Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz havri1 #44998 üzenetére
Így van, púpos a bubis fóliától... omg.
(#44999) Degeczi, nyílván nyomódástól felszakad a doboz, mint amit feltéptek. A külső dobozon is kellene lennie sérülésnek-nyomódásnak, ha szállítás során keletkezik. Akkor is jeleztem volna. Tényleg lehet, hogy velem van a baj, de számomra ha makullátlan állapotú terméket keresek dobozzal, akkor a doboz épsége és a tartozékok épsége is font. Attól, hogy a tablet működik, attól még nem csak a tabletet vettem meg, hanem minden kiegészítőt dobozzal együtt. Tehát ha sérült a doboz, akkor írja bele, hogy sérült a doboz, de a tablet, a tartozékok hibátlanok-bontatlanok. Ez a korrekt hirdetés. Nem az, hogy feltöltök egy képet a sértetlen dobozról aztán elküldök egy salátát.
Mindegy, nem számít, biztos én vagyok ostoba Majd leírom, hogy mi a helyzet. Ha az ebay is lepattint, akkor tényleg elgondolkodom a véleményemen, addig viszont fenntartom, hogy fals képek = átverés.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz SUPREME7 #44995 üzenetére
Nyilvánvalóan ez volt az: tényleg nem valószínű, h direkt megrongálta volna becsomagolás előtt/során, sokkal nagyobb az esélye, h megnyomták szállítás közben - amit a külső, erősebb doboz még elviselt
Másrészt nézd meg a többi eladó ajánlatait: jellemzően a dobozok nem is szerepelnek közeli képeken!
Ha ő sem tette volna föl a 2. képet, akkor mit lépnél?
Az, h "új, csak egyszer kibontott" még nem jelenti azt, h nem lehet szállítási sérüléses a csomagolása...De itt szinte biztosan most, út közben rongálódott meg a doboz
-
SUPREME7
addikt
válasz kaliber #44994 üzenetére
A kedvedért is mégegyszer, a dobozt és mindent sértetlenül hirdetett. A doboz sérült, és nem a szállítás során sérült meg, tehát igen, sérülten csomagolta be, tehát átvert. És igen, számomra jelenleg a doboz is az ár részét képezte, tehát igen, kár ért. Attól, hogy ezt te nem látod be attól én még így gondolom, szerintem jogosan. És nem, nem vagyok fillérbaszó, hogy a 10 fontért verem az asztalt, hanem azért, mert tudatosan átvert azzal, hogy fals, a sérülés keletkezése előtti képeket töltött fel.
Unbox videó:
Az ebay természetesen vágatlan verziót kapott, csak a személyes adatok miatt vágtam ki egy részt.https://www.youtube.com/watch?v=z1YN5uQhSjY
Látható, hogy a karton kívülről sértetlen, tehát nem a szállítás során sérült meg. És mégegyszer a kedvedért leírom, "used" megjelöléssel hirdette, de a leírásban "never used"-ként írta le, tehát nem használt gép, de ez most nem releváns.
[ Szerkesztve ]
-
kaliber
aktív tag
válasz SUPREME7 #44968 üzenetére
Ne haragudj, de sérült dobozért reklamálni?! Ha a termék megsérült volna akkor rendben van, de a doboz arra való hogy megvédje a terméket sérüléstől (vagy másképpen: felfogja a szállítás során keletkező sérülést)
Ráadásul használt volt. Te az eladó helyében visszafizetnél egy petákot is?Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
havri1
félisten
válasz SUPREME7 #44990 üzenetére
Azért, mert nem érted amit mondok. (Ajándékba nem vennék sose használtat, amúgy meg nem érdekel a csomagolás, ezt írtam)
Mit válaszolt az eladó?Én már csak erre vagyok kíváncsi, meg arra, hogy a külső csomagolás hoyg nézett ki, arról is van képed?Ha lenéző voltam elnézést, nem szándékom senkit se megbántani.
[ Szerkesztve ]
havri
-
SUPREME7
addikt
válasz havri1 #44989 üzenetére
Jó, de ez nem a kínai filléres vacak amit beleraknak egy nejlonzacskóba meg egy bubis borítékba és kész. A doboz is az ár része. Vehettem volna doboz és kiegészítők nélkül is akár olcsóbban is, de mivel tényleg ajándék így inkább ezt választottam és nem úgy kaptam. És ez sem használt, mint írtam, tehát nem értem mire ez a "lenéző" hangnem azért mert nem a boltból lett kihozva, de úgy látom baromira nem ugyanazok a nézeteink. Neked nem számít a doboz, mert te a terméket veszed, nem a csomagolást, de mégis fennkölten kijelented, hogy a használt az már nem etikus?! Ez nem alsógatya, kicsit ellentmondásos vagy, de mindegy.
-
havri1
félisten
válasz SUPREME7 #44988 üzenetére
Jó, ebben viszont igazad van, így átgondolva.
Nem balek vagyok, csak egy dobozért nem verem az asztalt. Terméket rendelek általában, nem csomagolást. Mondhatni, pont leszarom.
Ja ajándék? Használt dolgot nem veszek ajándékba, nem etikus.
Hisztizz neki, hátha visszakpod azt a 10 fontot
De ha nem, én elküldöm neked az enyém, persze 10 fontért[ Szerkesztve ]
havri
-
SUPREME7
addikt
válasz havri1 #44987 üzenetére
Ha sérült lett volna a képeken a doboz és láttam volna, és úgy vettem volna meg, és utólag mégis hisztiznék, azt mondanám igazad van. De akármennyit fizettem érte, az teljesen irreleváns, ha 5 forintért vettem volna, akkor is azt kellett volna kapnom ami a leírásban szerepelt, és olyan állapotban ahogyan a képeken volt. Ha ez neked nem világos akkor sajnálom, de akkor te balek vagy, ha hagyod magad átverni.
-
havri1
félisten
válasz SUPREME7 #44986 üzenetére
Azért az áruház meg az ebay kicsit szerintem más.
A hasonlítás akkor állná meg a helyét, ha egy bizományi boltba mennél be, és a kiállított használt tabokat nézegetnéd (olcsóbban, mint a bontatlan új), majd amikor a kasszánál fizeted, akkor szembesülsz a doboz állapotával.
Nem akarok vitatkozni, mások a nézeteink.
Ha used-nek volt hirdetve, akkor ezt be kell nyelni. Pont ezért nem new, és nem is az új árán vetted feltételezem.
Az egy másik dolog, hogy használt cuccot nem vennék ajándékba.Egyre kíváncsibb vagyok a case végeredményére, meg az eladó hozzáállására, illetve válaszára.
[ Szerkesztve ]
havri
-
SUPREME7
addikt
Ajándékba vettem, bár mint mondtam tény, hogy a gyerek nem a dobozzal lesz elfoglalva, de mi van ha magamnak veszem, és el akarom később adni? Egy ronggyá nyomorgatott doboz értékcsökkentté teszi a cuccot és kész. Ha bemész egy nagyáruházba, nem azt fogod levenni a polcról amit mondjuk szétnyomorgattak a pántszalaggal, hanem ami sértetlen. Aki más állít hazudik.
-
Kari1
aktív tag
-
SUPREME7
addikt
válasz #38464487 #44978 üzenetére
Nem csak be van nyomódva, hanem szét is van egy helyen szakadva, csak bénán másoltam, nem az összes képet linkeltem, de teljesen mindegy, biztos én vagyok az idióta, hogy azt akarom kapni amiért fizettem. Ajándékba vettem, bár tény, hogy a gyerek baromira nem a dobozzal fog foglalkozni, de akkor is. Ha eleve úgy fényképezi le, hogy sérült a doboz, és beleírja a leírásba, akkor is megvettem volna valószínűleg, de ez így nettó átverés, illetve hülyének nézés.
[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
válasz raziel01 #44975 üzenetére
Aha nyilván. Bár ha valaki szereti, ha baleknak nézik .... ez is biztos egy fétis. Én nem tartozom közéjük. Próbálj meg eladni valamit hibátlan dobozzal bontatlan nullapercesként, és próbáld meg ugyanannyiért eladni sérült dobozzal. Baromira nem ugyanaz.
(#44976) havri1
2 év alatt a második case amit nyitok, bekaphatja az ebay ha nem nekem ad igazat. Az eladó által feltöltött képeken hibátlan, sérülésmentes.
-
SUPREME7
addikt
válasz havri1 #44973 üzenetére
Hát ha neked mindegy, akkor az a te dolgod, de én szeretem azt kapni amiért fizetek. Ez nem így működik, hogy lefényképezem hibátlanul aztán elküldöm sérülten, ez átverés, akármilyen piti is, de az. Veszel tőlem valamit, és mondjuk nem úgy kapod meg, de működik, akkor nyilván borzasztó elégedett vagy igaz, és nem teszed szóvá? Ugyanmár ...
-
-
SUPREME7
addikt
Na, bár nem karkötő volt benne () de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Bár a tablet hibátlan, egyelőre legalábbis úgy tűnik és tényleg mikrokarcmentes, de a doboz sérülten érkezett, és nem a szállítás alatt sérült meg mert a külső dobozon nem volt sérülés, csak a tablet dobozán:
Bepróbálkozok egy partial refunddal. Unboxing videó is van, úgyhogy azt se mondhatja, hogy nálam sérült meg, vagy szállítás során.
-
Siriusb
veterán
válasz Degeczi #44966 üzenetére
Az átmenetileg előforduló tünemény volt.
Azon gondolkodom, mit tettem, amivel ezt érdemeltem ki, de igazából a böngészőhöz sem nyúltam jó ideje (mármint nem raktam fel új bővítményt), persze simán lehet, hogy valóban valamelyik addon frissítés kavar be, én meg az ebay-t szidom. Nincs mese, tesztelni kell.
Köszönöm mindenki visszajelzését. -
Siriusb
veterán
Csak engem idegesít mostanában az ebay azzal, hogy minden nap be kell újra jelentkeznem, illetve, ha pakolgatok a kosárba, s több fül van megnyitva a böngészőben, 4-5 fül után újra be kell írnom az ebay jelszót?
-
NORBl
aktív tag
Ha adtam már + - ot az eladónak, és ő volt olyan jó fej, hogy a termék anyagának nem túl jó minősége miatt kialakult problémát követően full refund-ot adott, tudok még vmit tenni amivel hozzájárulok a + prestige-éhez ?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Az egy dolog, hogy 4 hónapon belül az 5-ik. De mennyi vásárlásra?
(#44956) fardem : Én mindig az utolsó napot célzom meg, hisz alapvetően az a vége a történetnek ideális esetben. Az eladó állítja be az időt, ő vállalja, hoyg ennyi idő alatt eljuttatja a címre. Ennyire messzi időre még nem szaladtam bele szerencsére egy üggyel sem.
[ Szerkesztve ]
havri
-
fardem
aktív tag
válasz havri1 #44954 üzenetére
a paypalos most, de régen ez volt a uk ebayn is. az hogy case-t nyitsz az nerm jelent semmit, csak le vagy védve, nehogy mókázzon az eladó. ugyanis nyitva lehet a case-t 1 hónapig tartani, ha jól emlékszem, de bezárhatod is, ha megjön a cucc. persze escalation ha az eladó kötözködik.
-
Kerio
őstag
A várható érkezések lejárata után hány nappal érdemes case-t nyitni? Írtam neki levelet. De azt írta, hogy általában 50 nap mire megérkezik. Június 17. volt a megjelölt utolsó határidő. És jelenleg a 42. napon vagyunk.
-
havri1
félisten
Lenyitod a details-nál, (pontosabban már nem így van, hanem a details-re kattintva új lapon csak az jelenik meg, részletezve, és egyre mélyebben lehet listázni)úgy nyomod a screent, majd paint-el kivágod a megfelelő részt, és azt mented csak el. Szükség esetén satírozod stb.
Én mindig csak a szükséges részt linkelem, mentem, se email ne látszódjon. Egyrészt feleslegesnek tartom, másrészt meg veszélyesnek. De lehet csak az üldözési mánia, vagy a hangok a fejemben..pölö :
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz kuntics #44945 üzenetére
Mindenféleképpen írj neki még határidő előtt.
Hány %-os az eladó?(#44946) NORBl : Ez teljesen rendben van. Refundolta, a paypal meg átküldte a regisztrált kártyádra a pénzt. A képet szvsz szedd le, adataid láthatók.
Szerk2.: Van igen, 1-2 munkanap.(#44949) raziel01: Tudja a tököm, de jobb az óvatosság. 1:1 prntscrnt nem teszünk fel sehova, főleg nem banki/paypal oldalról. De felőlem azt csinál amit akar, csak jótanács
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
kuntics
aktív tag
sziasztok
még máj.22-én rendeltem egy szilikontokot telefonhoz de még nem érkezett meg. Tracking numbert nem látom,és a szállítási határidő most pénteken (27-én) jár le.Érdemedes már most írnom az eladónak vagy várjak még vele péntekig?Mostanában kezdtem ebayezni,de eddig minden megérkezett.
kösziBalázs
-
NORBl
aktív tag
Kaptam egy full refund-ot, amit mutat is paypal, az összeget alul látom, ahol a tranzakciók vannak. A currency-nél nem látom, hogy nekem most küldtek volna x pénzt. Mi a teendő ilyenkor amikor az ember refung-ot kap ? Azt is írja, hogy erősítsem meg, hogy tudja, hogy megérkezett, aki küldte.
-
havri1
félisten
válasz Vikusz77 #44932 üzenetére
Én ezekről olvastam nagyon jókat.
ROMOSS 10400mAh Power Bank Charger Battery External Backup Universal Iphone PowerBank
GENUINE POWER BANK EXTERNAL BATTERY POWERBANK ROMOSS SENSE 4 10400mAh DUAL USB
Romoss Sense 4 10400 mAh External Battery
Valakinek tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
havri
-
kerekfej
addikt
Ha már van egy nyitott Case, akkor ott hol lehet Claim-et kezdeményezni vagy mindképp várni kell 1 hetet, hogy kiválasztható legyen?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #44822 üzenetére
folytatás:
06.20: Seller's message:
"Hi, the screen is broken ?? is not possible it's me who check camera and send. If this camera has problem i see immediately.06.21. 7 órakor adott egy pozitívat, de nincs lezárva a case
8kor válaszoltam, folytatva a case-t, a pozitívat csak most vettem észre.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
havri1
félisten
válasz rellif #44926 üzenetére
4 kamerát rendeltem eddig estore-től, mind 4 héten belül itt volt. Volt ami másfél hét alatt.
Lehet nem légipostával jön, hanem hajóval sajnos, benne van a pakliban. Volt nekem akksim elmúlt időszakban, majdnem 2 hétig a feladva címen állt a tracking. Aztán megérkezett az országba, 2 napon belül meg is kaptam.
Addig a lassú, meg ha van vám, na az még egy szivatós dolog.havri
-
-
Vikusz77
tag
válasz havri1 #44915 üzenetére
Biztos, hogy hamisítvány, vannak weboldalak, ahol részletezik fotókkal illusztrálva és egyértelműen az. Ráadásul az egyiken egy kigyulladt példányt is bemutatnak, ami miatt nem is meri már használni a 12 éves unokaöcsém aki kapta. Közben már tegnap délután írtam az eladónak, hogy 24 órát kap, nincs rá válasz eddig. De akkor megírom neki, hogy kap még 4 napot,arra tekintettel, ha esetleg mégis igaz a kórházi sztori, utána viszont megy a negatív és a claim, ha nincs megegyezés. Talán így jobban járok, mintha most claimet indítok, mert akkor gondolom jó eséllyel azt ítélnék meg, hogy küldjem vissza és refund. Esetleg most még meg lehet vele egyezni, valami visszaküldés mentes kártérítésben. 25 dollár helyett, ha 20-at visszautalna abba még belemennék.
Egyébként ha claim lesz és azt mondja az ebay, hogy küldjem vissza és ő fizesse vissza az árát és én nem vagyok hajlandó erre, adhatok még neki negatívat? Mert az b*szná igazán a csőröm, ha megúszná minden következmény nélkül, hogy átvert. -
Degeczi
nagyúr
válasz rellif #44919 üzenetére
Kínából mindig benne van a pakliban 1.5-2 hónapos szállítás, li-ion akku esetén meg pláne nagyobb az esélye!
Ilyet nem szabad onnan nyaralásra rendelni, csak akkor, ha nem kritikus, h megérkezzen időre.
"ingyen postázás"-sal meg végképp: az azért is olcsó, mert a sor legvégére kerül, minimális prioritással.
Amíg nem telik le a megadott szállítási határidő, nincs ok elégedetlenségre: drágább szállítást kell választani, ha sürgős vmi. -
parkr
őstag
halál komolyan azt álmodtam hogy frissült a maláj csomagom trackingje
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz havri1 #44918 üzenetére
Az érték 11$ nem is ez számít.Tartalék akku fényképezőbe,fontos lett volna,hogy megjöjjön időben.Eladó DSTE(dstebattery) Inkább rendeltem volna Asztriából csak az ár a duplája..
Van még egy autós kamera(G1W) estore009-tól na ez is beragadt HKpostnál 05.31-óta küldemény felvéve státuszban[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz Vikusz77 #44893 üzenetére
Leegyszerűsítve :
Június 26 -ig rendezze az eladó.
Ha eredetit rendeltél (nem ismerem ezeket a power bankokat, mennyi az eredeti, mi az eredetinek a leírása stb), és ennek megfelelő árat is fizetted, de ő egy hamisat küldött, nincs miről beszélni.
A hamis dolgokra úgy vettem észre ugrik az ebay is.
Én megírnám neki kerek perec, nem érdekel a sallang duma. Ha emailra tud válaszolni a kórházból, akkor paypalra is be tud lépni.
Kéred vissza a teljes vételárat, mivel HAMISAT küldött.
Ha 26-ig nem fizeti vissza (ha visszafizeti, azonnal meg kell kapd paypalról az emailt, hülyeség ez a 2 nap amire általában hivatkoznak az eladók), nyitod a caset.
Ha jól emlékszem, tévesen már nyitottál, erre meg megírnám, tévesen indítottad, nem vagy hajlandó visszaküldenui, hacsak, nem fizeti ki a visszapostázási díjat (nem fogja, ebben szinte biztos vagyok).
Ha mégis...akkor vissza kell küldeni, nincs bukta vele.Ha valaki tud jobbat, én is várom a megoldást.
havri
-
rellif
senior tag
válasz havri1 #44913 üzenetére
A TN cserénél már írtam neki,hogy inkább hagyjuk az egészet megrendelem máshonnan (nem ment bele).Utolsó levelemre még nem válaszolt...
A követőszámra hivatkozik mindig,hogy a csomag úton van ezzel védve is van!?
Ha már most értékelném attól még Case lehetősége még megmarad? -
havri1
félisten
válasz rellif #44912 üzenetére
Írj neki, hogy rendezze a dolgot a hátralévő 4 nap alatt, mi az ajánlata?
Én nem szoktam tovább várni, utolsó napon vagy fizesse vissza, vagy akkor lezárom negatívval.
Ilyenkor amúgy az a legyegyszerűbb szvsz, hogy megkéred, fizesse vissza, és ha közben megérkezik, újra kifizeted.
A nyomkövetéses, regisztrált csomagok amúgy alapban biztosítva vannak, tehát a feladó (amennyiben elveszik a csomag) visszakapja az árát.havri
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
5 hete megrendelt terméket még nem kaptam meg,3 hete TN számot cserélt az eladó.26-án lejár az utolsó szállítási határidő.A kérdésem a következő:már most adjak neki negatívot vagy várjak még vele...?Az új TN alapján még a Fülöp-szigeteken van a csomag,ez már biztosan nem ér ide 4 nap alatt. -
Chieftec
őstag
válasz #65537792 #44910 üzenetére
Tökéletesnek hirdette a mobilt, de az érintőképernyője nem működött megfelelően. Kb. 10 érintésenként nem érzékelt 1-2-t. Ezenkívül a készülékházon is komoly esésből származó sérülések voltak. A leírásban persze az állt, hogy csak használati karcok. Bónuszként az újnak mondott akksi 2 éves volt..
-
capafog23
őstag
OFF, tudtok mondani még olyan oldalakat mint a tinydeal hogy ingyen postával lehet jó kis olcsó dolgokat rendelni?
-
htc07
addikt
válasz Chieftec #44906 üzenetére
Az eladó nem kapja meg a pénzt amit utalsz neki azonnal, hanem csak pár nap (vagy hét) elteltével, attól függően, hogy mennyire jók a visszajelzések róla, addig visszatartják tőle (=ott van a paypal számláján, csak zárolva) pont azért, hogy ne futhasson el a pénzzel.
Ha visszakaptad a pénzt, akkor szerintem megtarthatod, amennyiben nem kaptál erről más tartalmú levelet. De ha igazán jóarc vagy, akkor eladod és olyasmire fordítod azt a pénzt, ahol szükség van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Vettem egy telefont német eBayen, röviden: jó keményen átvertek vele a palánkon.
Case, majd Claim és az eBay meglepő gyorsasággal kb. 2 percen belül döntött a javamra! Visszajött Paypalra a termék és a posta ára is.
Ami nekem nem világos, hogy ez az eBay vagy az eladó pénze?
A telefont most nekem akkor vissza kell postáznom Németországba? Csak, mert akkor az plusz pénz nekem. Vagy mondjam az eladónak, hogy küldje a pénzt a vissza útra?
Mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm előre is! -
Degeczi
nagyúr
Akkor még elutazás előtt mész be a helyi postára érdeklődni. Kisebb postán egészen biztosan segítenek, megőrzik még pár napig (nem tudom, mennyi a kötelezettségük, valszeg küldeménytől is függ - ezt is meg lehet kérdezni)
Bolond lenne az eladó 2-3 hetet megadni: nem tudhatja előre, mikor áll be egy váratlan dugó, lassulás - és már jönnének is a visszatérítést követelő vevők... Ezért inkább olyan határidőt ad meg, amennyi alatt tényleg meg kellene érkeznie normál esetben, és ha mégsem, akkor már jó eséllyel jogos a visszatérítés igénylése.
-
RBJ
addikt
válasz Degeczi #44901 üzenetére
Csak azért kérdem pl ha oda vagy nyaralni 1 hétig és pont az elején jön valami a következő héten már nézhet az ember, hogy mi van.
De annyira kiszámíthatatlan a kínai szálítás, hogy elvileg beeshet bármikor a csomag ha szerencséje van az embernek.
De még kicsit nekem még ismeretlen a dolog. pl ha most vásárolok valamit és ha jól látom van készleten akkor pl ha postáz akkor a várható érkezés miért majd több mint 40-45 napra van kalkulálva mikor lehet 3 hét alatt ideér.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest