Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
chris0000 #599 üzenetére
Ezért írtam, az értékelésekre nem nagyon lehet adni ebben az esetben.
Azt írtad követed, akkor tudod, hogy egy több hónapos béta változat a játszható a mai napig. 1 act, és egy csomó dolog ebben nincs is benne, csak majd a véglegesben.
Ezt a játékot vártam nagyon az elmúlt években a Martyrral együtt. Annál sem őszinte a mosolyom.
A Wolcennél meglátjuk.Na de ez az egész nem ide tartozik.
-
reelc
veterán
válasz
chris0000 #597 üzenetére
Szerintem erősen kétesélyes, milyen lesz.
Ne tévesszen meg a grafika, ilyen enginevel és tehetséges művészekkel szép lesz a játék, de attól még lehet vacak. Volt már rá példa.
A Steames értékelések meg 3 hónapja nagyon nem így néztek ki, azóta kúszott feljebb.
Csak a tisztábban látás miatt írtam.
Ja, és megjelenéskor komoly áremelés lesz.
A topikjában volt szó minderről.
Addig a Last Epochot is várhatod, az utolsó negyedévben fut be.Sőt bármit várhatsz, mert a Diablo IV nem lesz kiadva 2022 vége előtt ebben biztos lehetsz.
A készítők nyilatkozták a Blizzconon, hogy nagyon az elején vannak.
De ugye rendszeres tájékoztatást ígértek, az első nem olyan sokára érkezik.
Amúgy egy AAA játék fejlesztése legalább 4 év. -
chris0000
őstag
én ezt a Wolcen: Lords of Mayhem-et várom addig... feb.13 a végleges kiadás...elég ígéretes...
-
HellGreg
őstag
Én azért megfontolnám a rúnák ill. rúnaszavak visszahozását is, vagy a charmokkal is lehetne kezdeni valamit.
Ami nekem a 2-esben tetszett, hogy egy igazi ünnep volt találni egy-egy szettes vagy unique cuccot, a hármasban meg dézsából öntik ránk ezeket. Szóval kellenének valami igazán erős cuccok, amiket igazán nehéz is lenne megszerezni. A paragont én is lecserélném, mert jelenleg tényleg szinte csak azon múlik egy erős karakter, hogy ott tudok-e seggelni a játék előtt 0-24 vagy nem. -
reelc
veterán
válasz
HellGreg #592 üzenetére
Persze.
A "zokni, sál, szemüveg" helyett.Nyilatkozta a Blizz valamikor, hogy játszottak hasonló játékokkal, amik a piacon vannak.
Ennek alapján Titan Quest/Grim Dawn módra:
Medál, Relics (az utóbbi nagy hatalmú kraftolható tárgy, aminek be kell keríteni a receptjét. A Relics több szintűek. Össze lehet kraftolni őket magasabb szintűvé, ami más tulajdonságokkal rendelkezik és erősebb. Nem lvl szint, hanem kategória).De nem feltétlenül a viselhető cuccok a kérdés, lehetne az augmentációkon is fejleszteni ahelyett ami most van a Diablo 3-ban.
Gyűjtögethető, bizonyos monsterekből eső/esetleg ládából eső komponensek, amikből össze lehet illeszteni az azonos darabokat (mondjuk 3-at eggyé), és akkor kapunk egy erősebbet. Utána ezt augmentálod.
Elhiszem, hogy sokaknak ez nem jönne be, de nem ez volt a kérdés, de szerintem így még mindig jobb, mint a Paragon rendszer.
Még a fejlesztés elején járunk, nem tudjuk mennyire lesz fapados vagy komplex a krafting, és az itemezésről sem tudunk mindent, csak a szintrendeződést. -
HellGreg
őstag
Ha megnézzük az equipment-bővülést diablo 1-től, akkor ezt látjuk:
Diablo 1: sapka, páncél, gyűrű, gyűrű, amulett
Diablo 2: sapka, páncél, gyűrű, gyűrű, amulett, cipő, öv, kesztyű
Diablo 3: sapka, páncél, gyűrű, gyűrű, amulett, cipő, öv, kesztyű, nadrág, karvédő, vállvédőÉs ez alapján akkor tovább kéne bővíteni:
Diablo 4: sapka, páncél, gyűrű, gyűrű, amulett, cipő, öv, kesztyű, nadrág, karvédő, vállvédő, zokni, sál, szemüveg
Vagy van valami más tipp?
-
0karmacoma0
senior tag
Az angelic-demonic ping-pongban van fantázia, ha tényleg nem csak egy kamu mélységként hozzáadott fölösleges csavar lesz a rendszeren, hanem lesz tematika is mögötte.
A legendary affix craftoló cucc engem kicsit megrémít. D3-al sokak szerint(szerintem is) az volt a fő gond, hogy egy skillhez kötelező volt az adott legendary vagy set mert akkora +dps volt, hogy nem voltál hatékony nélküle, de így lényegében teljesen leszűkítette a választásaidat. Ezzel a D4 megoldással ugyan ezt látom, csak nem egy adott legendaryt kell hordanod, hanem egy BiS rare-re kell rányomatni a képességet. Ha a legendary affixek inkább gameplay változtató dolgok és nem kötelező dps generátorok lesznek akkor totál okés rendszer, ha viszont megint le lesz szűkítve egy +40000% szorzóra a meta, akkor adtak a szarnak egy pofont.
Szerintem jobb lett volna, ha a Legendary itemek affix készlete le van szűkítve, és eldönthetnéd hogy a + 3 sec blizzard legó affix ér többet, vagy a rare cuccodon lévő +2 skillpoint to blizzard meg pl +resist.
Az ősi itemek kivétele viszont a lehető legjobb lépés volt. Sztem ha ilyenek léteznek szinte képtelenség jó rendszert összetákolni. -
dante3
addikt
[link] új olvasnivaló, system design part 2.
-
Daelion
őstag
Engine téma már Blizz D3 fórumon is feljött és oda válaszolt egy Blizzard tag:
[link]Amennyire ő tudja ez új modernizált engine,persze ettől még tartalmazhat részeket a régiből de az meg egy bevett megoldás mint ahogy reelc is írta.
Pl Unreal,Frostbite,Cryengine is már több/sok verzión esett át fejlesztgetésekkel.+Egyik interjúba azt mondták,hogy már dolgoznak D4-en pár éve de biztosan több mint 1 éve tehát nem csak most dobtak össze valamit ~1 év alatt a problémás Blizzcon óta.
-
reelc
veterán
válasz
wjbhbdux #585 üzenetére
Oké, te vagy a sokadik engine szakértő, aki beleköt.
Már nem először jött fel a téma.
Szinte minden Diablo IV-es hír alatt + a Diablo 3-as topikban is.
Egyesek jobban tudják, mint a fejlesztők.
A Kotakus a korábbi "szivárgás" volt, és azon felül is volt több "tuti" infó az elmúlt években.
Amiket felsoroltál, azokkal kapcsolatban nem gondolsz arra, hogy a játékosok miatt próbálják hasonlóan megoldani? Vagy marketing duma nélkül: lustaságból. Vagy mert úgy praktikus.Engine... rengeteg nagy cég az akár 15 éves motorjait foltozgatja. A régi alapokon. Pl. a Bethesda.
Tőlem mindenki azt hisz amit akar.
-
wjbhbdux
veterán
Szerintem ez nem teljesen igaz, vagy még nagyon sok asset volt a 3-ból de a gameplay, a pályatöltés, item pickup, az ajtók, Quin streamje elején a video options lehetőségek 1:1 megegyezőnek tűnt a videoban, ilyet nagyon nehéz motorváltással produkálni. UI át lett rendezve meg kapott új effekteket, kb ennyi. Ha igaz a Kotaku report hogy nemrég még TPS Dark Souls klón D4 prototípus volt, ott biztos volt vmi más engine. És akkor ez a D4 demo csak egy nagyon gyorsan összedobott valami a 3 maradványaira, idejük se lett volna.
Ne felejtsük egy hogy a cégnél pl. a CoD Ghosts is "brand new next generation engine" beharangozással jött pedig csak rátoltak a régire egy komolyabb fejlesztést. -
reelc
veterán
Amikor már nincs miről írni, elő lehet rángatni a Diablo IV-et.
Diablo IV - vadonatúj motor zötyög majd a játék alatt
Az egyik első infó volt a Blizzconon a dolog. -
Joezyka
senior tag
Már rendelhető a D4
[link]
-
reelc
veterán
Hidd el, ha remélnének belőle akkora eladást, már lenne.
Amúgy David Brevik elég sokszor nyilatkozott már, hogy szinte lehetetlen lenne a Diablo 2 remake nem mondom meg neked miért, mert annyira nem érdekelt, Rhykker csinált vele korábban egy többrészes interjút, ott van a Youtube csatornáján. -
reelc
veterán
válasz
Sirandrish #575 üzenetére
A Starcraft mesterlemez is elveszett valamikor, és egy fan juttatta vissza.
A 3DO is elvesztette anno a Heroes 3 kieg forrásait, és ezért nem volt benne a HD változatban semmi, csak az alapjáték.
Mai fejjel hihetetlen, de láthatod nem egy eset volt. -
Szinte lehetetlen lenne egy Diablo 2 remake... banyek.
-
WayneGace
őstag
Én egy idő után abbahagytam a D3-at, majd amikor visszamentem, már nem volt AH. Tehát nem követtem végig a D3 fórumot. Ebből kifolyólag nem tudom, hogy mikor mit mondtál a témában.
De az megmaradt bennem, hogy bot és a te neved, meg a RMAH. Még anno, úgy emlékszem, linkelte valaki az egyik karakteredet, amin goldfind cuccok voltak és gyanúsan sok játékóra.
De tet tudod. Direkt írtam, hogy úgy "emlékszem". Ha csak feltételezés volt a közösségtől, akkor az volt.
Nem megbántani akarlak. -
warcat
veterán
válasz
WayneGace #565 üzenetére
Rosszul emlékszel,legalábbis az ide vonatkozó részletre.
Igen banánt kaptam anno, bot használata nélkül, mert egyszerűen megérte az AH felület előtt ülni egy +60% all res szűrővel(dual monitor setup-al), olyan sok pénz volt benne egy csóró egyetemistának akkor. (Néhány 100k aranyért lehetett venni olyan cuccokat a tájékozatlanoktól, amik utána simán elmentek az RMAH részlegen).
Sem akkor, sem azóta nem használtam csalást, botot és társait online játékban.
Teljesen más téma a játék keretein belül felejtett/felfedezett hiba, ahol a határ húzódik nálam.Egyébként épp a benne lévő pénz miatt,új fiókkal annyi idő ment el rajta, hogy utána meghívót kaptam a Reaper of Souls Alfára is (csak a sima in-game eltöltött órák alapján küldtek ki kb. 1000db meghívót EU-ban).
Ekkor már hogy-hogynem nem volt problémájuk.Amúgy mivel láthatóan nem hittél nekem anno a legőszintébb "kiöntöm a szívem búját-baját a fórumra" kitárulkozásom ellenére - ami nagyon karakteridegen tőlem egyébként- sőt ennyi év utááán még a képembe vágod a dolgot ismét ,csak kívánni tudom neked "hálából", hogy próbálkoznod kelljen majd ártatlanul bármit is megóvni náluk egy ilyen döntés után, meglátjuk mekkora lesz a sikerélmény....
-
WayneGace
őstag
-
warcat
veterán
válasz
Sirandrish #561 üzenetére
Vagy érzed vagy nem, ezen a ponton már billentyűzetkoptatás.Tele lett pakolva a játék mesterséges ritkasággal, miközben a rendszer triviálisan kijátszható.
Sosem fogod tudni,hogy akivel összefutsz, hogyan szerezte meg a felszerelését. éppen ezért nulla értéke van annak,hogy te mit szereztél meg mert rád is igaz ugyanez , mindeközben a sima darálás a sztori egy közepes valami lett. Kuka. -
Sirandrish
legenda
Ezt a részét értem.
Azt nem tudom megérteni hogy te attól miért ne szórakozhatnál jól hogy valaki csal?
Egy MMO-ba azt mondom hogy oké, egy online lövöldénél (cs, cod, bf) azt mondom oké...de itt??
A te játékodra az égeagyadta világon semmiféle kihatása nincs annak ha valaki csal. A te játékodat csak te tudod elrontani...más nem.
És ez igaz a BL3ra és a Diablora is. -
warcat
veterán
válasz
Sirandrish #551 üzenetére
Leírtam már a hozzászólásomban világosan szerintem, nem ugrok fel a loothajszolós mókuskerékre, ha semmi sem gátolja,hogy a nulla órás újonc összepakolja magának pár kattintással ugyanazt ami nekem több tucat órába telt.
Időráfordításod nincs tisztelve, a gameplay loop pedig messze nem jó annyira, hogy csak az agyatlan szórakozásért jelenjek meg mindennap.BL3 nevetséges, még csak játszani sem kell vele, elkérsz egy másolatot a mentésekről, bedobod magadhoz és van 4 darab kimaxolt vaulthuntered fél perc múlva.
Minden maxos cuccnak elég egyszer kiesnie, utána elkérhető végtelen számban.
És akkor még nem is volt "tényleges" csalás amikor adnak maguknak 250 skillpontot, +30 skillt adó tárgyat stb.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Janusz001 #557 üzenetére
A D4 konzolon is Online kapcsolatot igényel [link], ez egy megosztott világú játék lesz helyenként olyan tartalommal (pl a bemutatott world bossok), amit nem egy játékosra terveznek, hanem arra hogy ott szaladgálnak százan a zónában és abból csapatba verődve ütik.
Ha játszottál a Destinyvel akkor pl az Escalation Protocol olyan event mint amiket el lehet képzelni a D4ben is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Vistaboy #549 üzenetére
> a Diablo IV-et, szerintem első napon meg is fogom venni
pedig nem fog se miattad se más agyatlan sorbanálló miatt több erőforrást szánni a játékra a Blizzard, első nap nem fog menni rendesen, ahogy kevés kivétellel soha egyik népszerű online játék sem. ha a szerverek bírják is, több órás sor lesz, lásd WoW Classic.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest