Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz freelanced #60516 üzenetére

    60 után felteheted a nehézséget akár T(=torment)6-ra is, épp csak ott: 1. 3 nap lesz, mire megölsz valamit alap talált fegyverzettel; 2. egy ütéstől halni fogsz; ezáltal nem leszel hatékony.
    Kis szerencsével kaphatsz lvl70-es fegyvert ami szintcsökkentett tulajdonságú, viszont amíg nincs min. 40 chc-d, addig fegyveren lukba én nagy piros követ javaslok, mások talán mást.
    Aranyat és köveket egyáltalán nem lehet átadni, azt hiába kérsz.
    Egy pl. lvl62-es karakter T6-ja sokkal könnyebb, mint a max. nehézségi szint lvl70 T6, tehát ha valaki 70-es belép melléd, akkor tud húzni téged. A magasabb nehézség több xp-t, aranyat, jobb tárgyakat jelenthet.
    Itt a kiegben 70-en ami nagyon eltér az alapjátékhoz képest, hogy kell min. 400k élet, hogy ne halj sokat. Én elsőre erre gyúrnék, és ha már/majd nem haldokolsz 70-en, akkor mehetsz T1-2-re kb. azonnal, ha megvan a lvl70 -> ha nincs ismerős, menj publicba: van csapatbónusz, több xp-t kapsz, ha nem vágnak ki az alacsony szinted/sebzésed miatt. Azt, hogy T1-2-3-ból mit bírsz, fogod érezni, és T1-től már akármi eshet, csak kevesebb eséllyel, mint fentebb.

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák