Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

válasz Digestive #13498 üzenetére

próbáltam ez a 3-5-2-t. Tök jól hangzott bal oldalon toty Cancelo jobb oldalon toty Hakimi. 3 CB Varane- RTTF Kimpembe -Darmian. Elöl Mbappe, fb Neymar, Di Natale. Rohadtul nem működött nekem. Aztán néztem Inception videót az is 3-4-1-2 valami géniusztól. Az se. Lehet kellene több időt adni ezeknek, de most a 4-4-2-t próbáltam. Tök jó stabil formáció tudom ki merre van és a többiehez képest úgy érzem nem szopatnak szét annyira.

Agyalok amúgy min kellen javítani de sajnos a coin budget nem teszi lehetővé hogy minőségi upgrade legyen és az ne menjen a többi pozi rovására.

Lehet persze ezen agyalni, hogy Kimpembe meg toty Hakimi teljesen felesleges meg Di Natale is gyenge már. De prime Puskás se hozott semmivel se többet mint Natale.

Jorginhotól nem vagyok elájulva. Biztos vagyok benne hogy egy Renato sokkal jobban uralja a kp-t ha eladható lenne percig nem agyalnék már régen a piacon lenne, de 1,4 milliót nem adok ki hogy Jorgi meg padozzon nem hiszem hogy ennyit számítana. Cancelo meg jól nyomja.

Mbappe unalmas, de még a gold is megcsinálja amit kell. Csak az informot tudnám talán megvenni de nem hiszem hogy az is 1,2m-s előrelépés lenne.

Az a baj csak tilitolizik az ember amit nyer a réven elveszti a vámon aztán ugyanott vagyok bármit csinálok

Új hozzászólás Aktív témák