Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt

félisten

válasz KISDUCK #169151 üzenetére

Én, szerencsére ingyen. Bőven ez volt a leggyengébb a három közül, ami azért nagy szó, mert már a második sem volt nagy eresztés. Ami feltűnő volt, hogy még képregényfilmekhez képest is iszonyat amatőr módon lett megírva az egész sztori, tele expozícióval, deus ex machinával, térben és időben össze-vissza ugrálással értelmes, koherens kontinuitás nélkül. Valószínűleg az elmúlt évek bukásai után inkább az volt a céljuk, hogy megágyazzanak egy nagyobb gonosznak, ami esetleg bevonzza a nézőket egy következő attrakcióra, de közben elfelejtették, hogy azért ennek a filmnek is működnie kellett volna önmagában. Én pl. azt a büdös életben nem gondoltam volna, hogy lesz olyan képregényfilm, pláne Venommal a főszerepben, amiben konkrétan nincs aktív főgonosz, csak két arcnélküli valaki motyog az orra alatt a sötétben, miközben az emberi és szörnyszülött fogdmegjeik aprítanak másfél órán át.
    Pozitívum, hogy rövid volt meg azért a látvánnyal nem volt nagy baj. Olyan érzés volt kicsit, mintha az első két Thor film elején lévő, a tényleges sztorit felvezető pár perces Odin narrálta flashbackek lettek volna a template, csak inkább egész estés filmet csináltak belőle. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés