Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3458 üzenetére
-
-
Találtgyerek
veterán
Köszönöm! Remélem aszfalton meg murván előbb leszek kicsit. A kategóriába talán az első 5-bent leszek, de lehet még az se lesz meg. Nem tudom Xeno, hogy tud ilyen időt menni havon.
Délután lesz időm játszani és megnézem.
A video alapján túl nagy kormányszögeket használsz és nagyon szűken is fordulsz ezért. Használd az egész utat, ahol van rá lehetőség! -
Találtgyerek
veterán
Lehetséges.
Először mindenképp csak kölcsönbe kérek, mert régebben próbáltam már egy HP Reverbet Half life-al és hányingerem lett tőle egy idő után.
Tudom meg kell szokni meg ülve kellene kezdeni, de lehet alapból nem bírom. A szemnek mennyire rossz egyébként? Monitorhoz viszonyítva rosszabb? -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3458 üzenetére
A Subaru gyengébb meg nehezebb is talán kicsit, ha jol
emlékszem. Fatal múltkor írta, hogy korábban is kell leváltani, mint gondolná az ember. Én majd megyek Subaruval. Engem idegesít a jobb kormány. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3455 üzenetére
Munka közben olvastam, félre értelmeztem.
Holnap lesz időm játszani, kipróbálom. Bár az Evo X jobb kormányos, azzal nem szeretek menni. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3449 üzenetére
Melyik felület a kedvenc?
Mi a baj az autók hangjával? Nem a legjobb, de mondjuk a WRC-hez képest felüdülés. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3447 üzenetére
Holnap, ha lesz időm megyek egyet a Manta-val.
Más autóval nem szoktál menni?
Én is szeretem az RWD-t. H2-H3 meg GT-Ben is sokat szoktam menni. -
-
Találtgyerek
veterán
válasz
xenom0rph #3434 üzenetére
Annyi körülbelül nekem is bent maradt.
Szép eredmény, ha nem hibázol megnyered!
A Gabikától 12mp-et kaptam a végre, ha nincs a hiba szerintem előtte lennék. Pedig a shakedown-on nagyon elmaradtam tőle. Jót tett a gyakorlás. Azt hittem jobban elmaradok majd tőletek, de talán 1 percen belül leszek tőled vagy az elsőtől. -
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #3427 üzenetére
3:26-ot mentem vele elsőre. Kicsit jobb, mint az enyém, de ezzel sem váltom meg a világot. 3:20-at biztos nem tudok menni. Mikor fejezed be a versenyt?
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Engem az nem zavar, ha változatos. Legalább kell gondolkodni a gumival. Én annak is örülnék, ha 5-6 szakaszonként lenne szerviz, hogy ne csak a soft legyen az ajánlott gumi. 40km-re már érdemesebb lenne mediummal kimenni. Hátha még a hőmérséklet is számítana a guminál.
Lenne értelme a közepes, de még a kemény guminak is hosszabb szakaszoknál.
-
Találtgyerek
veterán
Hát ez nem hangzik túl jól. Van egy két hely, ahol kő van a hófalban. Amikor gyakoroltam a hóra én is találtam egyet.
Ma lenyomtam 2 szervizes részt a 10. Szakaszig.
A 9.-en megforogtam, kicsit beletettem az autó orrát a belső hófalba a kanyarba és beforgatott. Így visszaestem a második helyre 6mp-el. Nálunk is sokan hiányoznak a listából. Szerintem nem lesz dobogó se, nem fekszik nekem annyira ez a hó. -
Találtgyerek
veterán
Első két szakaszt gondoltam megcsinálom bemelegítésnek, hogy lássam, hogy hol helyezkednek el a listában. Az első szakaszon kaptam tőle 4-5 mp-et.
Gondoltam kicsit megnyomom a második szakaszt, hátha nem kapok ennyit. Lenyomom a szakaszt és a srác nincs a listában. Ekkor jutott eszembe amit mondtál, hogy szakaszonként gyakorolni. Közben ránéztem mindig a listára napközben. Délelőtt csinálta ő is az első szakaszt a második meg csak délután jelent meg. Persze nem 100%, hogy így csinálja, de elég gyanús. Én akartam csinálni az első 6-ot legalább, de készülnöm kellett egy szakmai versenyre. -
Találtgyerek
veterán
Én is inkább az RBR fele húzok mostanában.
Ott, ha kamikaze vagy előbb kiesel. Viszont a bajnokság miatt most megint DR-val megyek többet.
Dobd majd be, mit mentél. Én tegnap mentem egy 3:26-ot ha jól emlékszem ezen a Shakedown pályán, ezt még teljesen biztonságosan tudtam. -
Találtgyerek
veterán
Nem hiszem, hogy cheat, csak addig próbálgatta a beállításokat, amíg megtalált egy olyat, amivel ennyire tapad. Engem ebben csak az zavar, hogy így nem tudnám beleélni magam a játékba és élvezni. Nem sínautózásról szól nálam a rallye-zás. Nagyon sok ilyen videó van, ahol 160-170-el dobálják a 3-4-es kanyarokba és alig csúszik meg. Ők csak az időre mennek, nem az élvezetre.
-
Találtgyerek
veterán
Szerintem csak szervíznél tudsz kilépni. Nekem mondjuk ahhoz nem lenne idegzetem, hogy szakaszonként kilépjek begyakoroljam és lenyomjam. Hétvégén megyek pár órát havon és letolom szerintem. Ahogy elnézem a Gabika nagy falat lesz. 9 helyen végzett a heti WRC Monte eventen. Gondolom akkor nem csak havon gyors.
-
Találtgyerek
veterán
Alap beállításokkal mész? Én laikusként beállítom az autókat. Én azért választottam az R5-öt, mert ott mennek általában a legtöbben és az a legnehezebb. B csoportban meg RWD-ben sokkal jobbak eredményeim vannak és sokszor jobban is élvezem.
Megyek én is egyet majd a Subaruval és megnézem mennyi lesz. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Látom nem volt időd a héten játszani. Hiányoltalak a heti A csoportból.
48. lettem a Lancerral. Volt egy spanyol BMW heti is. Ott 36. lettem.
A napokban megjön végre a Porsche kormányom. Addig lehet nem is játszom. -
Találtgyerek
veterán
Nem biztos az. Kicsit türelmesebben kell kigyorsítani meg a gázzal sokat játszani a kanyarokban.
A 10 szakasz alatt talán 2-3000 credit ment el karosszériára. Lehet pár karót kivittem.
Volt 3 olyan szakasz ami után semmit nem kellett javítani. Persze az űridőktől messze vagyok, de az elejében vagyok egyenlőre. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #3337 üzenetére
Az elfelejtettem, hogy a lengyelen volt egy néző gázolásom. Szerintem rosszul diktált egy kanyart a navigátor vagy én voltam nagyon figyelmetlen.
Nagy baj nem lett volna belőle, mert csak egy kicsit lecsúsztam a mezőre. Sajnos ott volt két néző.
Ilyenkor mennyit vonhat le időben? Nem jelöli a szakasz végén. -
-
Találtgyerek
veterán
Megcsináltam én is a heti R5 eventet.
Reggel kicsit felhúztam magam azon, hogy hogy a fenébe kaptam 3 murvás versenyen ( kb. 25 szakasz ) tőled 2 perc hátrányt.
Gondoltam akkor megpróbálom a soft gumit én is murván.
Így alakultak a szakaszok:
1. 1mp-el én mentem jobbat
2. 1.5mp-el te mentél jobbat
3. 12mp-el én mentem jobbat
4. 2mp-el te mentél jobbat. (Itt megforogtam, de nem maradt bent sok.)
5. 2mp-el én mentem jobbat
6. 0.5mp-el én mentem jobbat.
A 7 szakaszon kiestél sajnos így az nem számít.
A 7. szakasz előtt 12mp-el vezettem. Így megnyugodtam, hogy egy szinten megyünk murván és nem a bénaságom miatt jött össze az a 2perc.
Továbbra is maradok a közepes guminál. Nekem jobban tetszik vele az autó viselkedése. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Rony949 #3305 üzenetére
Ja ez nem a játékban lesz, hanem valós verseny.
Nézőként megyek ki. Off-ba kellett volna tennem.
Itt mi leginkább a játék heti és havi eventjeiben szoktunk versenyezni. Ott mindenki indulhat.
Steam ismerősök eredményeit külön is tudod figyelni.
Így szoktak egymáshoz nézni az eredményeket. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #3303 üzenetére
Vasárnap nem jöttök Mikulás rallye-ra?
-
Találtgyerek
veterán
Az úgy elég kompakt. A Fanatec áránál olcsóbban megvolt az én egyedi szekim kézifékkel együtt. Talán majd, ha új szettet építek, akkor én is így oldom meg, ahogy te. Majd küldj egy képet, ha meglesz minden légy szíves!
Közben végeztem a havi Subaruval. 49. helyen vagyok jelenleg. Mind az 5 verseny hiba és törés nélkül lement. Németen volt megforgásom, de ott sem lett törés az autón. -
Találtgyerek
veterán
6:57-el sikerült megcsinálni.
Kétszer mentem rajt. Először megpróbáltam a medium gumival, mivel mindig azzal megyek murván. 7:18-at mentem. Után feldobtam a soft gumit és azzal sikerült 7 perc alá bemenni.
Nagyon kevés még maradt bent, mert jobban meg kellene ismerni a pályát vagy külső itinerrel menni. Őszintén én soft gumival már annyira nem élveztem, de időben sokkal jobb.
-
-
Találtgyerek
veterán
Az biztos még sokat dob az élményen. Nekem jó így szeki váltóval is egyenlőre, mert nehéz lenne le-fel szerelni ezt a nehéz dögöt.
Megcsináltam a skótot. Hiba nélkül végig mentem. Minimális karcolások lettek csak az autón. Talán 2000 credit ment el javításra. Én gyorsnak is éreztem, de majd meglátjuk.
3:19 előnyöm volt. Ebből majd tudunk kalulálni, hogy hogy alakult a skót párbajunk. -
Találtgyerek
veterán
Én az alapokat azért beállítom. Pl. hasmagasság. Itt a difit is kellett kicsit, mert nem tudtam menni. Folyamatosan tolta az orrát. 6. szakasz után meguntam és akkor beállítottam.
Nekem is lehet még bőven hibám. Csináld végig szerintem!
Finnen eddig talán csak 5x mentem végig. Ami nem is lenne gond, ha saját itinerrel tudnék menni. Így még elég sok elírt kanyar nincs memorizálva. Most az A csoportosnál megjegyeztem az Oksala -t. Azon az egy szakaszon volt néző gázolás, egy erdő és a defekt is.
40-50mp bukta egy szakaszon. Most már megjegyeztem a nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest