Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz freelanced #60837 üzenetére
én fire WW buildel megyek, mondjuk elég sok cucc kell hozzá, hogy normálisan működjön, jelenleg T5 sima ügy, T6-hoz meg még kell egy két cucc vagy a meglévők optimálisabb rollal, itt csekkolhatod.
-
Madn!ght
addikt
válasz freelanced #60846 üzenetére
Hm akkor nem tudom, nekem a Wind Shearrel simán elfogy a fury, és nem is töltődik. Érdekes viszont, hogy a végén mikor elfogyott kiírja a kis piros betűs szerelmes üzenetet, hogy nincs elég fury, viszont pörög tovább a bábu minden gond nélkül.
-
mikromanus
veterán
válasz freelanced #60846 üzenetére
A leap is jó erre a helyzetre, meg a charge is. Ha falazástól parázol, akkor persze az utóbbi kevés. Legendary löttyel viszont át tudsz menni a falakon: Ha menni akarsz, akkor már úgyis sebződtél annyit, hogy el tudd lőni a repair módot.
Opcionálisan az illusory boots is jó lehet, csak azt sose láttam még. Act 2--t ritkábban runoltam cachera.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Madn!ght
addikt
Én összekombináltam a kedvenc skilljeimet, lightning alapú skillekkel kombinálva:
- WW (a szorítós helyzetekből kitörés céljából),
- HoTA (a nagy kritekért),
- Ősök (a saját kis csapatomért) megj: Mikro: a fury töltés sztem bugos, mert mikor megidézem az ősöket kb pár másodpercig mintha töltenének, aztán utána nem igazán... a WW-nek is elvileg töltenie kellene, de az sem igazán működik
- az avalanche helyett újabban a Furious Charge-t használom. Nagyon jó, mert stunolja az enemyt (nekem full raekor set miatt minden effektjét egyszerre adja), tölti a furyt.Tehát a működése: Megidézem az ősöket. FC-val az enemy közé rongyolok, termelődik fury, zúzok HOTA-val. Lecsökken a fury, WW-zek. (szoros helyzetekből esetleg ki tudok menekülni) Újratölt a FC, ismét. Ha 3-4 enemyt ér a FC, akkor csökken a CD-je, néha folyamatosan is elsüthetem.
Egyébként szerencsére kipotyogott az EARTH set is a gatyó kivételével. Tegnap kipróbáltam az IK-val kombinálva, ősös, leap+eq kombóban villám alapon. Nem rossz, nem rossz, de sajna a szaros rollok miatt a 10M tough kevés sokszor a harapósabb elitekkel szemben.
A fentivel egész gyorsan, halálok nélkül tudok csapatban T4-en haladni. T5-t nem próbáltam még, de kicsit jobb supporttal elképzelhető h az is menne.
-
mikromanus
veterán
Nézz ki egy skillt és nevezd el "Buildnek"! Kb ennyi az egész. Item és setfüggően persze van pár lehetőség. Kazuárabb és kevésbé kezdő lehetőségek (persze nem nagyon kezdő, mer' azoknak ki se esik a set):
- leap--EQ barbi: lut socks+ earthquake set kell hozzá. Minden ugrás egy földrengés. Némi cd csökkentés hasznos lehet. Ránézésre nem túl időigényes és nehéz build... Nekem kimarad item és lelkesedés hiányában eddig.
- charge build: full charge set kell, aztán tarolsz. Nehézkesebb, mert 5 darabos a set és picit érzékenyebb mint a leap-EQ. Viszont 2.1-ben jó kis buffokat terveznek a skillhez.
- Spear-ranged barbi: tűz skilles itemek, specko spear, aztán mehet a hajigálás. NAgy távolságra, de keskeny vonalban irt.
- ranged-seismic barbi: seismic skillel aprítod az ellent. Ha kell, akkro esetleg alaptámadással gyűjtöd a furit. De berakhatsz más jellegű töltést is. Immo set hasznos lehet hozzá, mert kicsit az megfogja az ellent és könnyebb pozicionálni a támadást. meg tovább aktív a pride sisak. Speciális fegyver van hozzá, ami olcsósít, viszont elég ritka.
- hammerra gyúrás. Mész, azt csapkodod az ellent. Sajna a fury szűkös, a pride sisak meg melee mód miatt nem játszik, Immo és furytöltős ancients, meg esetleg sok rcr segíthet. Esetleg legacy SoJ, Skull grasp, vagy mara amuPhysical build: spear buildben sacrifice-globe gyártó WD mellett nagyon OP, egyébként a boulder toss annyira nem nyerő.
Amúgy minden elemi ágra ki lehet hozni jó barbit. Fire, physical, cold, meg tán lightningra is.edit: WW? Ja, hogy WW. Inkább csinálj fetishes WD-t!
Szerintem ez a skill scak kiegészítő most. Spender szinten kisebb a sebzése, viszont olcsó. Kis hatósugaró támadások pozicionálására nagyon jó lehet.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
válasz freelanced #60749 üzenetére
Már nem lehet ilyet kijelenteni mindig más, attól függ épp melyiknek van op-bb buildje... jelenleg ebben most talán a wd vezet. De minden kasztnak van olyan buildje amivel magas nehézségi szinten boldogulni lehet.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rayner
őstag
válasz freelanced #60576 üzenetére
Guild of PH
-
DjDanee87
addikt
válasz freelanced #60572 üzenetére
Összehasonlításnál alapból a jobb kézben lévő fegyverhez hasonlítja az itemeket ha ráviszed az egeret. Ha nyomvatartod az ALTot és úgy nézed, akkor a másodlagoshoz hasonlít. A gyűrűknél is így van.
-
DjDanee87
addikt
válasz freelanced #60569 üzenetére
Valószínű az egyik fegyvered DPSe nagyon kicsi. 2 fegyvernél úgy működik a dolog hogy ütsz egyet az egyikkel, majd a másikkal. Így ha az egyik egy jó fegyver mondjuk 2400 DPSel a másiknak meg 200as DPSe van akkor minden 2. ütésed nagyon kicsi lesz = a karakterlapon a damage-re kicsit ír. Míg ha a jó fegyver mellé egy pajzsot teszel akkor csak a jó fegyverrel üt a karaktered és nem lesz minden 2. ütésed kicsi.
Azért van hátránya is a pajzsnak, vagyis inkább előnye a 2 fegyvernek. 2 fegyver esetén kapsz 15% attack speedet ami pajzzsal nincs meg. Tehát a legjobb megoldás a 2 fegyver, csak legyen mindkettő jó. -
mikromanus
veterán
válasz freelanced #60569 üzenetére
A szar az szar. Egy jó pajzsot nem vált ki egy hulladék második fegyver. 15%AS-t ad, meg némi chd és statpont többletet. Esetleg elemi skill bónuszt. Ha viszont az alapsebzés gyenge, akkor nem nyersz vele érdemben semmit.
-
shouryuken
senior tag
válasz freelanced #60562 üzenetére
Két egykezes, mindkettőbe +crit damage gem
-
freelanced
addikt
válasz freelanced #60561 üzenetére
Tévedtem ez nem volt nagy szám. Vicces, Zoltun Kulle a kő gólemekkel majdnem szétkapott, illetve volt pár Wraith is akik valamilyen piros csíkot húztak egymás között és bekerítettek, őket meg sem tudtam ölni, kb egyből levitték az életem, nem volt időm őket sebezni, ahhoz képest ez a főellenség nudli volt. Jó le lett gyengítve, régen azért odavágott rendesen.
Amúgy a barbárnak jobb egy kétkezes, mint a két egykezes? Mert általában én két egykezest használok.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
diegho
nagyúr
válasz freelanced #60547 üzenetére
Én normal-on 37-es voltam a végén. Onnan kezdtem Master-en és most 59 vagyok act4-re.
-
diegho
nagyúr
válasz freelanced #60516 üzenetére
Nekem lvl43 és 57 között nem esett egyetlen használható kétkezes fegyver sem a barbáromra. Úgy döntöttem csinálok, 3. próbára kijött egy viszonylag normális, most azt használom, de tényleg vicc, hogy nem akar esni normális 2H.
-
MrCsiT
addikt
válasz freelanced #60516 üzenetére
60 után felteheted a nehézséget akár T(=torment)6-ra is, épp csak ott: 1. 3 nap lesz, mire megölsz valamit alap talált fegyverzettel; 2. egy ütéstől halni fogsz; ezáltal nem leszel hatékony.
Kis szerencsével kaphatsz lvl70-es fegyvert ami szintcsökkentett tulajdonságú, viszont amíg nincs min. 40 chc-d, addig fegyveren lukba én nagy piros követ javaslok, mások talán mást.
Aranyat és köveket egyáltalán nem lehet átadni, azt hiába kérsz.
Egy pl. lvl62-es karakter T6-ja sokkal könnyebb, mint a max. nehézségi szint lvl70 T6, tehát ha valaki 70-es belép melléd, akkor tud húzni téged. A magasabb nehézség több xp-t, aranyat, jobb tárgyakat jelenthet.
Itt a kiegben 70-en ami nagyon eltér az alapjátékhoz képest, hogy kell min. 400k élet, hogy ne halj sokat. Én elsőre erre gyúrnék, és ha már/majd nem haldokolsz 70-en, akkor mehetsz T1-2-re kb. azonnal, ha megvan a lvl70 -> ha nincs ismerős, menj publicba: van csapatbónusz, több xp-t kapsz, ha nem vágnak ki az alacsony szinted/sebzésed miatt. Azt, hogy T1-2-3-ból mit bírsz, fogod érezni, és T1-től már akármi eshet, csak kevesebb eséllyel, mint fentebb."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz freelanced #60400 üzenetére
Ha nem vetted meg a kieget, kb. a fele nem lesz értelmes számodra az itteni ötleteknek.
Én anno sokáig töprengtem, megvegyem-e a kieget, mert a fagyis wiz volt a főkarim, amit kinyírtak a kiegben. Ám a kieg hangulata, az 5. pálya, a nagyon eltalált zene az 5. pályához, a riftek, mint újféle zsákmányszerzési rendszer, a tárgyak tulajdonságainak változtathatósága, és a többi újítás miatt , megtetszett a kieg, így Neked is csak ajánlani tudom, hogy vedd meg[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
válasz freelanced #60396 üzenetére
kövekre és enchant-ra kell a sok gold.
-
DjDanee87
addikt
válasz freelanced #60392 üzenetére
A legutóbbi patchben törölték el a szerepét. Előtte 70es legendaryt lehetett belőle kovácsolni, de már nem szükséges a journal ahhoz a legend kesztyűhöz, viszont még mindig tud esni a játékban. Mostmár csak annyi haszna van, hogy kapsz érte 50k goldot.
-
KubanitoS
veterán
válasz freelanced #60392 üzenetére
Én amit találok eladom.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Wolverine
félisten
válasz freelanced #60355 üzenetére
Nem, azt is megölték. A gold el fog fogyni, ne aggódj
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz freelanced #60352 üzenetére
A Battle.net egyenleged? Azon max. új Blizzard-játékokat vehetsz, vagy paklikat a Hearthstone-ba, vagy vanity itemeket a WoW-ba.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mikromanus
veterán
válasz freelanced #60352 üzenetére
Játékok, Wow előfizetés, pólók (?), authentikátor ha fizikai darab és nem progi... D3-ban nem lehet valós pénzért vásárolgatni már. Bnet balance-ról legalábbis semmiképp. De ezt már egy éve is jelezték minimum. Ah bezárás előtt szóltak vagy 6-9 hónappal, hogy vége lesz a RMAH-nak és így tervezzetek!
edit: feketén esetleg horadric cachet, "bérhúzást" és áttételesen goldot, de ez utóbbi nagyon macera már.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz freelanced #60327 üzenetére
De Édes vagy Istenem megkacajtatol..
-
oxox
addikt
válasz freelanced #60334 üzenetére
ha haladni akarsz gyorsan, akkor hamar felredobod, es kersz valakitol egy szep regi piros kavicsot bele lvl15-tol van ha jol emlekszem socket a fegyokra....de manapsag mar a legend nem is oly legendas
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ChME
tag
válasz freelanced #60334 üzenetére
Ez már nem 1.0.akármennyi, azóta nagyon sok mindent történt.
-
L_ajos
őstag
70nél már nem leszel ennyire lelkes
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Gyick
őstag
Te vagy a kiválasztott úgy néz ki
-
Dreamie
őstag
Elkezdődött a beetetés!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Rayner
őstag
válasz freelanced #60323 üzenetére
grat, mondtam hogy az MM korrekt ilyen téren
-
MrCsiT
addikt
válasz freelanced #60323 üzenetére
magasabb szinten több tapasztalati pontot (xp) és jobb eséllyel jobb felszerelést (drop, loot) kapsz, tehàt, ha nem halsz sokat, akkor mindenképp
-
Rayner
őstag
válasz freelanced #60280 üzenetére
Sajnos ez benne van a pakliban. Még ha boltban veszed akkor is belefuthatsz, bár ott azért lehet látni melyiket piszkálták és melyik sértetlen gyári csomagolás. Ráadásul a vevőszolgálaton könnyebb is ott kibontatni az orruk előtt. (Diablonál ha jól tudom papírdoboz van és abban van celofánban a lemez)
Egyébként igen hibásak ők is. Ezért nem veszek ilyeneket neten[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz freelanced #60275 üzenetére
Webshopnal meg 8 (most mar 14) napod van elallni. Allj el, kenjek a hajukra.
@Rayner: nem mondtam, hogy o a hibas, mert nem az. Egal, hogy a bolt vagy egy tolvaj miatt nincs neki jateka.
-
sto1911
veterán
válasz freelanced #60273 üzenetére
Amugy en pont emiatt vettem az alapot digitalisan. Visszagondolva g.ci draga volt, de nyugodtan fizettem.
-
Rayner
őstag
válasz freelanced #60269 üzenetére
Ha simán visszaviszed el fognak hajtani.
De, hívd fel a magyarországi forgalmazót és verd ki a hisztit. (mondd meg hol vetted mikor stb és mi a gond)
El fogják intézni neked, hogy visszavihesd oda ahol vetted és kicserélik vagy kapsz másik kódot.
Meg lehet oldani mindenféle háborgás nélkül normálisan.
Ne emailezz hanem hívd fel a supportot. (magnew kft)[ Szerkesztve ]
-
khirill
aktív tag
válasz freelanced #60269 üzenetére
az a vicces, h anno a vanillát egy ismerősöm megvette, nem volt authenticator-a, és elgépelte a kódot... jött a a closed acc és a mailek a blizztől... ő nem sokat teketóriázott az angollal (neki az idegenvezető is aliendriver) visszavitte a nagynevű tescoba, h ez szar! erre kicserélték neki, h ez már biztos jó lesz... LOL
így kellett accot szerezni a hőskorban...
ratabyzou
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz freelanced #60262 üzenetére
Nekem a Diablo 2-vel volt ilyen gondom a Media-ban. Gonosz kis manók dolgoznak ott...
-
oxox
addikt
válasz freelanced #60262 üzenetére
Foliás volt mikor vetted? ha a számla/doboza is megvan róla simán irhatsz a blizznek, met igazolni tudod....mondjuk fentartom a jogot a tévedésre, hogy valami nálad lett elirva
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz freelanced #60108 üzenetére
hc/sc?
-
DjDanee87
addikt
válasz freelanced #60104 üzenetére
Miért újra? Mi lett az előződdel ?
(#60107) Furkoo: Ha kell még esetleg a karakteredre a RoRG gyűrű akkor én mindenképpen Act1 bountyzást ajánlanám. Act 1 bountyban sok a könnyű dög - lehet 1el nagyobb nehézségen tolhatod mint a többi actot. A gold meg viszonylag jól jön és a gyűrűvel 2 dologra mész 1 csapásra.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz freelanced #60069 üzenetére
Új karit úgy érdemes húzni, hogy elkészíted, hogy a faluban legyen, teszel rá elsőre HF gyűrűt, majd magasabb szintnél ( 20 körültől van lukas sapi) erős piros kő lukas sapiba, plusz leoric signet gyűrű, esetleg, ha van, cain szett is a felszerelése. Ezekkel baráti partyban ritfelsz, majd a zárás előtt karit cserélsz, így az kapja az xp-t. Szépen fog fejlődni, miközben te is találhatsz jó cuccokat. Ráadásul, ha pl. int-int a két kari fő tulajdonsága ( pl. wized van és wd lenne az új) kis szerencsével lehet egész jó cuccod rá, mire 70-es lesz.
Ha egyedül mész akkor pedig HF jó rá ( alacsony szintű karinak durva buff) + segítőre is HF, és lukas fegyó nagy piros kővel a gyors haladás titka. T1-T3-at is bírhatod így.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok