Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Most a hivatalos youtube csatijukon elkezdtek egy 8 epizódos hangoskönyvet nekem nagyon tetszik. Alvás előtt kb 1 órás mrész.
-
kicsako
őstag
válasz Busterftw #10 üzenetére
Pedig pont ezért volt jó a Dragon Age, nem egy random h&s, hanem gondolkodni is kell és irányítani a társakat. Én örülök hogy visszatértünk a gyökerekhez.
Egyébként meg ha csak pörgést és látványos harcot szeretnél, akkor a nehézséget beállítod a legkönnyebbre, ott valószínűleg elég random nyomkodni a gombokat majd -
gejala
őstag
Nagyon sajnálom, hogy tíz évbe telt megszülni ezt a játékot. 2020 előtt simán előrendeltem volna egy Inquisition 2 - Dreadwolfot, mert nagyon bírtam az előző csapatot és a Trespasserben a sztori is felpörgött. De ez már annyira más játék lett, hogy nem is érződik folytatásnak.
-
vitaro
senior tag
-
nubreed
veterán
Rohadtul idegesítő a majdnem fél képernyőt kitakaró tutorial szöveg, pontosabban az alatta lévő fekete paca. Ezt most tényleg nem lehetett volna úgy megoldani, hogy nem raknak be a szöveg mögé egy rohadt nagy fekete pacát?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Pöttön
őstag
Detto, a harc kicsit h&s-es, viszont van benne taktika is, de nem annyira mint egy souls játékban. Én is várom.
duvi:
A grafika nekem bejön, a kicsit müanyag hatásával.
Bár nem sok köze van az Origins-hez, de ha az ember külön játék ként kezeli akkor szerintem korrekt.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
duvi
nagyúr
Továbbra sem tetszik ez a játék. Számomra tiszta műanyag az egész látványvilág, túlszaturál színekkel megspékelve. A karakterek is műanyag barbibabáknak hatnak. A harc közben előhívható gyorsmenü borzalmas, kitakarja a fél képernyőt. Ez nem DA. Én levenném a címéből a DA előtagot és egy új fantasy H&S játékként árulnám a Veilguardot. Természetesen ez csak a személyes véleményem.
-
Montanaxy
aktív tag
Tetszik. Pont ezt hiányoltam régen, hogy a taktikázás mellet legyen pörgés is, meg látványos harc. Úgy tűnik ez meglesz most, úgyhogy várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest