Hirdetés
-
GAMEPOD
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #29391 üzenetére
Kikapcsoltam és nem mutatja. Hiába csináltam erőltetett oldalbetöltést, gyorstárak törlését stb. Aztán visszakapcsoltam és szóltam két ismerősömnek, hogy tegyen fel valamit történetbe. És azokat jelzi rendesen bekapcsolt blokkolóval is.
Nem lehet, hogy az adott illető úgy csinál történetet, hogy az fent nálam ne látszódjon? Azt tudom, hogy korlátozott ismerősnek vett fel az akiért nem látom, mert az adatlapján kiírja, hogy 1800+ fényképe van (atyaúristen) de én csak 100 körül látok belőle, tehát tutira korlátozottnak vett fel.
Viszont van egy másik ismerősöm is akiét szintén nem mutatja, pedig ő rendes ismerősnek vett fel engem. Szóval nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest