-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz Geller72 #61616 üzenetére
"A lefele "nézést" manuálisan kell beállítanod kézzel, felszállás előtt. Szerintem." na túrok valami manual-t ehhez, hátha. Az ára egyébként 46k lenne, de benne van a kontroller is, 2 akksi - ez is több mint elsőre akartam, de még nem 60 és nem 100...majd eladom ha kinövőm
Úgy látom itt (is) az árak döntenek mindenben, naná! Nem fogok tovább lépni pénzben most, kicsit nézegetem még az "onboard" videókat és próbálok okosabb lenni..to all:
u.i.: ha van még hsz a témámban, jöhet persze
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
válasz Geller72 #61611 üzenetére
Jó, na sejtettem nem ugrok árkategóriát, pláne rögtön kezdésnek..
Szóval a Tello csak előre lát, nem rossz a FOV. Látom van itthoni bolt is és hozzá vezérlő is 10k-ért, egyszerű és nem kell szoftverrel bajlódnom.
Az - egyenlőre csak szerintem partyban lévő - X5 epik viszont képes lenézni is. Tehát ez pl különbség ha jól látom. Máskülönben miért inkább Tello mint epik? Vagy van-e még esetleg 1 bármi ami említésre érdemlő.Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
válasz Geller72 #61607 üzenetére
Fú ennek a tellonak jóval stabilabb a képe! (mint a jjpro x5) Tetszik.
Kontorllerel érdemesebb gondolom, gyorsabb átvitel lehet mint mobil irányítással? ...na meg nem kell bámulni a kijezlőtJohnny_vT: Mi lenne az a büdzsé aminek nem fix a kamerája?
[ Szerkesztve ]
-
enterlaci
senior tag
Üdv!
Olvasgatom a hsz-eket, de tudnátok azért 1-2 típus tippet adni, mert kezdő drónosként nem biztos hogy jól választanék..
Kezdőként olyan lenne jó amiben a kamera már a lehető legjobb, épülő házikót megörökíteném.. (természetesen nem várom el a hdr-fényérzékeny-4K60fps-t ) és árban mondjuk 25-35k-ig elmennék. Élőképes távirányítóért cserébe is hajlandó lennék többet áldozni rá, ha egyáltalán használható ebben az árkategóriában az ilyen megoldás.
Egyébként talán nem sajnálnám ha gallyra megy, mert kisgyerekek a családban is szívesen kipróbálnák, ez is fontos szempont. Persze ha nem törjük rommá akkor előbb utóbb tuning irányba fogok menni, ismerem magam..Létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest