Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz mrrr74 #31029 üzenetére
10.5-nek kell lennie. Mivel méred? Mert nálam a rep idő amióta felraktam az FPV adót 19-re esett le, 22-volt.
Az Eachine OSD szarul mér, kb. -4 tizedet és képes "befagyni" 11-10,8 között. Nekem olyan 4500-5000 is bele tud menni a végén. Megvártam, hogy mi lesz LVC-nél, nekem simán leszállt és ennyi.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
molnigee
aktív tag
válasz mrrr74 #31029 üzenetére
Szerintem a 16 perc rendben van, az egyik aksid ugye használt, a másik új. Mindkettővel ennyi?
Első piros jelzés után még 3-4 perc benne van, lebegtesd addig 10 centire a földtől amíg le nem száll magától és utána nézd meg mennyin lesz.
Gyári riasztást lehet állítani, de nem érdemes, így biztonságos, mindig lesz időd hazajönni, még ha 800méterre is kezd el pirossal jelezni.--> http://dronearena.hu/ <--
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on