Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Nekem is lesz bajom, ha megjön az utód. A gyerek szobában vagyok jelenleg. Itt egész jól elférek.
Megcsináltam a Német R5 eventet. 85. helyen végeztem. Lehetett volna több szakasz is.
Sokkal jobban élveztem, mint a spanyolt, itt már lehet használni a kéziféket is.
Elég sok rontott féktávom volt, de a németet nem ismerem annyira. -
-
Találtgyerek
veterán
52. helyen sikerült befejezni a spanyol R5-öt.
A 8. szakaszon sikerült lecsúsznom az útról ami 16 helyet jelentett. Pedig 10-12 mp. alatt visszamásztam az útra.
Most nincsenek egyébként olyan jó eventek.
Haviban talán az N4 ami vonzó. Talán még az F2 Kit-Car-nak neki állok majd. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Közben már le is nyomtam egybe az R5-öt. Lehet nem kellett volna így egyben, mert a végére már nem tudtam figyelni. Új-Zélandon vissza is estem a 48. helyről az 58.-ra és ezzel zártam az R5-ös evenetet. Pedig hiba nem igen volt benne, csak szerintem már fáradt voltam kicsit. Hétvégén nem lesz időm játszani, úgyhogy muszáj volt ma egybe lenyomni.
-
Találtgyerek
veterán
Az elején én is mindig a mezőny közepén voltam.
Később az első 200-300-ban aztán mostmár az első 100-ban leginkább. Néha beférek az első 50-be.
Próbálok időre menni, de az élvezetet nem áldozom be.
Murván nem megyek soft gumival, mégha gyorsabb is.
Médiummal sokkal élethűbb számomra.
Aszfalton viszont én is soft-al megyek.
A napi eventekben nehéz az első 100-ba bekerülni.
Rengetek kamikaze van. Én az egy szakaszosokon is próbálok pontosan menni. -
Találtgyerek
veterán
válasz
ricsiv92 #2966 üzenetére
Nekem 200 órán van bent. Még most is van jó pár szakasz, amit nem tudtam memorizálni. Ezzel nem is lenne gond, de 1-2 kanyarnál elég rossz az itiner. Azokat a helyeket próbálom megtanulni.
Az A csoport elég jó, de gyakorláshoz én inkább egy R5-öt ajánlanék. Pontosabban lehet vezetni. -
Találtgyerek
veterán
Én is jobban bírom a németet. Nagyon ritkán dobja be a heti, havi eventekbe.
Megkezdtem az R5-öt. Spanyolban 170.-ként végeztem, pedig én egész jónak éreztem. Utána jött a Lengyel, amit nagyon szeretek, de ott is csak 80.-ig tudtam lejjebb menni. Itt szerintem népesebb a mezőny, mint a C4 Wrc-nél. -
Találtgyerek
veterán
72. helyig tudtam lemenni. Gondolom ebben van pár ember, aki még nem nyomta le a Spanyolt, mint például te.
Egy lecsúszásom volt, ami 10-15 mp volt körülbelül. Ezen kívül volt jó pár rontott féktáv, de összességében szerintem jól sikerült a Spanyol. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Ausztrálon az első szakasz után egyből szerviz volt.
Gondoltam kipróbálom soft gumit pótkerék nélkül.
Értelemszerűen jobb a tapadás, de a féktávok voltak számomra sokkal jobbak. Így viszont annyira nem élveztem az egészet. Nagyon minimálisat csúszik az autó.
Én inkább maradok a mediumnál. -
Találtgyerek
veterán
Nekem egy teljes szakasz lett defekttel, mert csak 1 pótkerék volt nálam. Szerencsére rövidebb szakasz volt. Így kicsit több, mint 1 percet kaptam.Sokat jelent az a 20kg? Én nem merek pótkerék nélkül menni több szakaszra.
Akkor megpróbálok majd Spanyolban nem hibázni és akkor vissza hozom a hibámat. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Fatal végig nyomtad már a havi C4 WRC eventet? Én még csak az USA-nál tartok. Előttem vagy, próbállak utolérni. Végig Soft gumival mész?
-
-
Találtgyerek
veterán
A teljes engine upgrade mennyit dob az autó teljesítményén az alaphoz képest?
Eddig nem mentem R2-essel. Ma kedvet kaptam hozzá. Full alap autóval nem tudtam 700 alá menni sehogy sem a 7 szakaszos versenyen. A végén még el is dobtam mérgemben, így 950-ig visszaestem.
R5-el általában az első 300-400-ban bent vagyok simán. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #2939 üzenetére
Hétvégén kipróbáltam az első részt. A 2.0 fizikája jobban tetszik. Itt kicsit jobban csúszik az autó. Én mondjuk mindig kemény gumival megyek.
Egyik barátomnál kipróbáltam a WRC10-et. Maga a játék fizikája nem tetszett, de nagyon jó pályák vannak. Jó lenne, ha még pár pályát csinálnának a Dirt-höz. -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Most 70-75%-os leárazás van a Dirt játékokra Steam-en.
Érdemes a sima Dirt Rally-t megvenni? Van amiben jobb esetleg a 2.0-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest