Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Biztosan nem. Próbál szinkronizálni, innen tudom, hogy április 3. óta nem megy. Indításkor kiírja, hogy a felhőben április 3. az utolsó mentés dátuma, a helyi állapot meg az épp aktuális utolsó játéké, megkérdezi, hogy mit szeretnék. Mindig azt választom, hogy a helyit töltse fel, de nem valósul meg végül soha. Játék után is mindig próbálkozik, de nem jár sikerrel.
-
Pista0001
addikt
Minden más játékot szinkronizál, egyedül a HL-t nem. Rövid guglizással azt találtam, hogy valami cache-t a gépen üríteni kell, de ez nem volt megoldás. Pár hete már akartam az epic-nek írni, de arra bíztatják a jónépet, hogy előbb a fórumon tájékozódjanak, hátha van megoldás. Akkor épp nem működött a fórum, úgyhogy elsikkadt a dolog, tegnap meg eszembe jutott, ahogy láttam itt a választ.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Így van beállítva, de nem jön az email címre semmi sem.
Mit állitsak átt, hogy megkapjam a belépes előtt a kódot?
Köszönöm!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
wjbhbdux
veterán
válasz Winnie The P #860 üzenetére
Milyen email szolgáltatót használsz? freemail félékre el tudnak veszni az ilyen levelek, nekem Gmailre megjönnek.
/s
-
tibaimp
nagyúr
válasz Winnie The P #860 üzenetére
Most direkt megnéztem, én is megkaptam a szükséges kódot gmail-re!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Winnie The P
őstag
Néztem a spam, mappában de ott sincs. Az viszont érdekes, hogy ha leveszen a 2FA belépést, majd visszaállítom az email-ben kért kódos belépésre, akkor azonnal jön a kód. De, ha kilépek a kliensből, majd vissza akkor már nem küldi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
veterán
Sziasztok! Jött hajnalban egy értesítés egy ingyenes játék behúzásáról a feleségem emailcímére, amit csak 1 játék miatt regisztráltam be és vagy 4 éve nem nyúltam hozzá.
Feltörték volna? Mit csináljak?
Ja egy felhasználónevet is írt ami nem ismerős.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz l.skywalker #868 üzenetére
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
veterán
válasz l.skywalker #868 üzenetére
Közben lekértem egy riportot is, az elmúlt másfél évben user nevet változtatott 2-szer, hozzálinkelt egy Steam accot, meg ilyen apróságok
Nem tudom mit csináljak, most az emailcím jelszavát is megváltoztattam.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz rasotamas #870 üzenetére
2 faktoros autentikacio mindenhova Utana pedig irj ra a steames accountjara, hogy mi a f. ez. De nagyon furcsa ez a sztori. max azt tudom elkepzelni, hogy el lett adva valakinek aki nem sejti, hogy lopott. Es azt is csak akkor, ha ugyanaz volt a jelszavad epicre es gmailre, egyebkent total eselytelennek tunik ellopni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Supporttal kapcsolatban tud valaki segíteni?
Egyszerűen semmire nem reagálnak már.
Ellopták az accomat hónapokkal ezelőtt, felvettem velük a kapcsolatot, megváltoztattam nagy nehezen az e-mail címet, ahogy kérték és azóta se a régi se az új e-mail címmel nem találjam az accomat.
Ilyesmibe lehet valami élő személyhez fordulni?
Már nyitottam új hibajegyet ahogy kérték, de vagy 3 hónapja már nem is válaszolnak semmire....Előre is köszi!
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok! Az Epic game launcheren belül hol lehet eltávolítani az Unreal Engine5.4 változatát? A laptomon a telepített alkalmazások között nem találom. Köszi előre is!
Honor 90 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #877 üzenetére
Szerintem az szerves része az egésznek, így sehogy. Vagy feltelepítetted és le akarod uninstallálni?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tamas.varga5
tag
Szia,bocs a késői reagálás miatt,nem voltam elérhető egy ideig.Igen,telepítettem,mert azt hittem,a játékok futtatására,a grafika részletességre lesz hatással,de rájöttem,hogy a játékfejlesztőknek egy szuper eszköz, ezért szeretném uninstallálni. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #879 üzenetére
Szia! Semmi gond!
Amúgy pontosan én sem tudom , csak kérdezem, itt fent a sarokban, nincs ott, hogy Uninstall Engine?
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #881 üzenetére
És a Win Programok és szolgáltatások menüjéből nem lehet eltávolítani, nincs ott külön?
-
Golden9
addikt
válasz tamas.varga5 #877 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz tamas.varga5 #886 üzenetére
Jó tudni, kösz a visszajelzést!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs