Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csepelball
tag
Szintén visszakerültem 72 órás tiltással. Csak böngészőből működik.
-
csepelball
tag
válasz
enginev3.0 #24116 üzenetére
Tévedés! Csak a 49,27%-a.
Megj: nekem még ilyen mail nem jött.
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Én is a tiltottak közül vagyok és olvasgattam az elmúlt napokban itt a hozzászólásokat.
Nem az a szomorú, ami a facebookal történt, hanem az, hogy itt a "két oldal" úgy egymásnak feszül, mintha valami világháború lenne. Átmegy személyeskedésbe és egymás totális lehülyézésébe.Több emberrel facebookon/messengeren tartottam a kapcsolatot. Nagy nehezen megtaláltam néhány ismerős telefonszámát és viberen folytattuk(már akinek van vibere...). Akié nem volt meg, azt megpróbáltam e-mailen vagy ismerős útján megkeresni. De pl van olyan, akit soha az életben nem fogok utolérni, mert se közös ismerős, se telefonszám, se e-mail cím. Ráadásként több ezer kilométerre lakik tőlem. Paff. Na majd ha visszaállítják, vagy sem.
Megjegyzés: Az egyik oldal most azt mondaná, hogy miért nem támaszkodok még 1-2-3-5 platformra és kértem tőle telefonszámot, postagalamb címet és a biztonság kedveéért vér- és vizeletmintát is, hogy meglegyen. Mert nem. Beszélgettünk és ennyi.
Megjegyzés 2: Nyugi, nyugi, nyugi mindenki részéről. Nagy levegő és igyál egy finom kivi szörpöt vagy simogasd meg a kutyát.
Üdv,
Dudu
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest