Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Grillo #142587 üzenetére

    "van-e esély, hogy valamivel kiszedjem a háttérzörejek egy részét "

    Audacity elég értelemszerű, YTon rákeresel, egy olyan részt kell kijelölni amikor nem pofáztok csak háttérzörej van, abból vesz mintát és kiszűri az egész anyagból. Nekem elsőre ez volt a bonyolult, hogy legyen 5+ másopderc amikor nincs más hang...

    "Ja, és veszek mikrofont... :DDD Milyet?"

    Mondtam, hogy van 27 féle, megmutatom, kölcsön adom, oszt ami műxik majd olyat nézel és lehet nem is lesz drága. Ha meg egyszerű vezetékes 3-5 méter zsinórral jó, ami megy a Panába, olyanom van felesleg is.

    Ja, ha már zaj, akkor hallgasd meg a jobb csatornát, az a mikrofon amibe beszél, balban van a kamera mikrofonja, ami a képet veszi. Kb. akkora zaj volt a teremben.

    [link]

    "30p /60 legyen."

    30/60at idehaza nem szeretem, maradjon meg Ázsiának, de ha egyforma a kettő, akkor még jóvanja, mert YT blogookról meg hasonló helyekről úgyis olyan hajmeresztő dolgok jönnek videózásban, hogy kb. úgyis mindegy mindennek. Világukat nem tudják. Én szeretem a szabványokat betartani, akkor nem ér meglepetés meg akkor sem ha le kell adni az anyagot vagy mással összedolgozni.

    Optimális hely meg sosem lesz, bíztatólag mondom, hogy mindennel is be fogol szopni. Műszaki részét meg majd Qnadam megmondja, én úgyis öreg pöcs vagyok, nem értem sem a 4k igényeket sem semmit.

Új hozzászólás Aktív témák