Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- EAFC 25
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Jol szoltal
En sem bantam meg,nem kerem vissza a penzt marad a jatek(Ultimate Edition)Jatszottam mind a haromon, early,free,slam. felhuztam kb 10xlvl20+ es nagyon bejott.
En nem mentem a World Boss-ra, nem is akartam,regen voltam WoW Raidekben,nekem nem jon be,lehet majd megyek,de nem sietek oda
A vilag nagyon jo,(vegre télen lehet havas kornyezetben jatszani!!)orulok maszkalok es nezelodhetek,nem kell rohannom,megnezek mindent!!Soha nem erdekelt ki mit mond, ha nekem kell megveszem.Tegnap a Druid utan,kiprobaltam a Hydrat es meg igy is nerfelve a fire (inkabb a frost jon be)nagyon eros volt!!Biztos hogy a Druidbol is ketto lesz,a samanos es zoo,a Hydra es az elementalos,tehat nem fogok unatkozniAmitol felek,a korai verzioban,ott lesz kb 1+ milla jatekos, mert mosk kb 200k volt,az rogyaszthatja majd a szervereket,de lehet mar nem?!Uj jatekok jottek mostanaban,es lehet majd megoszlik,de ezt nem tudjuk
En mar szabadsagoltam magamat indulasra.
''Time for Fun''
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest