Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #70438 üzenetére
Pfúbaze, most én is azt mondom amit Te, hogy ennyiért mindenki is bekaphassa és repjeggyel is olcsóbb. bár repülővel csak a panziós árakat ismerem, de hírlevélben akciós ajánlat, /éjszaka /fő-től X forintTÓL. Hát TÓL az megy baze, bekértem írásban és így lett a vége akciós 100ezer helyett, csak most, csak önnek, ennyi
:
Pofám tényleg leszakad, de most majd megnézek szeptemberi árat is, vagy más névre kérek számot arra a hétre. El vagyok, de már érdekel
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #70438 üzenetére
Nem tudom mi van, mindenki nyaralni akar.
Ma reggel fel nyolc korul mar eros sor allt kifele a hataron. Nem a szokasos hetfo reggeli tomeg, sokkal durvabb. Nalunk a hotelben is kb nincs szabad szoba. Es aki foglal az is ilyen 7-14 napokat. Regebben altalanos volt a 3 napos tartozkodas, most joval tobb a hosszu foglalas.
Lehet felnek az emberek a masodik hullamtol es gyorsan nyaralni akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest