Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Figyi, pontosan elolvastam ezt a hintet, és jól megfontoltan azért NEM kattintottam rá, mert
1: megvettem a preorderrel a season 2-3-4-5-öt, és NEM akarom eltávolítani, fingom sincs megjelenéshez mi köze van, azt mondták megkapjuk mindet.
2: a be aware részt úgy értelmeztem, hogy vigyázzak, mert ha eltávolítok, akkor a vele összefüggő tartalom elveszhet
NEM AKARTAM ezt, tényleg én vagyok a hülye, ha elolvasom, értelmezem hogy ez le fog törölni valami, éd ezt nem akarom, akkor nem nyomok rá?Gondoltam akkor másik opció, egy új savegame, ez mindn játékban max visszavisz a játék elejére, de nem úgy, hogy a nevem is törli, és minden egyes beállítást is.
Van ilyen opció a settingsben, hogy mit szeretnék alaphelyzetbe állítani, 4 féle.
Szóval szarul megfogalmazott szövegekre szarul leprogramozott működés, és nincs undo
most találtam valami YT videót, hol vannak az eawrc config fileok, de elvileg mindig felülír, nincsenek previous versionok.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest