Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Nagyon hasonló konfiggal játszom én is, csak a cpu egy i5 4590 és a monitor egy 1920x1200-as felbontású Dell, a vga, ram ua. A beállításokban vissza kellett fogni magam, hogy jobb legyen a framerate.
Ezekkel az értékekkel az esetek kb. 75-80%-ban megvan a 60 fps. Biztosan lehetne még valamit reszelni rajta, de nem volt kedvem..
Arról nem írtál, hogy milyen részletességi beállításokkal játszol, de valószínű, hogy a kijelző felbontásához és a beállításaidhoz már kevés a 1050 Ti. Próbálj meg hangolni a beállításokon, vagy vga csere..
-
mrzed
senior tag
Szerintem csak még optimalizálatlan az új grafikai motor.
Nálam is be-beröccen néha I7-8700+R9 290 alatt.
Korábban már volt róla szó, hogy lehet a frame limitet feloldani:
#362 -
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Olyan gondom van az FS 19-el hogy nem fut rajta szépen a játék állandóan szaggat 30 FPS van mindegy hogy hova állítom a grafikát. FS 17 be 60 FPS van max grafikán semmi gond. A gépem: Alaplap Gigabyte B85 m hd3 Processzor I5 4690K Ram 2x4GB 1600 Mhz Gigabyte GTX 1050 TI 4GB SSD Samsung Evo 860 250 GB 1 Tb HDD Monitor LG 34 UM 68-P 20560x1080 p Ha valaki esetleg tudja vagy sejti mi lehet a gond kérem írjon! Sadgame azt írta hogy bírnia kellene. Válaszokat előre is köszönöm.
System Information
------------------
Time of this report: 12/13/2018, 16:29:41
Machine name: DESKTOP-B88JH0A
Machine Id: {904C7337-7315-4D31-95A3-E15568CB2355}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17763) (17763.rs5_release.180914-1434)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: B85M-HD3
BIOS: F1 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz (4 CPUs), ~3.5GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8092MB RAM
Page File: 4090MB used, 5281MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.17763.0001 64bit Unicode -
mrzed
senior tag
Próbáltátok már, a korábbi verzió mentéseivel nincs gond az 1.2-es patch telepítése után?
-
Bomc
aktív tag
A lovak nem szaporodnak??? Amzgy offolom az egészet inkabb a 17-tel jatszok...
-
IntelKiller7
veterán
Fú ezeket a teheneket jó nehéz tenyészteni.. :/
-
ObiGabi
aktív tag
-
őstag
őstag
válasz
IntelKiller7 #387 üzenetére
Itt lehet nyomon követni a fórumban. Sajnos a konzolokon tényleg semmi.
-
Bep
őstag
Bekaphassák..... konzol megint kimaradt, talán egy héten belül...
Konzolosok megint le vannak tojva nagyívben... de legalább 2x-es az ára a konzol verziónak... -
őstag
őstag
Egyébként már kint van a végleges 1.2.0.1
-
Zsolt1966
tag
Letöltöttem de nekem Steamos játékom van és mindig azt írja hogy nincs magyar fs19 telepítve, bemásoltam több helyre is de nem sikerült, így várok a hivatalos frissítésre.
Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OS X version of Farming-Simulator 19. If you have a Steam or Mac OS X version your game will be updated automatically. This update contains all prior released updates.
Ezek szerint nem lehet telepíteni
-
Fel
addikt
Neked valami hardkór gyom nőhet..
Nincs ennyire túlbonyolítva. Csak egyszer kell kezelni. Csak akkor, amikor már megjelentek a földön. A vegyszeres kezelést bármikor el lehet végezni (az érett növényállapotig), a mechanikusat csak a gyomok első két növekedési fázisában. Ha a termény beérett akkor már nem lehet gyomírtani.
A vegyszeres kezelés után a száraz (szürke) gyomok ottmaradnak a vetésben, de hatásuk nincs. Valószínű ezt látod. A gyomlálók után nem marad semmi.
-
Zsolt1966
tag
-
pokers
senior tag
Valaki rájött már arra, hogy működik a gazosodás?
Hányszor lehet parés egy föld, a kultizás-vetés-aratás ideje alatt?Mert nekem volt már olyan földem, hogy 3x kellett irtanom, de a harmadikat nem tudtam kigyomlálni, mert akkor adta be, mikor már aratható stádiumba került a növény, és ilyenkor már se a gyomlálóval, se a gyomirtóval nem engedi kiirtani. Persze szinte mindig aratásra parésodik be minden földem
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Egy olyan kérdésem lenne hogy letőltöttem az 1.2 BETA pats-et! Steames a játékom! Amikor kijön elvileg hónap végén a gyári pats a steam magától frissíti vagy így már nem?
-
vacs
veterán
válasz
Kovszabika #373 üzenetére
Itt fognak segíteni! Milyen asztali gépet vegyek?
-
Fel
addikt
válasz
Kovszabika #371 üzenetére
Háát.. Ha FS 19-hez vennéd, akkor egyik se..
Egy "gémer" pc-nek a vga lenne a sarkalatos pontja. Az elsőben az a GT730, minden csak nem játékra alkalmas vga. A másodikban még dedikált vga sincs.. -
Kovszabika
újonc
Szép jó napot kívánok! Segítséget szeretnék kérni! Gép vásárlás előtt állok, és érdeklődnék, hogy a két gép közül melyik volna a jobb, és melyiken futna a farming Simulator 2019?
https://www.pcbolt.eu/spd/pc_257/Kezdo-Gamer-PC-AMD-4-magos-CPU-Nvidia-GT-730-2GB-v
https://www.skynet-computer.hu/termek/skynet-gamer-quad-9-gamer-quad-92
Köszönöm a válaszokat előre is! -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban hogy a játékban hogyan lehet a csirke ólt kitakarítani?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #358 üzenetére
Tőled (tőletek, Fsh modding) már megszokott profi munka!!!
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy megbízható-e az alábbi filehosting oldal: modsfile.com ?
Például ezen az oldalon lévő modok mind oda vanna kfeltöltve: http://www.farmingsimulator19mods.com/Szoktam letölteni modokat, vágom, hogy az ilyen ingyenes fájlmegosztó oldalaknál sok a reklám, egy-egy átirányítás is van, de itt egy egész átirányítási hullámot kapok mindig, és teljesen más címről akarna letöltődni a file, mint amire kattintok.
Szóval kicsit gyanús.Akinek van tapasztalata vele, minden rendben van ezekkel a modokkal?
-
Bomc
aktív tag
Ugyanaz a hiba van a magyar verzióba mint a 17-be: ha a kombájn 80%-ba a tele akkor is azt irja hogy megtelt
-
Zsolt1966
tag
-
őstag
őstag
válasz
Szabolcs1984 #360 üzenetére
Alapból ez igaz. De feloldható.
Dokumentumok > My Games > FarmingSimulator2019 > game.xml
<development>
<controls>true</controls>utána játékon belül F3
-
Bomc
aktív tag
Vegre beletettek egy 30 E literes vízhordó tartálykocsit, nem kell a 7500 literessel szorakozni...
Amugy a lovak nem szaporodnak?
-
-
Zsolt1966
tag
Ez a talajformáló egy nagy kalap ...
-
Zsolt1966
tag
Én megnéztem a videót, nekem nagyon tetszik az ötlet, így is próbálok valami normális formát kihizni a farm és környékéről, de így talán egyszerübb lessz és nem kell egy konkrét személyyhez alkalmazkodni, amikor térképet csinál.
-
Fel
addikt
Az 1.2.0.0 javításban valami nagy dolgot terveznek a Giants-nél: Farming Simulator 19 - Landscaping first look.
Gyakorlatilag a Giants Editor mapszerkesztőjét a játékon belül is lehet majd használni a területrendezéshez. Érdekes ötlet.. reméljük jól használható lesz.
Érkezés valamikor a hónap vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest