Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
A napi Kit-Car-on viszont sikerült egy 19. helyet mennem. Napiban még ennyire elől nem tudtam végezni. Persze itt kevesebben indulnak, mint egy R5-ben, de az eleje jóformán itt is ugyanaz, mint a többi kategóriába.
Ezt a kínai catty gyereket megnézném, hogy hogy megy élőben. -
Találtgyerek
veterán
Ne add fel! A finn nekem is borulós szokott lenni, ha visszaemlékszel.
A heti Finn A-n? Azon nem volt nehéz. Ha jól emlékszem azon próbáltam ki a Subarut.
Volt egy néző gázolásom, egy defektem és két erdőjárásom. A utolsó két szakaszra viszont sikerült a difit úgy beállítanom, hogy ne legyen annyira orrtolós. Úgy már elég jól tudtam vele autózni. Nem értettem, hogy miért nincs soha az elejében 95-ös Subaru. Valahogy tényleg nem lehet vele annyira jól menni, mint a Lancer-al vagy a Delta-val. -
Találtgyerek
veterán
Nem tudtalak kivárni, megcsináltam a németet. Egy megforgásom volt. A hátulja kiment a fűre aztán beforogtam. Nem volt szerencsém, mert elég szűk volt kétszer is kellett tolatnom.
10-15mp maradhatott bent. Ezen kívül teljesen hibátlan, biztonságos és egész gyors voltam.
Megint nem kellett jó formán javítani semmit az autón. -
Találtgyerek
veterán
Én 3 hét pihi alatt behoztam a WRC közvetítéses lemaradásomat. Annyit estek szerencsétlen Ford-osok.
Elég gyorsak voltak, de pár szakasz után kiestek.
Gondoltam megpróbálom még jobban beleélni magam és magamhoz képest kicsit visszafogottabban, biztonságosan, de gyorsan menni.
Szerintem aszfalton azért vagyok gyorsabb, mert ott én is Soft gumival megyek. Murvát jobban élvezem, de ott csak medium gumival még hátsókerekessel is.
Megpróbálom kicsit visszahozni a németek a lemaradást.Biker: Nem is figyeltem az aláírásod.
-
Találtgyerek
veterán
Nem sok a 25mp szerintem. Az első 3-an adtam 18-at. Utána már beosztottam. Őszintén, csak ellened mentem. Mindig néztem az eredményedet szakasz után.
Nekem is gyakorolnom kellene a Monte-t. Nem mentem még sokat rajta. Legalább a féktávokon javíthatnék kicsit. Szerintem egy 10-15 rontott féktávom biztos volt. -
Találtgyerek
veterán
Rendben. Oszd majd meg kérlek a tapasztalataid, hátha egyszer én is cserére adom a fejem!
Gyors megcsináltam a heti GT USA-t is a BMW-vel. 68. hely szerintem itt már teljesen visszarázódtam. A medium gumival itt még nehezebb jó időt menni, de nagyon élvezem a driftelést. -
Találtgyerek
veterán
Sikerült szereznem egy ideiglenes alaplapot. Ma elsőre lenyomtam a heti lengyel Subaru WRC eventet. 84. lettem. Talán a 10. szakaszra már jót mentem magamhoz képest. El lehet szokni a játéktól 2-3 hét alatt.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #3204 üzenetére
Lehet lekésem a havi Focus WRC eventet. Nem indul a gép. Alaplap garanciáztatás lesz.
Gondolom nem 1 hét az Asus-nál. -
Találtgyerek
veterán
Látom egy heti A csoportra volt időd.
33 mp-el megelőztél. Grat! -
Találtgyerek
veterán
Skinek módosítása, berakása miatt nincs gond a Steammel?
-
Találtgyerek
veterán
Nem sikerült bejutnom az első 100 közé. 120. lettem a végén. Próbáltam gyorsabban menni, de 2-3x is megforogtam és inkább elengedtem. Neki álltál? Már nincs sok időd.
-
Találtgyerek
veterán
Annak tegnap álltam neki. Sajnos az Argentin második szakaszon egy jó 40-50mp-et bent hagytam. Beestem egy szakadékba és utána próbáltam sietni, abból még lett egy tolatásos megforgás. 1300. Hely.
Az Argentin végére visszajöttem az első 300-ba.
Utána még a spanyolt megcsináltam. Az hiba nélkül lement. Így talán az első 130-ba feljöttem.
Talán még az Új-Zélandon sikerül feljönni az első 100-ba. -
Találtgyerek
veterán
-
-
Találtgyerek
veterán
Az tényleg furcsa, pedig nincs kevés induló. Én 230. lettem és ezzel még a lista elejében vagyok bőven.
Remélem a következő részben át lehet majd írni az itinert. Görögöt meg a skótot nagyon átírnám. A lengyelt is, de ott már nagyjából tudom, hogy hol szar az itiner.
Lengyel R5-öt az előbb lenyomtam. Volt egy megforgásom, ahol alig tudtam visszafordulni.
10-15 mp maradt bent. 2x is tolatnom kellett.
61. helyen végeztem. -
Találtgyerek
veterán
Látom neked jól sikerült a heti görög WRC.
Én az első szakaszon úgy belevágtam a szakadékba a kocsit, mint aki először játszik a játékkal. -
Találtgyerek
veterán
Megcsináltam a heti lengyel Focus WRC-t. 43. hely két megforgásos hibával, ami kb. 15-20mp veszteség. Van egy magyar srác a top 3-ban, nagyon ügyes lehet. Ezt a különbséget már nem tudom a medium gumira fogni.
-
Találtgyerek
veterán
Emlegetni kellett csak az R2-öt. Majdnem az összes napi event R2.
Befejeztem az F2 Kit-Car havi eventet. 14. helyen végeztem, ha nem rontom el az ausztrált, akkor bent vagyok az első 10-ben. -
Találtgyerek
veterán
Én szoktam állítani, de csak az alapokat.
Default beállításokkal is jó időket szoktam menni.
Egy kicsit javít, ha állítom a futóművet, de egetverő különbség nincs közte szerintem.
Én is inkább az élvezetre megyek, mint időre.
Ezért is megyek médium gumival a soft helyett.
A kéziféket is sokat használom. -
Találtgyerek
veterán
Ezek szerint nem csak én éreztem erősnek.
Én a havi F2 KiT-Car-ban hibáztam egy nagyot, de másfél- két perc veszteséggel lehoztam. Így is még az első 50-ben vagyok. Nem feküdtek nekem az ausztrál pattogós szakaszok. Folyamatosan a levegőben volt a hátulja.
1x jobbra dobja 1 balra. Kicsit rá kellene feküdni az autó beállítására ezekre a szakaszokra. -
Találtgyerek
veterán
Az A csoportos heti AI versenyt megcsinálta valaki? Nem tudom milyen nehézség, de én 18. helyen tudtam csak végezni, pedig elég jó időket mentem. 1-2 hiba volt, de nem vészes.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Neked sem sikerült túl jól a Napi esős A csoportos lengyel? Kettővel vagyok előtted. Nekem elég szarul sikerült. Gondolom neked sem volt hiba mentes az idő alapján.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Eddig tartott a havi event. Svéd, német, skót, görög lement hiba nélkül. 30. helyen voltam.
Finnországban a 2 szakaszon egy belsőíven valami megdobta a kocsit dupla hátsó defekt.
Gondoltam egy első kerekessel simán lejövök lassan a szakaszról. 10m -et nem tudtam egyenesen menni vele. Mérgemben nem is figyeltem, hogy merre indulok el és rossz irányba haladtam a pályán.Kizártak a versenyből. Így lett a 30. helyből 430. hely.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
ricsiv92 #3119 üzenetére
Nálam mióta a videokártya be lett állítva nincs gond. Néha kicsit sokat gondolkodik a szerver, de lehet a netem lassú.
Kit-Car havit csinálja valaki? Egyre jobban tetszik, minél többet megyek vele.
A németet nagyon élveztem, nagyon király hangja van az autónak aszfalton motorféknél. -
Találtgyerek
veterán
Lehet felhordásos a pálya, csak elfelejtették megjeleníteni.
Megcsináltam a finn Kit-Car-t.
17. helyen végeztem, de van még pár nap hátra az eventből. Nekem annyira nem fekszik a finn. Elég kamikaze módon kell menni, hogy jó időt tudj menni.
Tudni kell a pályát fejből és úgy rámenni az ugratóra, hogy a pályán érj földet. Én inkább kicsit visszavettem, mert volt pár necces helyzet. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Nekem aszfalton is többször összejön. Egyedül ott megyek soft gumival.
Murván mediummal szoktam, ott azért biztos maradt 1-2 mp bent a soft-hoz képest.
Nekem nagyobb élményt nyújt mediummal a játék.
Argentint én is szeretem. Egyedül a dobálós részeket nem annyira. Néha a pályát is alig látom, annyira dobálja az autót. -
Találtgyerek
veterán
Megcsináltátok a heti R5-öt?
Én most végeztem vele. Nem játszottam jó pár napig,mert nem voltam itthon.
Gondoltam gyors ma megcsinálom, mert már csak 1-2 óra van a heti eventekből.
Egy shakedown-t nyomtam és gyors neki is álltam. Ezzel talán nem is lett volna baj, mert egész jól ment egy perc gyakorlással is. A legnagyobb baj az volt, hogy úgy gondoltam az első szakaszon az egyik kanyarnál, hogy 5. telibe szűkre bedobom és kiadja. Nem adta ki.
Bal első defekt és az autó teljes elejét lebontottam. 1870. helyen értem célba az első szakaszon és jött a második esti szakasz lámpa nélkül. Szerencsére a két szakasz után szerviz jött. Utána már hiba nélkül lenyomtam a maradék 5 szakaszt, de csak a 354. helyig tudtam feljönni. -
-
Találtgyerek
veterán
Subaruval medium gumival megyek. Nem tudok normálisan menni a jobb kormányos Lancerrel.
Lehet én is túlpörgetem kicsit, majd kipróbálom a korai el váltást.
Párszor sikerül 50 alá beférnem. Az a baj, hogy itt már egyre több a hiba. Múltkor az egyik heti eventben 42. lettem WRC-vel. A csillagok is együtt álltak szerintem. -
Találtgyerek
veterán
Gratulálok! Elég szoros volt.
Kit-Car-al az elejében szoktam menni, viszont annyira nem élvezetes számomra.
Ezt a havi N4-et eléggé élvezem, mégha tegnap sokat is hibáztam. Viszont nehéz felvenni a Lancerekkel a versenyt a Subaruval.
Az első Subaru a 27. helyen áll és utána se sok van a listában. Most feljöttem a 60. hely környékére. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Nem. Pedig úgy emlékeztem, hogy beraktam.
Pont a lengyelen akartam javítani, mert nagyon szeretem és ott dobtam el.
Utána 3-4 szakasz alatt visszahoztam elég sokat, de defekt nélkül jobb lett volna.
Így a 88. vagyok, defekt nélkül meg 50. hely környékén lennék.
Ebben az eventben nincs aszfalt megnyugodhatsz. -
Találtgyerek
veterán
Megkezdtem a havi N4 eventet. Argetin-en is volt pár hibám, de a lengyelen bekaptam egy defektet az egyik szakasz végén és utána következő 8km defekttel kellett megtennem.
Másfél perc lett a jutalom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Külpolitika
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest