-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz csabyka666 #62305 üzenetére
Valószinű nem a megfelelő motoron vannak a propellerek. 2 féle van,A és B. Nézd meg a leírás szerint hová kell áthelyezni.
-
Hopkins_001
aktív tag
Sziasztok!
Egy li-po akksit,hogy érdemes tárolási feszültségbe helyezni?
Teljesen feltöltött állapotból rakom tárolásira vagy lemerül állapotból rakom tárolásira.Mert mindkét esetben teljesen más feszültség marad a végén.
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz Teréz Atya #35675 üzenetére
Ja igen még ez is lehet. h501s drónom esetében is kuka a videó,ha nem állítom le a felvételt
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz successful77 #35670 üzenetére
Formázd le fat32-re. Legyen tök üres a kártya,hogy újra sorszámozza a videókat.
Rendesen be van dugva a kamera kábele a drónba ? -
Hopkins_001
aktív tag
válasz kerlas #32854 üzenetére
Én eneloop akksikkal etetem a távot,8-10 repülést kibír.
Lehet aztán módoloni minden féle akksikkal,de szerintem felesleges. Nem nyavalyog,hogy kevés lenne a feszültség.
Ha ezzel kezdesz csak óvatosan,feltételen gps módban kezdj gyakorolni. 2-4 perc mire pozíciót talál a gép,addig ne kezdj felszállni vele,mert neked kell korrigálni az egy helyben tartást.
Motorról nem tudok nyilatkozni,még forog az összes -
Hopkins_001
aktív tag
válasz Lipton #32800 üzenetére
Gearbesten most van EU raktárban. Így tuti vétel a h501s
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz Geller72 #32790 üzenetére
Jól mondod csak a táv más.
Pronak nagyobb a hatótávolság,van rajta jst csatlakozó,ha nem AA elemekkel akarod üzemeltetni.
Más érdemi különbség nincs rajta.
Nekem standard van,ez olyan 300-400 méterig megy el, bár én már módoltam egy kicsit,raktam rá egy 5dbi-s antennát azzal elmegy 900-1000 méterre is. -
Hopkins_001
aktív tag
Haldokló akksit,hogy érdemes "tárolni"? Merítsem le teljesen így gondolom nem fog galibát okozni?!
Sajna napról-napra kevesebb nafta megy bele. 2700 helyett már csak 1400. Enyhén kezd puklis lenni.
h501s gyári akksi.... -
Hopkins_001
aktív tag
Addig okés ,hogy kiválasztom a menüben,de utána nem indul be a motor.
Nekem olyasmi jutott eszembe,hogy a trimming miatt nem indul be,mivel már nem abban az állásban van ahol bekapcsolja a motort.
Terítsük már ki melyik az a gomb, amit adtak leírást rendkívül hiányos.
blink ledet se említi pedig azt is lehet változtatni,egy gomb hosszan nyomásával....(#30826) KaiotEch
-
Hopkins_001
aktív tag
Adott egy hubsan h501s .
Hogy kell elindítani normal módban ? Hiába állítom be arra nem engedi beindítani a motort. Csak expert módban indul el a gép. Táv on-off, ismét expert módba kapcsol automatikusan. gyári 1.2.9 van rajta
gps módban lomha,az expert mód még erős nekem -
Hopkins_001
aktív tag
válasz medvegy #30503 üzenetére
Csak 500? 2700 mah akksimat akkor tölthetem 4,5 órán keresztül?
Gyári töltő 2,5 óra alatt végzett vele,akkor ez elvileg 1000mah körül töltött.
Mivel lesz most nekem másabb ezzel a okosabb töltővel?
Sehol se találok főtápkábel átalakítót itthon, EC2 kéne.
Megrendeltem kínából,de nem szeretném addig,hogy 500 mahval menne bele.[ Szerkesztve ]
-
Hopkins_001
aktív tag
Ne már neked is
Akkor ezek szerint mind selejt,elég sok videó van fent erről...
Én ezt rendeltem meg tegnap.(tudom kintről van olcsóbb/jobb)
Amúgy is rendelni akartam,de nem így,itt jó idő is nem tudom reptetni...
Van itt még olcsóbb verzió.Többiektől kérdezném,hogy ha csak balanszon töltöm mennyi lehet majd a max mah amivel töltehetem?
Gyári 800mah töltött. Mehet feljebb egy kicsit? -
Hopkins_001
aktív tag
válasz Hopkins_001 #30401 üzenetére
Amúgy ha nem balance módban töltöm akkor,max hány amperrel érdemes tölteni? pl a gyári töltő 800 mah töltött akkor érdemes ezt megtartani vagy lehet picit emelni ?
Balance módban meg küldhetem neki akár 5 amperrel?
Egyelőre most olvasom az infókat nézem a videókat. Még nem teljesen tiszta. -
Hopkins_001
aktív tag
-
Hopkins_001
aktív tag
oké,köszi a választ
Más: most nézem syma x5c-1-emen egyik motoron lévő fogaskerék majdnem elkopott,többi is kezd egy picit.
Érdemes ilyen fémre cserélni? mennyire eszi a másik műanyag fogaskereket? Ebből nem is találok fém kivitelt.
Vagy maradjak a műanyag-műanyag párosnál ? -
Hopkins_001
aktív tag
Nekem előző banggoodos rendelés 22 nap volt rendeléstől számítva. Sarc nélkül. Mondjuk csak egy x5c-1 volt benne.
Hubsan drónodat ezek szerint EMS-el rendelted? Az hány nap volt ?Látom egyik fórumlakó leírta a postázást,de az gearbest. GB-BG.... ne legyünk már lustik kiírni az egész nevet
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Canyon Stoic 2 XL
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest