Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Hát nekem viszi szépen a stabil 60 fps-t 4K felbontásban, még 2x élsimítást is bír.
Adatlapomban a konfig. (7700K @4,9GHz + 1080Ti húzva)
Jó, nem gyenge pc, de hogy ne lehessen elérni a 60 fps-t az túlzás azért. Nem mostani játék már.
Nekem még most is tetszik a játék. (Talán élvezetesebb is mint a FC 5, bár grafikában már elmaradott itt-ott.) -
hdekakas
senior tag
Az imént kijött az új magyarítás, javítva a patch által okozott hibát! [link]
-
hdekakas
senior tag
Sziasztok!
Most 05.28-án jött egy 27 megás update a játékhoz. Azóta a magyarítással szét van esve a szöveg, olvashatatlan már a menü is.
Külföldi oldalakon olvastam, hogy 'tán valami font készletet variáltak, és ezzel már a mod-ok nem kompatibilisek.
Nálatok is hasonló a szitu?
Új hozzászólás Aktív témák
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Autós topik
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Proxmox VE
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest