-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GICA666
tag
Az lenne a kérdésem,hogy a hardcore karaktereket egybe teszi-e az adventure módban a bountyknál, rifteknél stb. a nem hardcore emberekkel?
-
GICA666
tag
Sziasztok. Olvasgatom,a hozzászólásokat,és sokan azt kérik,hogy vigye őket fel v.ki a 70-es szintre.Én nem tudom,hogy vagytok vele,de a játék sz.tem így elveszti a varázsát.Megyek,és várom,hogy a magasabb szintüek megcsinálják helyettem a pályát,én csak szedegetem a jó cuccokat.Ön erőből kéne elérni,sz.tem.Úgy az igazi.Bár ez csak magán vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
GICA666
tag
Sziasztok.Beletettem egy legendary kardot a kockába,az első oldalon lévő alapanyagokkal együtt.Hát nem adja vissza.Miért?
-
GICA666
tag
Aranyosok vagytok.Köszi,hogy segítetek.
-
GICA666
tag
Van egy olyan kő,hogy Blood Shard bármelyik pályán vagyok,nem tudom felvenni.Miért?és kül.mi az?Valaki tudja?
-
GICA666
tag
Két amerikaival vagyok.Ott állnak,nem csinálnak semmit.Azt várják,hogy mindenkit kinyírjak.Ők meg kapják az xp-ket.Hát már tényleg nem értem.
-
GICA666
tag
Sziasztok.A Rift Keystone-okat a fejvadász küldetésekben szerezhetem meg?
-
GICA666
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy a kovácsnál csak 12 szint a max?Tovább nem lehet tuningolni? Megszereztem a kockát is,de mikor engedi,hogy más fegyvert készítsek?
[ Szerkesztve ]
-
GICA666
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az autenticator nevü programot a telefonra és az e-mail címre és most hogy a kiegészítőt fel szeretném telepíteni kéri az autenticator kódot, és hiába írom be azt amit lementettem, nem enged be vele, de újat sem tudok beírni, nem tudom törölni, mert azt kéri hogy lépjek be hozzá az e-maíl fiókomba a battleneten, de nem bírok belépni mert folyamatosan kéri. Csatoltam az igazolványképet is de addig nem tudom elküldeni amig nem írom be az autenticator kódot.............valakinek valami ötlete?
-
GICA666
tag
Sziasztok. A Dreadnought rúnát melyik pályán találom?
-
GICA666
tag
Most győztem le a diablót,(simán) Most már tudok nehezebb fokozaton játszani.Köszi a segítséget.
-
GICA666
tag
Bocsi. Én most nem rég kezdtem el a diabló 3-at. Amikor más játékkal játszottam,ott nem tapasztaltam ilyet.Még most kezdek hozzászokni.De nagyon tetszik.
-
GICA666
tag
Ok. Akkor is fura,hogy ennyire könnyű.
-
GICA666
tag
Tiszta idióták. Ennek meg mi értelme? Nem is élvezik a játékot.Csak kaszálnak. A Diabló 2-ben a gyémántoknál a piros-fire,a zöld poison,stb.Megváltoztatta a kardok tulajdonságát.A kiegészítőben sincs ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
GICA666
tag
A fő ellenség a barbárral kb 2 mp.Nem semmi.
-
GICA666
tag
Imádom ezt a játékot. nem lehet abbahagyni.
-
GICA666
tag
Érdekes,hogy a gomba megmaradt.Ha kiveszem,az életitalt sem mutatja.Ugyanígy a kocka.
-
GICA666
tag
Ok,és köszi az infót. Igen itt már jártam. Ki is akadtam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
GICA666
tag
Sziasztok.Kaptam egy lila gombát,sárga csillag van benne.Meg két kis kockát.Ezek mire jók?A kisérőm cuccába sem tudom belerakni.
-
GICA666
tag
Köszi még egyszer,hogy segítettetek.
-
GICA666
tag
-
GICA666
tag
Szia. Vettem v.kitől a hardverapron,és ő úgy állította,hogy Eladó Diablo 3 eredeti saját kódjával.Csak,hogy a kódot ő már felhasználta. Mit tudok ilyenkor tenni? Ugyan volt benne vendégkártya,de az csak demó.
-
GICA666
tag
Amúgy azt még hozzátenném, hogy ami a lemez alatt van kód az már használatban van az előző tulajdonos által, így csak a vendégkóddal próbálkoztam, de azt elfogadta.. vagy az csak a demó verzióra jó?
-
GICA666
tag
Sziasztok.
Már 3.jára viszem végig a trial-t de mindig behozza a skeleton king után az upgrade lehetőséget. Minden alkalommal aktiváltam és el is fogadta, azt írta, hogy logoljak ki meg vissza, megtörtént. Megint kezdődik elölről. Valaki légyszi, segítség... -
GICA666
tag
Köszi szépen.
-
GICA666
tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy az alapjátékban köveket nem tudok belerakni,a cuccaimba,mint a diablo 2-ben?
-
GICA666
tag
Ok,és kössz. Hol tudnám megvásárolni? Azért a diabló 2 elég hosszú volt. Ha kb ez is olyan,akkor nem lesz ez rossz.
-
GICA666
tag
Szia.Köszi,hogy válaszoltál.Az alapjáték is ugyanolyan hosszú mint a diabló 2-ben? Sok páya lesz benne?és a kieg. hol tudnám megvenni? Segítenél?
-
GICA666
tag
Sziasztok. Írtam,hogy a játékot most kezdtem el. Feltelepítettem az eredeti cd-t,és pár pályát végigvittem.Nem tudom,hogy ez csak előzetes játék volt?Utána be kelet írnom a kódot amit hozzá kaptam.A játék utána elölről ment,de a karakterem,meg a cuccom megmaradt.Akkor már tovább enged játszani? Bocsi de nem tudom kitől megkérdezni.
-
GICA666
tag
Ok.Köszi,és hol tudnám megvenni?
-
GICA666
tag
Szia. Igen.Az alapjáték van meg.A kiegészítőt is meg kell hozzá vennem?
[ Szerkesztve ]
-
GICA666
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Most kezdtem el a játékot,de a paladinnal nem enged játszani.V.milyen patch-et kéne hozzá letöltenem,de honnan?
[ Szerkesztve ]
-
GICA666
tag
Sziasztok. Én csak elkezdtem a diablo 3-at. De véleményem szerint,a 2.része hangulatosabb volt. Olvastam v.hol,hogy egy kínai srác,egy nap alatt végignyomta.Annak meg mi értelme?