Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz janeszgol #203 üzenetére
Én nem vagyok Samsung fan, pont a méret miatt van olyan telefonom ami van. Ók legalább még gyártottak ilyent.
Egyébként pont az alsóbb kategóriás készülékeknél indult el ez a tepsi méret, mivel ez a "szükséglet".[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Graphics
Jómunkásember
válasz janeszgol #118 üzenetére
Még utána volt A3-as is, szerintem ez a durciból bootloopba teszünk valamit azért kicsit meredek, inkább csak meggyőződés, de tényszerű bizonyíték nem lesz rá.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
hapakj
senior tag
válasz janeszgol #118 üzenetére
lol
Hja szülőknek vettem még régen Nokia 5-t, olyan kellemes stock droid volt rajta (bár nem Android One). Szerintem jó kis telefon volt az annak idején, asszem valami 36000 forint volt. Régi szép idők, amikor még annyiért lehetett abszolút használható telefont venni.
-
Graphics
Jómunkásember
-
gulupeti
senior tag
válasz janeszgol #90 üzenetére
Miért kellene, hogy versenyezzen egy 80 ezer forintos telefon egy 120-130 ezer forintossal? Hozzáteszem haver nővérének nemrég vettünk egy V40 SE-et, hétvégén lett beüzemelve, ezért az árért szvsz k. jó telefon. Szép kijelző, kamerája nagyon szép képeket készít, átlag Samsungtól jóval gyorsabb töltés, stb. Simán elfogadnám magamnak is 2. telónak, azonos áron sem a Samsungot választanám.. főverzió frissítés ide vagy oda, akkor sem.
-
mjani1172
addikt
válasz janeszgol #90 üzenetére
Évek óta megy ez itt az MA-n hogy kicsi vagy nagy, olcsó vagy csúcskategória megy igazán.
De valódi eladási statisztikát a hazai piacról még senki nem hozott.Vagy csak az én figyelmemet kerülte el.Az rohadt érdekes hogy a kínában valaki a metrón elővesz egy tokban lévő telefont a tömegben arról 2 perc múlva tudósítanak, de arról hogy melyik cég mennyi mobilt ad el itthon arról soha. -
MODERÁTOR
válasz janeszgol #51 üzenetére
A 13-ra meg nekem kellett "felhekkelnem" az augusztusi biztonsági frissítést, mert május óta szartak rá, a hivatalos oldalról letöltött ROM, a hivatalos úton meg "other reason" hibával nem rakható fel, mert csak.
Pedig mi is kaptuk a szép ígéreteket a frissítésekre vonatkozóan. Csak Xiaomi-nál az a divat, hogy 3 millióból megkapja 3 telefon, el lehet mondani, hogy frissítettünk, a többiek meg talán majd..Nettó vicces egyébként, hogy annak fényében, hogy a saját oldalukon fent van a rom, azt mégsem tehetem fel. Racionális indok erre nem létezik.
Arról nem beszélve, hogy benne vagyok a hivatalos beta programjában a 13 EU ROM-nak, aztán még így se kapok semmit, holott leírás szerint első körös kellene legyek, hogy aztán ha nincs hiba, mehessen ki mindenkinek. Hát ez se nagyon jön nekik össze
Everybody lies.
-
[Prolixus]
addikt
-
hapakj
senior tag
válasz janeszgol #51 üzenetére
hajrá! Így legyen. Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó.
Addig én vásárlok olyan cégtől amelyik már bizonyított. Szerencsére olyan is vanHja. És ne már csak a flagship kiváltsága legyen a sok frissítés. Nem az én problémám, hogy egy cég ki ad rengeteg telefont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest