Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
Epic Online Services has failed to install EOS ERR 1603 hibára valaki tud megoldást?
Már mindent kipróbáltam amit az Epic "ajánlott" meg amit neten találtam, de semmi sem vált be..[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Egon
nagyúr
Eddig toleráltam az Epic hülyeségeit, de lassan kezd elszakadni a cérna.
Bloons TD 6 legújabb frissítése (v46) már több mint 3 napja kinn van a többi platformon (pl. Steam), sőt: már a 46.1 és a 46.2 is megjelent (!), de a t*k*m Epic persze képtelen kirakni..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Pista0001
addikt
válasz Winnie The P #897 üzenetére
A játékokat nem kell, yt-on láttam egy videot, hogy lehet megúszni. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy elindítod a letöltést, megállítod azonnal, aztán nyomsz egy ellenőrzést, úgy meg fogja találni a régi telepítést. Keress rá yt-on.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Indítottam egy hibajegyet az epic felületén. Hosszas email váltás után sem tudta/akartak segíteni, az utolsó írásuk az volt, hogy telepítsem újra a klienst és persze az összes játékot!
Nevetséges bagázs!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
magitor
csendes tag
válasz Winnie The P #895 üzenetére
Ez jó régi de talán működhet, kicsit több lépés valószínűleg mint amit csináltál, hátha bejön.
-
Winnie The P
őstag
Ha belépek a kliensen keresztül, akkor ugye ha bögészőből nézem ott is be vagyok jelentkezve. Kiléptem a böngészőből, kliensből, majd a klinsbe újra, de semmi. Ezek után váltottam a 2fa között authenticator-ról email, majd vissza de semmi!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
magitor
csendes tag
válasz Winnie The P #893 üzenetére
Esetleg van a böngészős felületen olyan lehetőség, hogy kiléptet minden bejelentkezett felületről azt lehet kipróbálni, vagy kikapcsolni esetleg prioritást váltani 2FA-n, hátha akkor újra kéri adott gépen az alkalmazásban is.
-
Winnie The P
őstag
válasz Pista0001 #892 üzenetére
Kilépek a logout-tal, majd egy kicsivel később próba de sjanos nincs ott a jelölőnégyzet hogy kivegyem a pipát. Ilyen rakász sz@r egy klienst. És akkor erőltetik a 2fa-t.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Pista0001
addikt
válasz Winnie The P #891 üzenetére
Ó, bocsi, azt hittem, böngészőben. A kliensnél nem megoldás, hogy kilépsz belőle "manuálisan"?
-
Winnie The P
őstag
válasz Pista0001 #889 üzenetére
Sajnos nem jó, hazaértem elindítottam a klienst és nem kért jelszót, így hiába van 2fa beállítva.
Na annyit sikerült elérni, hogy kell a jelszó, de viszont a 2fa nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
válasz Winnie The P #888 üzenetére
Böngészőben Epic-es cookie-k törlése
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma beléptem pc-n a felületre és véletlen bepipálva maradt a "Remember me". Hogy tudom visszaállítani, hogy ne emlékezzen rám?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #886 üzenetére
Jó tudni, kösz a visszajelzést!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tamas.varga5
tag
-
Golden9
veterán
válasz tamas.varga5 #877 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #881 üzenetére
És a Win Programok és szolgáltatások menüjéből nem lehet eltávolítani, nincs ott külön?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #879 üzenetére
Szia! Semmi gond!
Amúgy pontosan én sem tudom , csak kérdezem, itt fent a sarokban, nincs ott, hogy Uninstall Engine?
-
tamas.varga5
tag
Szia,bocs a késői reagálás miatt,nem voltam elérhető egy ideig.Igen,telepítettem,mert azt hittem,a játékok futtatására,a grafika részletességre lesz hatással,de rájöttem,hogy a játékfejlesztőknek egy szuper eszköz, ezért szeretném uninstallálni. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Honor 90 pro 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #877 üzenetére
Szerintem az szerves része az egésznek, így sehogy. Vagy feltelepítetted és le akarod uninstallálni?
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok! Az Epic game launcheren belül hol lehet eltávolítani az Unreal Engine5.4 változatát? A laptomon a telepített alkalmazások között nem találom. Köszi előre is!
Honor 90 pro 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Supporttal kapcsolatban tud valaki segíteni?
Egyszerűen semmire nem reagálnak már.
Ellopták az accomat hónapokkal ezelőtt, felvettem velük a kapcsolatot, megváltoztattam nagy nehezen az e-mail címet, ahogy kérték és azóta se a régi se az új e-mail címmel nem találjam az accomat.
Ilyesmibe lehet valami élő személyhez fordulni?
Már nyitottam új hibajegyet ahogy kérték, de vagy 3 hónapja már nem is válaszolnak semmire....Előre is köszi!
-
válasz rasotamas #870 üzenetére
2 faktoros autentikacio mindenhova Utana pedig irj ra a steames accountjara, hogy mi a f. ez. De nagyon furcsa ez a sztori. max azt tudom elkepzelni, hogy el lett adva valakinek aki nem sejti, hogy lopott. Es azt is csak akkor, ha ugyanaz volt a jelszavad epicre es gmailre, egyebkent total eselytelennek tunik ellopni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
veterán
válasz l.skywalker #868 üzenetére
Közben lekértem egy riportot is, az elmúlt másfél évben user nevet változtatott 2-szer, hozzálinkelt egy Steam accot, meg ilyen apróságok
Nem tudom mit csináljak, most az emailcím jelszavát is megváltoztattam.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz l.skywalker #868 üzenetére
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
veterán
Sziasztok! Jött hajnalban egy értesítés egy ingyenes játék behúzásáról a feleségem emailcímére, amit csak 1 játék miatt regisztráltam be és vagy 4 éve nem nyúltam hozzá.
Feltörték volna? Mit csináljak?
Ja egy felhasználónevet is írt ami nem ismerős.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Winnie The P
őstag
Néztem a spam, mappában de ott sincs. Az viszont érdekes, hogy ha leveszen a 2FA belépést, majd visszaállítom az email-ben kért kódos belépésre, akkor azonnal jön a kód. De, ha kilépek a kliensből, majd vissza akkor már nem küldi.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Winnie The P #860 üzenetére
Most direkt megnéztem, én is megkaptam a szükséges kódot gmail-re!
-
wjbhbdux
veterán
válasz Winnie The P #860 üzenetére
Milyen email szolgáltatót használsz? freemail félékre el tudnak veszni az ilyen levelek, nekem Gmailre megjönnek.
/s
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Így van beállítva, de nem jön az email címre semmi sem.
Mit állitsak átt, hogy megkapjam a belépes előtt a kódot?
Köszönöm!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Pista0001
addikt
Minden más játékot szinkronizál, egyedül a HL-t nem. Rövid guglizással azt találtam, hogy valami cache-t a gépen üríteni kell, de ez nem volt megoldás. Pár hete már akartam az epic-nek írni, de arra bíztatják a jónépet, hogy előbb a fórumon tájékozódjanak, hátha van megoldás. Akkor épp nem működött a fórum, úgyhogy elsikkadt a dolog, tegnap meg eszembe jutott, ahogy láttam itt a választ.
-
Pista0001
addikt
Biztosan nem. Próbál szinkronizálni, innen tudom, hogy április 3. óta nem megy. Indításkor kiírja, hogy a felhőben április 3. az utolsó mentés dátuma, a helyi állapot meg az épp aktuális utolsó játéké, megkérdezi, hogy mit szeretnék. Mindig azt választom, hogy a helyit töltse fel, de nem valósul meg végül soha. Játék után is mindig próbálkozik, de nem jár sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest