-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
edemark
csendes tag
válasz Mardel #31955 üzenetére
Sziasztok, köszi mindenkinek az infót. Hát amit én olvasok a fórumon, az leginkább az, hogy ez egy jó játék de mára már nem maradt túl sok játékos. Az egy játékos kampány elég rövid, egyébként, de vannak hard core játszócsoportok akik adott időben együtt játszanak. Engem azért még mindig érdekelne két és fél euróért szerintem nem rossz. Szóval ha valaki érdeklődik érdeklődjön a fentieket is figyelembe véve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook