Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
kelly416 #15322 üzenetére
én is mit kaptam az otthoniaktól, hogy skoda márkaszervízbe vittem a fiestámat...Após hordja oda már 21 éve az autóit, mert van ott egy ismerőse aki eléggé ért a kocsikhoz (vizsgabiztos már talán) s soha egyetlen egyszer sem volt gond egyik kocsijával sem, pedig Németországtól Olaszországig mentek mindegykkel mindenhol, s éves szinten simán megy 30k km-t, a mostaniába is 270e van...
Na de rendesen megcsinálták az enyimet is, kicsit húzósabb ára volt, de hogy minek (nem) lettem elhordva az valami gyönyörűséges
Tisztelet amúgy azon kevéske autószerelőnek aki amúgy hobbiból csinálja otthon falun, s olyan tudása is van, mert biztos van ilyen, csak arra mifelénk pont nem, ügyeletes autószerelőhöz a faluba egyszer vittem, még az elején, de soha többet inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest