Hirdetés
-
GAMEPOD
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Maxxroll. Én ezt a Golem -re kihegyezettet használom kisebb változtatásokkal
Pld a cipőn a Metamorphosis -t használtam már akkor amikor az még itt nem is volt ajánlott az pld nagyon durva mivel nálam ez egy olyan cipőn van amivel 3x lehet Evade -t tolni így az Unstoppable kb. végtelen és nem a golemet kell erre használni pld. Az armor/res kialakítását írtam feljebb stb. de ha online vagyok rá tudsz nézni a cuccomra.
A DPS kevesebb viszont a túlélési képességek magasabban vannak annál amit én használok így elsőként végignézve. Amúgy 61 -től olyan mintha jobban nőne a Boss -ok HP-ja (de ez az érzés lehet csak azért van mert kevesebb a DPS ha kiáll az ember mindenből) a meg bejön + mechanika. A Bossig eljutni kb nem feladat inkább csak az hogy ott mennyi időd marad és belefér e 1 halál ha benézel valamit ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest