Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz freelanced #60837 üzenetére

    Nézz ki egy skillt és nevezd el "Buildnek"! Kb ennyi az egész. Item és setfüggően persze van pár lehetőség. Kazuárabb és kevésbé kezdő lehetőségek (persze nem nagyon kezdő, mer' azoknak ki se esik a set):
    - leap--EQ barbi: lut socks+ earthquake set kell hozzá. Minden ugrás egy földrengés. Némi cd csökkentés hasznos lehet. Ránézésre nem túl időigényes és nehéz build... Nekem kimarad item és lelkesedés hiányában eddig.
    - charge build: full charge set kell, aztán tarolsz. Nehézkesebb, mert 5 darabos a set és picit érzékenyebb mint a leap-EQ. Viszont 2.1-ben jó kis buffokat terveznek a skillhez.
    - Spear-ranged barbi: tűz skilles itemek, specko spear, aztán mehet a hajigálás. NAgy távolságra, de keskeny vonalban irt.
    - ranged-seismic barbi: seismic skillel aprítod az ellent. Ha kell, akkro esetleg alaptámadással gyűjtöd a furit. De berakhatsz más jellegű töltést is. Immo set hasznos lehet hozzá, mert kicsit az megfogja az ellent és könnyebb pozicionálni a támadást. meg tovább aktív a pride sisak. Speciális fegyver van hozzá, ami olcsósít, viszont elég ritka.
    - hammerra gyúrás. Mész, azt csapkodod az ellent. Sajna a fury szűkös, a pride sisak meg melee mód miatt nem játszik, Immo és furytöltős ancients, meg esetleg sok rcr segíthet. Esetleg legacy SoJ, Skull grasp, vagy mara amu

    Physical build: spear buildben sacrifice-globe gyártó WD mellett nagyon OP, egyébként a boulder toss annyira nem nyerő.
    Amúgy minden elemi ágra ki lehet hozni jó barbit. Fire, physical, cold, meg tán lightningra is.

    edit: WW? Ja, hogy WW. Inkább csinálj fetishes WD-t! :C
    Szerintem ez a skill scak kiegészítő most. Spender szinten kisebb a sebzése, viszont olcsó. Kis hatósugaró támadások pozicionálására nagyon jó lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák