Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #13498 üzenetére
próbáltam ez a 3-5-2-t. Tök jól hangzott bal oldalon toty Cancelo jobb oldalon toty Hakimi. 3 CB Varane- RTTF Kimpembe -Darmian. Elöl Mbappe, fb Neymar, Di Natale. Rohadtul nem működött nekem. Aztán néztem Inception videót az is 3-4-1-2 valami géniusztól. Az se. Lehet kellene több időt adni ezeknek, de most a 4-4-2-t próbáltam. Tök jó stabil formáció tudom ki merre van és a többiehez képest úgy érzem nem szopatnak szét annyira.
Agyalok amúgy min kellen javítani de sajnos a coin budget nem teszi lehetővé hogy minőségi upgrade legyen és az ne menjen a többi pozi rovására.
Lehet persze ezen agyalni, hogy Kimpembe meg toty Hakimi teljesen felesleges meg Di Natale is gyenge már. De prime Puskás se hozott semmivel se többet mint Natale.
Jorginhotól nem vagyok elájulva. Biztos vagyok benne hogy egy Renato sokkal jobban uralja a kp-t ha eladható lenne percig nem agyalnék már régen a piacon lenne, de 1,4 milliót nem adok ki hogy Jorgi meg padozzon nem hiszem hogy ennyit számítana. Cancelo meg jól nyomja.
Mbappe unalmas, de még a gold is megcsinálja amit kell. Csak az informot tudnám talán megvenni de nem hiszem hogy az is 1,2m-s előrelépés lenne.
Az a baj csak tilitolizik az ember amit nyer a réven elveszti a vámon aztán ugyanott vagyok bármit csinálok
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Hegesztés topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest