Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Megint meghirdettem, mert nem fizetett a vevő, megint eladtam, megint nem fizetnek Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy tudom magam védeni a felelőtlen/komolytalan gombnyomkodóktól? Illetve hogy lehet unpaid case-t nyitni?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz kokokka #84490 üzenetére
Szerettem volna megvilágítani, hogy a könnyelmű kijelentések biztathatnak valakit könnyelmű lépésekre, aminek súlyos anyagi következményei is lehetnek. Már bocs, de te robbantál be azzal, hogy mégis mi baj lehet ebből, méghozzá elég ellentmondást nem tűrően. Ismétlem, szerettem volna rávilágítani, hogy ennek milyen következményei lehetnek. És azzal, hogy leírod a véleményed, már tanácsolsz, ha akarod, ha nem. Nem az én stílusommal volt baj, hanem pont a tieddel (pl. "okos"), de kritikát fogadni/megfogadni a legritkább esetben látok itt, tisztelet a kivételnek, úgyhogy gondolom erre is meglesz a szokásos agresszív reakció.
-
hito
nagyúr
válasz mokus1 #84479 üzenetére
Én ezt gyorsan elfelejteném. Tele van csalókkal a MP. Volt, hogy vagy 10 külföldi írt angolul, hogy ilyen-olyan megoldással vinnék a cuccot. Olvasatlanul töröltem. Ha nemzetközi eladás, akkor csakis ebay, egydül ott van megfelelő védelem/garancia.
-
hito
nagyúr
Köszi, hogy szólsz! Volt egyébként egy nem fizetett eladásom közel 300eFt értékben még néhány hónapja. Ott megbeszéltük a vevővel a dolgot, de nem indítottam ilyen case-t. Fájdalmas lenne, ha az ebay azután leszámlázta volna a jutalékot. Megnéztem a Seller hub => Payments => Summary résznél és csak egy -0.39 Euro-s tételt látok. Akkor nem számlázta ki végül az ebay azután a tétel után a jutalékot, hiába nem nyitott nem fizetett vevő case-t? Ott kéne ennek is szerepelnie ha leszámlázták volna?
-
hito
nagyúr
válasz cbmfan #84427 üzenetére
Ekkora hülyeséget Nem is értem, hogy eladóként miért nem lehet negatívat adni, ha ennyire nyilvánvaló a helyzet. Akkor össze-vissza bidelek, semmit nem fizetek, következmények nélkül garázdálkodhatok "vásárló"ként? Ez nagyon nincs rendben szerintem. Mi annak az oka vajon, hogy eladóként csak pozitívat lehet adni?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! 1-én eladtam egy terméket ebayen, de a vevő a mai napig nem fizetett. Olvastam az értékelései között, hogy volt már rá példa másnál is ("no pay" volt az értékelésénél), tehát notóriusról van szó. Ettől függetlenül 100% pozitív feedback-kel rendelkezik és még az is pozitívat adott, akinek nem fizetett. Kérdésem, hogy vajon miért? Lehet/tanácsos negatív értékelést adni ilyenkor, vagy tartva a viszont-negatívtól nem érdemes, el kell engedni? Mi ilyenkor a szokás? Én legszívesebben egy baromi nagy negatívat adnék, de félek attól, hogy ok nélkül bosszúból ő is negatívat ad.
-
hito
nagyúr
Semmi gond...mint tudjuk ez hozzáállás szokta kitermelni idővel azt a fajta konkurenciát, amit aztán nem él túl hosszútávon az addig monopol helyzetben lévő piaci szereplő.
Egyébként is érthetetlen, hogy miért nem volt eddig és miért nincs most sem versenytársa az ebay-nek. Én legalábbis nem tudok róla.
-
hito
nagyúr
Normál fiókom van és most szerettem volna ezt a dolgot meghirdetni, de nem lehetséges. Hónapokig áruljak mindenféle hülyeséget ahhoz, hogy majd ezt egyszer eladhassam. Nevetséges ez az egész. Új tagokkal még megérteném, de már több, mint 10 évvel ezelőtt is adtam el 200eFt értékben az ebayen. Miért kell szívatni a régi, megbízható tagokat? Ez nekem nagyon, de nagyon ellenszenves. Mondom, ráadásul majdnem elviszik a vételár egy ötödét! Elképesztő mohó és rém visszataszító bagázs. Én végeztem velük.
Neked nagyon köszönöm az eddigi segítséged!
-
hito
nagyúr
Na, úgy néz ki, hogy ez a remek e-bay üzleti modell nem teszi lehetővé, hogy egy 2004 óta 100% pozitív értékeléssel rendelkező tag (jelen esetben én), 1200Euro értékben meghirdetni tudjon egy terméket a "kiváló" oldalukon.
Havi 200Euro értékben hirdethetek meg az oldalukon. Ja, és mindezt úgy, hogy nem kevés pénzzel veszik le az embert!!! Ebay + Paypal 17% jutalékot oszt le magának a vételárból, de legalább még jó szarul is váltják át a devizát. Na de mindegy, mert úgy tűnik az én pénzem amúgy se elég jó nekik.
Innentől részemről lehúzhatja magát a klozeton az ebay, de tudnék cifrábbakat is írni
-
hito
nagyúr
Ez eddig rendben van, de írtam, hogy ott mit jelzett vissza a rendszer:
Sajnos Ön jelenleg nem jogosult az eladási limit növelésére; csak 30 naponta tudjuk növelni az eladási limiteket. Mivel a limitjeit 2021.10.26-án már megemelték, várnia kell, mielőtt újabb emelést kérhet. Tudj meg többet. (google fordító)
Miért ezt jelezte vissza, ha pont a limitet szeretném emelni? Én nem emeltem eddig. Ha meg emeltem volna, már meg lenne emelve és nem szabadna visszadobni az emeld meg a limitet oldalraPrivátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Köszi! Az egész onnan indult, hogy elkezdtem hirdetni egy terméket a com-on, majd amikor már arra nyomtam, hogy véglegesítés és feladás, valamiért átdobott az osztrák oldalra. Ha csak ott tudom meghirdetni, akkor miért engedte elkezdeni és a egészen a legvégéig vinni a folyamatot?
A lényeg, hogy valami eladási limit emelést kéne végrehajtanom, mert a meghirdetni kívánt termék (1350$-ért szeretném meghirdetni) túlmutat valami havi 200Euro-s limiten (nem is értem, hogy mi ez). Amikor meg rányomtam, hogy ok, kérem a megemelést, ezt írta:
Sajnos Ön jelenleg nem jogosult az eladási limit növelésére; csak 30 naponta tudjuk növelni az eladási limiteket. Mivel a limitjeit 2021.10.26-án már megemelték, várnia kell, mielőtt újabb emelést kérhet. Tudj meg többet. (google fordító)
Mondanom sem kell, hogy nem emeltem meg semmit, de ha mégis megemeltem volna tudtomon és akaratomon kívül, akkor miért nem engedi még mindig meghirdetni a terméket?Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Nagyon megbántam, hogy annak idején az osztrák ebayre regisztráltam, mivel a német nyelvtudásom fabatkát sem ér. Évek óta emiatt szívok. Van lehetőség valahogy régiót váltani, vagy átregisztrálni? Tudok bejelentkezve mozogni a com-on, meg a co.uk-n is, de ahogy valami olyan dolog jön elő, amihez kell a profilom, átdob az osztrák oldalra, kéri ott is a bejelentkezést és németül folytatódik tovább minden, ott meg halott vagyok
-
hito
nagyúr
Köszönöm a részletes tájékoztatást! Mindent egybevetve valószínűleg maradok a sima banki utalásnál. Eléggé nehezen veszem rá magam az ilyen újításokra, 10eFt-ot és plusz 1 napot meg megér nekem, hogy teljes biztonságba érezzem magam ilyen téren. Túl nagy stresszt okozna a TW féle megoldás
-
hito
nagyúr
Az rendben, de a saját beállításaim között a fizetési módoknál az enyémet kell megadni, hiszen azt fogja használni a fizetésre, amikor megadom az eladó számlaszámát, nem?
Közben beszéltem a bankommal, az is gond, hogy 2 nappal később teljesítik csak a megbízást. Tehát lecsapok rá, fizetem, majd Ő csak 2 nap múlva látja az összeget a számláján és utána indítja a csomagot? Ez nem tűnik sem gyorsnak, de XXI. századi megoldásnak.
-
hito
nagyúr
Köszi! Nincs is megadva, most csak a saját felületemen próbáltam megadni a banki átutalás fizetési módot. Ez csak egy kép onnan. Próbáltam megadni a bankszámlaszámomat itt, IBAN formátumban, de nem fogadja el. Azt írja, hogy ellenőrizzem az IBAN számot.
Így már világos.
Tényleg, az utalás díjával nem számoltam. 280eFt-nál ez kb mennyit jelenthet?Bocs, ez megválaszolhatatlan. Nyilván a saját bankszámlám szerződési feltételei szerint. Viszont az elvileg 0Ft =>Egyébként megbízhatónak tűnik. 170 pozitív, 0 negatív és nem 3 Euros tételeket adott el. Azt mondja mindig banki átutalással intézte ebayen.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ha az eladó banki átutalással szeretné megkapni a vételárat, akkor melyiket kell jelölnöm?
A bankkonto-t? Csak mert alul is van egy ugyanolyan ikon, továbbítás névvel. E-bayes banki átutalásról mit kell tudni? Eddig csak paypallal fizettem, de most az eladó (német) valamiért ragaszkodik ehhez.
-
hito
nagyúr
Nagyon köszönöm! Mentségemre legyen mondva, hogy ezt a felületet ma reggel találtam meg és ebből gondoltam én is, hogy nem kell továbbítanom. Új felület PP-on nem jelzi ilyen pontosan, rá kellett nyomni arra, hogy a régi felületen szeretném megtekinteni a utalással kapcsolatos adatokat.
Még1x köszönöm, hogy ilyen kitartóan és türelmesen segítettél
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Nem tudom. Az available huf az csak 400Ft ha a withdraw funds-ra nyomok. Nem jelenik meg a legördíthető résznél ez az összeg, csak a 400Ft. Viszont főoldalon a completed-nél ott van a 342£. Most akkor hogy van ez?
-
hito
nagyúr
Az első hsz-ből kiindulva szerintem elsiettem ezt a kérdésfeltevést
"Amely oda kerül vissza ahonnan fizetve lett, ha a Paypal egyenlegről akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára kerül, általában 3-5 nap amíg könyveli a bank."
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Megérkezett a refund. Most paypal számlámon látom, de az itt elhangzottakkal ellentétben nem a magyar számlámra érkezett, hanem a paypal a számlámra. Mi a teendő? Withraw-t kell nyomni, vagy automatikusan átkerül a számlámra bizonyos idő elteltével?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz KamuMazsola #61819 üzenetére
Köszi!
deviza adás-vétel miatt nem tudom buksz-e egyáltalán.
Na ez az igazi kérdés.
-
hito
nagyúr
válasz somnia #61816 üzenetére
Értem, köszi!
Akkor viszont a PP fogja visszaváltani a fontot forintra ha jól gondolom. Még mindig ugyanaz a kérdés, hogy mi lesz a bukó? Csak a cucc megvétele és a visszafizetés közötti font vételi árfolyamkülönbözet, vagy a cucc megvételekor érvényben lévő font vételi árfolyam és a visszavásárláskori font eladási árfolyam közötti különbség. Előbbi esetben fontonként 8-10Ft, utóbbi esetben 33-35Ft. Nem mindegy.
-
hito
nagyúr
válasz somnia #61813 üzenetére
Csakhogy ez egy VISA virtuális kártya (ami ugye a folyószámlámhoz kapcsolódik), aminek alapesetben a limitje 1Ft. Ha vásárolni szeretnék, akkor meg kell emelni a limitet. Tehát elvileg nem tud kártyára visszamenni. Ebben az esetben akkor közvetlenül magyar számlára megy vissza?
Tehát így néz ki a képlet: folyószámla => ehhez van egy VISA virtuális számla => ez a kártya van beregisztrálva a PP-ra. Megemelem a virtuális kártyán a limitet, PP-on keresztül fizetek vele és jön az áru. Így fizettem.
-
hito
nagyúr
válasz somnia #61810 üzenetére
Ezt most nem értem. Nem csak azt bukom, hiszen amikor vettem a cuccot, akkor vettem a fontot. Most amikor visszakapom, akkor eladom a "bank"-nak a fontot, tehát nem csak az árfolyamváltozást bukom szerintem, hanem a vételi és az eladási ár közötti különbséget is, nem?
-
hito
nagyúr
Elfogadta a refund-ot az ember. Kérdésem az lenne, hogy kb. milyen árfolyam veszteséggel számolhatok 330 fontnál? Amikor vettem a notebook-ot, akkor ugyebár jóval feljebb volt a font és én vettem a bank-tól (illetve a VISA-tól) a fontot. Most zuhant a font másfél hét alatt és ha jól gondolom én adom el nekik a fontot. Ráadásul ott van a paypal is, aki szintén jutalékért dolgozik.
Tehát a kérdés az, hogy ezek fényében 330 fontból kb. mennyit fogok kézhez kapni withdraw után a magyar számlámra?
-
hito
nagyúr
Jesszusom, nem ugyanazzal az emberrel üzleteltünk! Ugyanígy vásárlás előtt megkérdeztem, hogy: de ugye ez egy 12.5"-os full-HD felbontású kijelzővel rendelkező darab, ugye??? Válasz: persze, persze, naná, hogy az!
-
hito
nagyúr
Isten hozott a klubban (sajnálattal) Én egy full-HD kijelzős Thinkpad Yoga S1-et rendeltem, erre kaptam egy retek 1366x768-as felbontású modellt, amivel már rendelkezem. Azért vettem, mert a mostani Thinkpad Yoga S1-em helyett szerettem volna egy ugyanilyen full-HD-set. Erre tessék! Ja, és kamuzik az ember, váltig állítja, hogy ez bizony full-HD-s, én vagyok a hülye. Természetesen e-mail címet nem küld, hogy csatolhassak neki egy Everest riportot. Sőt, még burkoltan gyanusítgat is, hogy én cseréltem ki sima HD-sre. Igaz, hogy a gépet még nem is láttam, mert Angliában élő unokatesómhoz érkezett, de azért kicseréltem Elfelejtem most már lassan az e-bayt. Egyre több a moslék csaló. Inkább fizetek 20-30-50eFt-tal többet, de előtte kézbe fogom és nem látatlanba vásárolok.
-
hito
nagyúr
válasz radi8tor #61718 üzenetére
Köszi! Nem vagyok elégedett, ugyanis az arcomba hazudik Ott hibáztam, hogy nem egyből case-t nyitottam az ügynek, hanem üzenetben megpróbáltam rendezni a dolgot.
Egyébként ha visszaküldöm, akkor vagy visszautalja az árát, vagy nem? Vagy e-bay leemeli automatikusan a számlájáról? És ha nincs mit onnan leemelni?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ha Request a return-t nyitok és ott beírom a szöveget, amiért ezt teszem, azt az e-baynek írom (ők fogják olvasni az ott leírtakat), vagy az eladónak és Ő fogja olvasni?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Tudom, nehéz kérdés, de mostanában mennyire jellemző, hogy 500$-os Dél-Koreából érkező fényképezőt megfognak a vámügyintézésnél? Nagyon nem mindegy, hogy +27% rámegy-e, vagy nem. Ha jó eséllyel megfogják, akkor kihagyom, mert úgy már drága.
-
hito
nagyúr
Mindenkinek (radi8tor1, V/, DJ. Ru$y) köszönöm szépen a gyors segítséget!
-
hito
nagyúr
Most beszéltem a bankommal, zárolt összegben van, de ők addig nem oldják fel, amíg le nem telik a 30nap (utána automatikus feloldásra került a le nem könyvelt zárolt összeg), vagy nem küld a Pitney egy faxot neki, hogy feloldhatják
Hát én ezt le nem levelezem angolul az biztos, úgyhogy marad a 30napos várakozás úgy néz ki
-
hito
nagyúr
Nem megoldás, elment a kedvem az egésztől. Szeretném visszakapni a jogtalanul leemelt pénzem. Nem ennyivel számoltam, 35-öt még megért volna, 40-et már nem. Nem vettem meg az órát, így a posta és egyéb költségre sem jogosultak. Szerintem.
Én is ebben reménykedtem, de a számlám meg nem ezt mutatja, nem jött vissza rá a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz radi8tor #55706 üzenetére
Ha ezt most megtenném, kétlem, hogy befejezné a vásárlást. Az óra kint van megvásárolható tételként az e-bayen, mintha misem történt volna. Ha most megint rányomnék, szerintem megint levonná ezt az összeget. Ha meg rátennék pénzt a kártyámra, nem fejezné be szerintem a vásárlást.
Fogalmam sincs mit kéne tennem, ezért írtam ide
-
hito
nagyúr
válasz radi8tor #55703 üzenetére
Nem tudom. Az Pebble óra lett volna 40eFt, de csak 35 volt a kártyán. Így levonták a szállítás és a vám (?) költségét, de az ebay-es vásárlásnál azt írta, hogy sikertelen a vásárlás. Viszont jött egyből az sms a bankszámlámhoz kapcsolódóan, hogy levonták a 12eFt-ot
Így néz ki a paypal tranzakcióhoz kötödő részletek:
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap megpróbáltam vásárolni e-bayről, de rosszul számoltam ki a vételárat és sikertelen volt a tranzakció. Ettől függetlenül egy Pitney Bowes, Inc. nevezetű szervezet leemelt a kártyűmról 12eFt-ot. Utánaolvastam is a topicban és azt látom, hogy ha USA-ból vásároltok, akkor ez a cég intézi a vámot és a postát.
Namost már ez a cég miből fogja látni, hogy a megvásárolni kívánt termék mégsem nálam landol(t) és így nem illeti meg őket ez az összeg tőlem. Mi a leendő ilyenkor ha vissza akarom kapni a pénzem? Muszáj aktát nyitnom az ügynek az e-bayen, vagy magától kapcsolni fognak?
-
hito
nagyúr
Ha visszaküldtem egy notebookot az eladónak, és 27-én már megkapta, de még mindig nem utalta vissza paypal-ra a pénzem, akkor mit lehet csinálni?
Ma írtam egy üzenetet, hogy látom ám, hogy megkapta, de nem válaszol. Mit kell nyomnom, hogy az e-bayen bepanaszoljam ezt a görényt? Resolution centeren ment az egész, nyitott case állapotban van, de most már nem szeretnék várni egy percet sem, emeljék le ennek a patkánynak a számlájáról a pénzt!
-
hito
nagyúr
válasz randras #40945 üzenetére
Rendben, köszi, akkor így fogok elájrni.
raziel01:
"De szerintem a német nem valószínű, hogy át fog vágni."
Egyszer már megtette. A gépbe nincs DVD író, helyén egy döglött ultrabay battery, a bios le van jelszavazva és mindezek tetejében rendszer induláskor kék halállal elszáll a gép. Egyik sem volt jelezve a hirdetésbe, úgyhogy a legkevesebb, hogy visszaküldöm és visszautalja az árát. Ráadásul a nyomorult még az 50eurós kártérítést is le akarta alkudni 30-ra, ahelyett, hogy örült volna, hogy ennyivel megúszhatja Akik ismerik a sztorit (Thinkpad topic), mind azt mondja, hogy ez nem egy német, hanem egy turbános török bevándorló valószínűleg, abből kiindulva ahogy eljárt. Én se vagyok hajlandó elhinni, hogy ilyen gusztustalanságra képes egy német.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Nagyon röviden:
Vásároltam egy notebook-ot a német e-bayről és nagyon nem vagyok vele elégedett. Kértem 50euro kártérítést, de az eladó csak 30-at hajlandó adni. Lényeg, hogy nem fogadom el, úgyhogy inkább visszaküldöm.
Azt mondja az eladó, hogy ha megérkezik a notebook, akkor majd visszautalja a pénzt. Így kell ennek lennie? Félek, hogy ez nem fog megtörténni, én meg ott állok pénz és noti nélkül. Nem először neki kéne a paypal számlámra visszautalni a pénzt?
Hogy működik ez, mi a bevett, hivatalos eljárás? Én postázok előbb, vagy Ő utalja a pénzt és utána postázok? Köszi előre is!
-
hito
nagyúr
Nem tudom hogy küldte, szerintem e-bayen keresztül mert a küldőnél az e-bayes nickje van. Nem tudom mozgatni a pénzt sajnos. Abban az egyben bízom, hogy ha feladom és megadom a tracking numbert akkor feloldják a korlátozást.
Nem küldtem semmiféle közüzemi számlát.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Na újabb tankcsapdára futottam Továbbítani akartam a pénzt a számlámra, de nem engedi. Az overview-nál ezt írja a paypal:
"For items listed and sold on eBay.com, eBay.ca and eBay.cafr, until you've established a successful sales history on eBay, funds from your sales will only be available to you, in most cases, 21 days after the buyer pays you. To get your funds sooner, quickly ship the order and provide us with required tracking references."
Ezek szerint 21napig nem nyúlhatok a pénzemhez? Hogy működik ez? Mégis ezt hogy gondolják? Esetleg előbb hozzájuthatok a pénzhez, ha elküldöm neki a tracking numbert. Ezt nevezem én biztonságnak. Ezzel mégis mit érnek el? Feladhatok én egy zsebkendőt is a telefon helyett, erre nem gondolnak? Vélemény?
-
hito
nagyúr
Köszönöm srácok! Akkor már csak azt kell kiderítenem, hogy továbbítanom kell-e magamnak, avagy sem.
-
hito
nagyúr
Értem, köszönöm! Nem tudom hogy hozzá van-e rendelve. Volt egy bakszámlámhoz tartozó virtuális bankkártyám, az volt hozzárendelve, de az lejárt. Amikor felraktam a terméket, kért egy másik bankkártyát (a feltöltésért kellett fizetnem), és hozzáadtam a bankszámlaszámomhoz tartozó normál bankkártyát. Nem tudom, hogy ezek alapján minek számít a dolog.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Az előző kérdésemre nem kaptam választ.
Esetleg erre: a paypal írt, hogy ellenőrizték az utalást és postázhatom a terméket. A gond csak annyi, hogy számlámon még nem jelent meg. A bankom azt mondja, hogy a paypal utalás és jóváírás után még 3-4munkanap amíg a számlámon megjelenik a vásárló által utalt összeg.
Meg tudja ezt valaki erősíteni, hogy ez így van?
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
E-bayen eladtam egy telefont. A mai napon érkezett egy mail tőlük/paypal-tól a következő tartalommal:
"Hello .....,
.......... just sent you money with PayPal. To help protect you, we're reviewing this payment.
The Payment Review may take up to 24 hours. When we've completed the review, we'll either clear or cancel the payment. If the payment clears: You may proceed to process the order. To know if your item is covered, check the 'Seller Protection' section of the 'Transaction Details' page and ensure that it states 'Eligible'.
You shouldn't provide the item or service purchased until we let you know that the payment has cleared. We'll send you an email when we complete the review or you can check the Transaction History tab of your PayPal account.
岡田 京 is a Unverified Customer"
Most mit kéne tennem? Nekem kell valahol a paypal accountomon belül rányomnom, hogy megbízok a vevőben és elfogadom az utalást, vagy csak várnom kell? Nem tiszta. Egyébként jó 20eFt-tal le is vettek az eladás miatt. Remélem ez már tartalmazza az ebay jutalékot és a paypal tranzakció díját is Köszönöm a segítésget!
-
hito
nagyúr
válasz Speeedfire #13993 üzenetére
Köszi Türelmes fajta vagy, nekem már vérben forognának a szemeim
-
hito
nagyúr
Köszi Kedd 13órakor fizettem, 15órakor jött a mail, hogy köszönik az utalást és postára adták (electronic_world - 192032 feedback) a csomagot. Elég esélytelen, hogy péntekre megjöjjön szerintem, pedig jó lenne, mert hétfő munkaszüneti nap
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Angliából először rendeltem csomagot, Kínából már sokszor és USA-ból is. Van esetleg tapasztalat, hogy mostanság kb. mennyi idő alatt érkeznek meg a csomagok? Ahogy olvasgattam 4nap a rekord. Ez van szállításnál írva: Royal Mail International Signed-for.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest