Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
válasz worxland #102 üzenetére
Nem ertem mit beszelsz. Megneztem (ujra) az eladasokat, valtozatlanok. Ha a sima es Pro modellek (ugyanaz a meret) eladasait osszeadod akkor azok ketszer jobban fogynak, mint a Pro max!!! Lehet hogy a Pro Max a legtobbet eladott keszulek, de mereteket tekintve a kisebbeket jobban veszik! Azsia az oriasi tepsitelefonok piaca, ha azt kivonod a kepletbol akkor a Pro Max kevesebb eladassal rendelkezik mint a sima es Pro!
-
mhydas99
aktív tag
-
Oliverda
félisten
Az látszólag nem számít, hogy akarnak-e venni. Buta fankodást tolnak és a “de bezzeg a többi gyártó” demagóg dumát ismételgetik a tények megismerése és elfogadása helyett. A Samsung vagy bármelyik másik nagy gyártó is tudna ilyen készüléket csinálni, csak épp a kellő piaci igény hiányában nem pazarolnak erőforrást kirakattermékre.
”A tény egyelőre az, hogy nagyon sok ember szeretné megvenni a cuccot”
500ezer - 1 millió darab készülék minden, de nem sok a mobilpiacon, és ténynek még ezt a számot is túlzás lenne nevezni. Na meg az sem biztos, hogy ezt a darabszámot tudják/akarják tartani.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
“A magyar cikket a kommentelők szedték ízekre”
Úgy érted, hogy a dilettáns és/vagy elfogult kommentelők nehezen fogadják el a tényeket?
“a kínai delikvens“
Ha számodra Ming-Chi Kuo neve semmit nem mond, akkor nem sokat tudhatsz a globális piacról. Többek között itt a Mobilarénán is rendszeresen idézik és használják forrásként."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
opr
nagyúr
#63-ban pontositottam, kifejtettem eleg boven szerintem. Es ott le van irva.
"Es itt jon be a hatalmas "de!": PICIKET nagyobb. Nem eri meg. Egyszeruen annyira keveset ad hozza, hogy nem eri meg, semmilyen szempontbol. Korulmenyesebb, serulekenyebb, kenyelmetlenebb, sokkal dragabb (44%-al dragabb a fold6, mint az s24 ultra, es mar az se egy olcso cucc), minimalis elonyert cserebe.
Konkluzio: Ha foleg videozas miatt venned, ne vegyel foldot."
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Eleg eros szovegertesi deficited van. Segitek:
Nem azt mondtam, hogy nem nagyobb a kep, hanem hogy nem annyival nagyobb, hogy megerje. ¯\_(ツ)_/¯Es ez a kep ezt tokeletesen alatamasztja, koszonom.
Plane, hogy:
A oneplus open-en picivel nagyobb a 16:9-es video, mint egy foldon. Az s24 ultra kijelzoje picivel nagyobb, mint a realme gt2 pro-nak. Tehat a kulonbseg meg ennel is kisebb. Minimum 44% felar mellett."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Silenzio
addikt
Szerintem tökéletesen valid, ahogy fogalmazott, és amit állított. Honor Magic V2 tulajként úgy választottam filmet, ha azon támadt kedvem filmezni, hogy megnéztem a képarányt. Anamorfikus arányú mozira tök fölösleges kinyitni a kijelzőt, mert ugyanazt kapom a külső, 6.3 inches képátlóval is. 16:9-es képarányút már érdemesebb volt a belsőn nézni, méginkább a hagyományos, 1.375:1 vagy 1.6:1 arányú mozgóképet. Sajnos manapság a 2.35 a divat leginkább, holott a legtöbbször nem is anamorfikus lencsékkel forgatnak, hanem csak simán levágják a képet alul-felül. Érdemes megkukkantani a 4:3-ra komponált Zack Snyder-féle Justice League-t. Nem kevesebbet látunk, mint a moziverzióban, hanem jóval többet, mert korábban dolgoztak a "digitális ollók".
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest