma (a Microsofton kívül...)Telekom (HU) twitteren már jelezte, hogy ha vkinek problémája van, küldjék el nekik.
VPNel működik, de van akinek azzal se.
Isten igazából az a gáz, hogy egy Microsoftos AAA játékról beszélünk...de a Horizon 3 és a Motorsport 7 után, a Horizon 4nél is ugyan azok a hibák fordulnak elő, méghozzá worldwide. Hivatalos Forza support oldalon van külön HUN Telekom topik is a problémáról. -
keIdor
titán
Ez egy jó videó erről egyébként: [link]
-
-
Csapoati
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest