- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Azonnali játékos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosarob8
aktív tag
válasz Teréz Atya #7511 üzenetére
Na meg is rendeltem gyorsan egyet
Kérdés: nézem most az alkatrészeket hozzá a gearbest-en és van CW és CCW motor is, ha jól gondolom akkor a kütyün van 2 ilyen és 2 olyan is? Akarok rendelni pótalkatrészt, hogy ne kelljen várni heteket ha véletlen valami lenne, csak nem tudom milyet kell
-
kosarob8
aktív tag
válasz Teréz Atya #7493 üzenetére
Köszi a választ!
Mindenképpen odakinn használnám, házban nem játszunk ilyenekkel lol
Motorokban honnan tudom, hogy melyik jó a gépbe? Úgy értem pl fizikailag stb.... Úgy olvastam valahol, hogy a gépbe magába nagyobb akksit is lehet rakni, itt is van valami szabvány csatlakozó és a többi már csak a pénztárcától és a fizikai korlátoktól függ? -
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában láttam pár ilyen drónos videót és gondoltam kipróbálnám milyen is ez az egész.
Láttam többen vásároltak mostanában ezt a Nihui Toys U807-t, ez mennyire ajánlott egy abszolút kezdőnek? Úgy látom, hogy fillérekért adják a gearbest-en. Pótalkatrészeket honnan lehet szerezni hozzá? Vagy egyáltalán meddig bírják a motorok stb?14 fontot simán adnék érte (Angliában élek). Amit láttam róla videót nagyon frankó kis kütyünek tűnik, főleg ennyiért.
Segítségeteket előre is köszi!
Üdv: Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest