Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz SpazzMaticus #2 üzenetére
Nem egy kommentem volt ezzel kapcs. hogy mikor amugy a retro, remake, remaster korszak van (ami persze a utobbi 10 ev jatekainak arnyekaban nem veletlen, par kiveteltol eltekintve) miert is nem csinaltak a Dune hype kozepette egy rendes RTS Dune III-at pl. vagy akar a Command and Conquer Remastered Collection alapjaira egy Dune2000 Remastert akar. Na persze kellene bele egy rendes Siege Tank
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Ry0K3N
senior tag
Gamepasson játszottam vele. Eddig elég jó csak az erőegyensúlyon kell még csiszolni.
A régi Dune RTS-ekhez felesleges hasonlítgatni, teljesen más kialakítás."Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
SpazzMaticus
tag
Szerintem nem sikerült.
Nem egy rossz játék a Spice Wars, de nem is egy nagy eresztés a saját kategóriájában a helyszínen kívül, a Dune II-höz meg köze nincs, az ugyanis RTS-volt, ez meg ugye 4X...
Ráadásul ennek a világa közelebb áll a mostani filmhez, ( pl. "kardozós agyf@sz egységek" ), mint a DII-höz, a Lynch filmről már nem is beszélve, ami számomra újabb erős negatívum.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Dr. Akula
félisten
Régen volt már a Dune 2, remélem egy méltó utódot sikerült csinálniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest