Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WasabiTrsr
csendes tag
válasz
DeFranco #46532 üzenetére
Azt hiszem 50 volt a szilent es 25 korul volt a futóműállítás, a tobbi meg a maradek, nem tudom hova raktam a szamlat most.
Felve irtam be mert tudtam, hogy valaki sokallni fogja.
Egyszer vittem olcsobb szervizbe, otthagytam 100k-t ott is, aztan vihettem az ESS-be hogy megjavitsak ujabb 100-ert. Szoval inkabb kifizetem a dragabbat, ahol ertenek is hozza, God kozel is van nekem.
Azt se felejtsuk el, hogy szamlat is adnak.Persze biztos van lehuzas az alkatresz arakon, de ezzel nem tudok mit kezdeni mivel se ismerosom, se hozzaertesem, ok meg nem dolgoznak hozott cuccbol.
-
A Zéé
addikt
válasz
DeFranco #46532 üzenetére
Sokallod? Mert sztem egyáltalán nem olyan sok ez.
Én tavaly fizettem olajcseréért 45k-t, kb. 5 éve volt egy ózonos klímatisztítas 15k, szal ha ma 25-öt mondanánk rá, egyáltalán nem sokallnám. Pollenszűrő cseréért a 10k sztem teljesen reális, és egy futóműállítás sincs meg 25-30k alatt... A maradék meg a szilent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Jura Ena 8
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest