Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyomorHD
tag
válasz
Rypejakten #15740 üzenetére
evibly
sajnos az nem a mikrofon hibája, hanem a kontroller kattog így, mikor nyomom a gombjait, még nem sikerült megoldanom ezt a hibát
. talán ha az érzékenységét lejjebb veszem, bár ha beszélek akkoris belehallatszik szerintem, nemtudom. a csavart lövéseket meg imádom, ezért is vettem meg van Persiet, ő ugy tudom jól tolja, csak nagyon nem áll még kézre, mindig a LB-t nyomom meg (átemelés) :/
Illetve itt van a kövi része amit még tegnap vettem fel, így sok eltérés ebbe sem lesz az előzőekhez képest, de igyekszek
ja és még valami: az ellen mit lehet tenni hogy ne sérüljenek állandóan a játékosok? vidibe is pont látszik, van Persiet 2 meccsig sérült volt, majd mikor meggyógyult behoztam és 10. percbe már kapta is az érzést. Tudom, vannak sérülésre is hajlamosabb játékosok olvastam, de nem lehet enyhíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest