Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Miert nem enged fizetni szerintetek ?
-
SirAlo
aktív tag
Hello, ha szeretnek venni 2 uvegfóliát ebayről , a posta 0,90 euro, viszont ha 2 darabot teszek be akkor duplazza a szallistasi koltséget... ez most valami bug ?
-
SirAlo
aktív tag
válasz cassius.clay #40486 üzenetére
Ha hozza adtad akkor automatikusan a szamladrol vonja le a penzet ha veszel valamit vagy kuldol paypalon penzet valakinek, legalabbis nalam igy mukodik
-
SirAlo
aktív tag
Nah vegre megerkezett a csomagom 21 munkanap utan, az miert van hogy csak egy ertesitot kaptam hogy mehetek a csomagert de nem az en falumba, nem is a legkozelebbi varosba ami kb 3 km , hanem egy 60 km tavolsagra levo varosba kell utanna mennyek a postara, ez normalis?
-
SirAlo
aktív tag
-
SirAlo
aktív tag
Januar 14-en feladott csomagom New Yorkbol meg mindig sehol... mikor kezdhetek el reklamalni a feladonal ? Kerjem vissza a penzet es ha megjon vissza utalom neki vagy hogy megy ez?
-
SirAlo
aktív tag
Azt mondta 14-en adta fel, mar regebben irtam neki mailt amikor nem tudtam hova kell beirni a tracking szamot, ezt irta:
Good day!
Thank you for contacting us. Your item was shipped January 14 via USPS First Class Mail Intl. Custom number is LN0*********US.You can check the status of the shipment on this link:
http://dm.mytracking.net/globegistics/dmportalv2/externaltracking.aspx
Please enter the custom number on space provided and click 'Track'
Please allow more time for the delivery and do let us know updates.Thank you and have a nice day.
Trackingnel meg meg azota is csak ennyit ir:
1/16/2014 5:02 AM Shipment In Transit To Destination Ronkonkoma, NY
1/15/2014 10:30 PM Shipment Processed Ronkonkoma, NY
1/15/2014 8:31 PM Shipment Scanned At Processing Facility Ronkonkoma, NY
1/14/2014 5:19 PM Enroute To Regional Processing Facility Ronkonkoma, NY
1/14/2014 9:19 AM Customer Data Received Ronkonkoma, NY[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
Hello, 14-en feladtak egy csomoagot New Yorkbol USPS-el es meg itt mindig nem jott meg, ennyire lassu lenne a szallitas? Kezdek aggodni... ma mar 30 van
-
SirAlo
aktív tag
válasz kirkri #39507 üzenetére
Nah valaszolt az elado, 14en rakta fel a csomagot, megadott egy linket ahol lehet kovetni is, ebayon ha rakattintok a tracking noumberre nem mukodik , itt viszont behozza a kovetest, szerintem 16-an indult el amerikabol: http://dm.mytracking.net/globegistics/dmportalv2/externaltracking.aspx
1/16/2014 5:02 AM Shipment In Transit To Destination Ronkonkoma, NY
-
SirAlo
aktív tag
Hetfon , jan. 13-an rendeltem egy laptop ventit New Yorkbol USPS-el , mar regota megadta a tracking noumbert , viszont azota se ir semmi infot a trackingnal: Shipping state UNKNOWN
hipping carrier USPS
Tracking number LN018******US
Package location N/A
See Full tracking historyMi a problema szerintetek ? Kamu trackingot adott meg vagy az USPS ilyen lassu ?
-
SirAlo
aktív tag
Allitolag 14-en feladtak a csomagomat, kaptam tracking noumbert de nem ir semmit hogy hol lenne, mennyi ido utan szoktak beirni hogy hol van ?
ennyit ir :
Shipping carrier USPS
Tracking number ***********
Last scanned date N/A
Package location N/A
See Full tracking history -
SirAlo
aktív tag
USPS-rol van valami tapasztalatotok? Azzal kuldik amit rendeltem , kivancsi lennek milyen gyorsak, a szallitasi dijj meglepoen kicsi volt, csak 4.7$ New Yorkbol
-
SirAlo
aktív tag
Hello, ma megrendeltem ezt a ventit USA-bol, a szallitas benne volt az arba, csak 7$ a venti, ilyen kis osszegnel vamot kell majd fizessek ra? Ha kell akkor azt amikor atveszem vagy mikor es hol kell befizetni ? Ez a venti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest