Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hétvégi kezdés után, hagytam a wl-t de spanom nem vette meg az idei részt így mondta ha már szerzett 1 ps-t hadd tolja már le
11 win lett, de nem jött semmi. Kapott talán 3 freewint. Korábban elkezdtem Puskást, na mondom kirakom mostmár aztán csak kirpbóálom már mert 2 éve játékban van de még sosem volt Puskásom. Azt kell mondjam még mindig jobb mint a sok túlhúzott színes lap. Befejezése elit, fizikája is. 7 kvali meccsen 13 gól 3 gólpassz. Kiraktam ezt a Pleat, de semmi extra mellette pedig mindketten csatárok. 7 meccs 2 gól 6 gólpassz.
Ami viszont feltünő, hogy a védőim mennyire rosszak lettekChiellini egy fal volt korábban, de most vagy rossz helyen áll, vagy mellényúl a lasztinak. Korrigálni meg nem tud, mert senkit nem ér utol. Kéne az az SS Walker, de még nincs rá pénzem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest