Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Skacok megcsináltam a season questet ami a firebird szettet adja, most a Slayert írja de az szerintem nem mostanság menne. Van rá mód hogy valami mást indítsak helyette?
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok felhúztam seasonben egy wizardot de mindig itt adom fel a gamét, amikor kb 100 szint óta ugyan ott tapicsokolok, T1-2 megy feljebb nem jutok. Gondolom béna vagyok de nem jöttem rá mi a titka, vagy mit kéne tenni hogy kicsit feljebb jussak.
Tudnátok valami információval szolgálni ez ügyben? Köszi!Battletagom: Otyo#2874
-
Bobrooney
senior tag
Evil patch
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem 1 huntert, Hell-en vagyok ACT2-be MP3-on tolom (lvl 56).
Van valakinek kedve csatlakozni?BattleTag-om: Otyo#2874
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, megéri a D3-at USB3.0-s pendrivéra rakni? Ha igen, mekkorát érdemes venni belőle 16 vagy 32 gb-osat? Köszi előre is a választ!
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Bnet authencitatort, mobilon már van, egyszerre lehet használni a 2 authenticator-t vagy egyszerre csak az egyik lehet aktív?
Köszi előre is a választ!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Robert1987 #9897 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
nightmare13 #9873 üzenetére
Nordic:
Éjjel volt valami az utit mert AH sem ment (nálam meg 1 ismerősnél sem), ma meg 5ös buffal 5ös paragonnal is rakás semmi volt a dropp is, ha meg hát engem is aláztak rendesen az elitekKöszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
mikromanus #9868 üzenetére
Fegyót úgy kaptam, de mérföldkövekkel jobb volt mint a másik ACT3 ment vele szépen
Meg mire gyúrjak jobban? HP Dam, Defes cuccok?nightmare13: Okés fél óra / óra múlva fel tudok menni.
-
Bobrooney
senior tag
Hogy lenne érdemes neki állni MP1-nek? Itt a barbárom és 1 milla goldom van, nem több :S
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valaki segítene nekem végigmenni Infernon? Izualt már leütöttem
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
A launcher updateli a gamét, az miért terheli le 40+%-ra a procit (AMD X4 955 BE)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest