Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hát igen miota bent vagyunk az eu-ban asszem azota drágult meg ennyire a cigi...
nem csodálom a fejfájástén anno ugy képeztem a fejem ki ilyenek ellen hogy régebben sokat vertem be a fejem betonba, vasba(teszem hozzá véletlen volt az összes)
aztoa jobban birom az ilyen dolgokat.....
Biztos késés várható, mindig állni és várni
Buher
hétfőn amikro mentem vizsgázni reggel akkor én is fáztam rendesen -14C és öltönybenja busszal mentem ami fél órát késett mert nem indutl el a hidegben, az uj magyar autobusz amit Credo-nak hívank Forever Ikarus
-
buherka
addikt
Én már nem tömegközlekedek. Mondjuk ha pesti lennék, akkor lehet, hogy én is azt választanám
Ha tömegközlegednék most...akkor 20K lenne a bérletem. Kocsival megúszom ezt 8K-ból.
Igaz, hogy a kocsinak van más fenntartási költsége, de még így is jobb...mert akkor megyek amikor elfordítom a slusszkulcsot és ez nagyon jó.A buszokon beszólnak az embernek, kötekednek...én már tuti naponta agyonvernék valakit a BKV-n. Főleg amit az itteni kollégák is mesélni szoktak
Szerk...
Főleg most amikor reggel -16 volt itt a 4 kerben. Nem lettem volna a reggeli buszozók helyében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest