Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #51253 üzenetére
15-20 ezer között évente, de gázszett szembe sem jut(ott) eddig sem
a mostani is 7-7,5 körül eszik, ez nekem elviselhető, rendben is van
de számomra elérhető 2010-2012 körüli évjáratokban, ha nem akarok dízelt, és legalább 2,0 lökettérfogatú motor, akkor rohadt kevés lehetőség van, mert még azzal is szivatom magam, hogy VAG-os autóért sem vagyok hajlandó fizetni, főleg nem azzal a felárral amikkel futnak
de ez meg már nem ennek a topiknak a témája
-
Debilon
addikt
válasz
bajnokpityu #51246 üzenetére
azért mert nem akarok/szeretnék dízel autót és röviden ennyi
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #51244 üzenetére
Ja 😁
Azért köszi az infókat 🤔
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #51239 üzenetére
az 1,6 EB-ról hallottam, igen a szívó 1,8-2,0-2,3 az a MZR rokon a Mazdától
az a baj, hogy a dízel nekem nem gyere be
és ezzel a kört elég jól le is szűkítem magamnak, a másik nagy gondom, hogy a mostani autó után egy 150 LE körülit azért minimum szeretnék (és ezzel kb. a megbízhatóság faktorba is belerúgtam egyet szerintem ami 2010 kör nyéki vagy utáni benzines autó)
-
Debilon
addikt
válasz
ReFleXx #51232 üzenetére
elvileg 2010.07. havi, nem tudom mikortól volt FL, de krómcsík van az ablakok alatt, és a tetőcsomagtartó keret is króm színű, Convers+ az óracsoport, de normál piros LCD-s rádió van benne
de valószínűleg FL előtti, mert az oldalsó irányjelző sem a tükörházon van, hanem a sárvédőn
gondolom elől a LED menetfény csík csak FL-től van
elnézést mindenkitől
-
Debilon
addikt
köszi
kcsa: egy Ford PDF-et találtam, de az alapján kérdéses az autó Titanium szintje
amúgy a jelenlegi Mazdámhoz anno volt/van egy (hivatalos) pdf amiben összeszedve a CE/TE/GT szintek közötti különbségek
-
Debilon
addikt
üdv!
2010 körüli Mondeo (MK IV ha jól tudom), van valahol elérhető anyag a felszereltségi szintekről (mi van benne, hogy kellene kinéznie)
képbe került egy 2010-es Mondeo FFV Titanium kombi 2.0 benzin, ezért néznék utána
-
Debilon
addikt
válasz
molnarpeter #17040 üzenetére
köszi, igazából nekem a 2,0 ereje is elegendő lenne, nem kellene feltétlenül az ecoboost, automatát meg nem is szeretnék
úgyis viszem a Mazdát jövő héten olajcserére, majd elbeszélgetek a szerelő ismerőssel, Ford-ban is otthon van (kereskedés miatt)
-
Debilon
addikt
válasz
bajnokpityu #17031 üzenetére
akkor gondolom egy átlagos motor típus, ami normális odafigyeléssel az üzemeltetés során nem igazán tud meglepetést okozni (ugye mivel használt, ez nagyban függ az előző tulajtól/tulajoktól)
-
Debilon
addikt
üdvözlet!
2010-2012 körüli Mondeo-ban levő 2,0 benzin (esetleg 2,0 ecoboost) mennyire vállalható?
van valami komolyabb nyűg velük?lassan időszerű lesz a 1st gen 2002-es Mazda6-om cseréje, és az egyik kiszemelt típus a Mondeo (újabb 6-os Mazda mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Acer notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Google Nest okoshangszóró pár
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest