Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Bad Pritt #169161 üzenetére
A régebbi felállás nekem is jobban feküdt SM -t illetően, a Venom kettő pedig érthetetlen a számomra, mert az elsőben a végé nagyon felcsigáztak és valami totál más lett a folytatás, mint amit vártam volna.
Proci985
Akkor nem csak sztm jó kis film, az egyik pozitív csalódásom, mert egy gagyi dologra számítottam. Aztán tök jól szórakoztam rajta, jobban mint egyes blockbusternek kikiáltott műveken. Persze a világot nem váltja meg, mert bevállalósabb is lehetett volna ( akár thriller/horror részben, vagy akció-fantasy vonalon ), illetve akadnak logikai bukfencek, de ezt elnézem mert mese.
Igaz ami igaz, a sárkány gyorsba elrendezhette volna a dolgokat, ha akarja. Csak akkor nem lenne film.
Kritikákban kapott hideget-meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest