Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Augusztus 04.-én vásároltam a linken lévő termékből egyet ennél az eladónál. [link]Sajnos a mai napig nem jött még meg. Már néhány napja levelezek vele,mivel nem nagy összeg,nem akarok nagy balhét belőle. Tracking nem volt hozzá,így vagy feladta,vagy nem,vagy majd talán ide ér valamikor,de ennyi idő alatt bőven minden vásárolt dolgot kézhez szoktam kapni. Ma az a válasz jött tőle,hogy feladja még egyszer,ha aterméket akarom,de a tracking-ért cserébe 3$ költséget kér. Mivel így még nem jártam,mit tegyek? Írjam meg neki,hogy inkább fizesse vissza,és nézzek másik eladónál ilyen terméket? Vagy miképp tudok neki 3$ felárat fizetni? Mit javasoltok?
Üdv: Attila
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a választ neked is,és AtHoS társnak is!!
Egy aránylag kicsi bank ügyfele vagyok,de megfogom nézni a honlapjukon,hogy milyen összeggel váltják!!
Nyilván minden vásárlásnál nem fogom állítgatni,de alaposan utána nézek!!Köszönöm még egyszer a válaszokat!!
Üdv: Attila
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalót átnyálaztam,és a kérdésem az lenne,hogy akkor jó a beállítás PP-on,ha az én bankom váltja az éppen vásárolt termék értékét? Régebben így volt,de valamiért átállítottam,hogy ne a bankom,hanem a PP rendezze. Rosszul tettem?Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest