-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Nem a programmal volt a baj, az rendesen be volt állítva. War Thunderben mai napig használtam gond nélkül. A megoldás az lett, hogy reinstalláltam meg feltettem 1 hotfixet és 1 updatet a facetrackhez.
Teljesen jól használható Eliteben is, van némi lag de a látvány kárpótol, mikor egy csillag vagy bolygó közelében húzok el. Plusz a dogfightban is könnyebben tudom követni a targetet.
Más:
Az csapatozást próbálta már valaki? Vannak csapat küldik? Egyáltalán részt lehet venni a másik küldetésében (dogfight, bounty hunting stb.)? Ha nem, akkor a fejlesztőknek jó lenne ezekre is rámenni, mert csapatban szép az élet.Némely küldetésre elég kevés az idő, legalábbis szerintem. Amikor le kell vadászni 2-3 civil hajót 25 perc alatt, az cinkes. Eleve nincsenek fix helyen a célpontok. Keringsz a rendszerben és nézegeted a USS-eket, majd reménykedsz, hogy egy körözött Hauler a célpont. Pedig egész jól fizetne, de amennyi időt elvesz, addig más olcsóbb küldikkel többet keresek. -.-
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest