Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Látott már működni/használ valaki K7VTA3-ban 9600-as Radeont?
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
Gismo
addikt
na mi lett? Nembaj hogy nem mai a topic!!
-
klepto
addikt
Még valami! Ha Acorpot veszel, és mégis kifogsz egy szart, akkor gariba cserélik, és ha az sem tetszik, akkor max 1/3-os árveszteség melett még mindig bezsámítják egy másik alaplapba, ha jó hejen veszed :))
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Levél ment, szerintem Acorp! Ha nem tuningolod, akkor jó. Melesleg hibaszázalékban az Asus 7V333 vezet, az Acorp meg az utosók között kullog :( Dehát egy lap, és csipszet ami 400-500 Mb-s procira van tervezve, persze, hogy lassú lesz egy Ghz fölötti procival azokhoz a lapokhoz képest, amik erre lettek legyártva :t
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
tycoon_rulez
csendes tag
válasz bitfarkas #15 üzenetére
Jo neked !
Meg egy bosszanto hiba amit az Acorpnal tapasztaltam: rendszeresen (hetente egyszer-ketszer) CMOS failure uzenettel indult a gep es termeszetesen az osszes BIOS beallitast elfelejtette.... Hiaba csereltem ki az elemet az alaplapon, semmi valtozas... szoval Acorp suxxx -
ödönke
aktív tag
egyértelműen ECS, stabil, megbízható alaplapokat gyárt, legalábbis rosszat nem hallottam még ECS-ről...
-
bitfarkas
őstag
válasz tycoon_rulez #13 üzenetére
Másfél éve Acorp lapom van, semmi panasz. :))
-
tycoon_rulez
csendes tag
Az ECS lapokrol nincs tapasztalatom , de az ACORP-rol igen. Eddig 3 fele ACORP lapom volt es mind szar minosegu. Az utolsot decemberben kellett kiselejteznem mert rendszeresen fagyott es termeszetesen a garancia ido lejarta utan kezdte el csinalni. Szerintem NE vegyel Acorpot.
-
Pötty
tag
UTÁLOM ezt az egészet!
Nem igazán jön össze ez a döntés! A tesztek alapján az ECS megbízhatóbbnak tűnik, de az Acorp viszont gyorsabbnak! Szóval lehet, hogy egy érmére bízom a döntést! :-)) -
Pötty
tag
A Te neved mellé is húzok egy strigulát, de szerintem ez nem igazán meggyőző indok! Legalább is számomra! :-((
-
Pötty
tag
Miért is?
-
Pötty
tag
Köszike a segítségeket!
Most úgy néz ki, hogy az Acorp mellett döntök! Remélem nem fogok nagyon rácseszni! Nem szeretném, ha állandóan vissza kéne gariznom! Én csak nyugodt megbízható gépet szeretnék! Nem akarom tuningolni és nagyon extra dolgokat sem szeretnék vele csinálni! Remélem jó választás lesz! -
goshawk
tag
Én inkább egyyiket se venném, de ha csak erre a kettőre futja :(.
Akkor inkább az ECS-t vedd.
Javaslatom:
Várj egy kicsit és vegyél egy komolyabb lapot mert nagyon
sokat dob egy jó lap a rendszeren!!!!Desktop: MSI P35 Neo2-FIR, Intel Q6600, 4G RAM, Galaxy NV9800GTX+ 512 | Notebook: Dell D630 (Gentoo linux)
-
Pötty
tag
Üdv Néktek!
Én is most állok gép vásárlás elött és igazából még minidg nem tudom eldönteni, hogy milyen lapot vegyek! Igazából a pénztárcám miatt e két lap (ECS K7VTA vagy Acorp 7KTV333) a szóbajöhető választás! Szóval ebben kéne egy kis segítség, hogy melyik lenne a jobbválasztás? És ha valaki tudja, hogy hol és mennyiért lehet megvenni! Főleg az acorp, mert szeriontem azt nehezebb beszerezni!
Előre is köszike!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- SnowRunner
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest