Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #15000 üzenetére
Sajna nem nagyon tudom azt sem cserélni, komolyabb beruházás nélkül..
Főleg hogy azon van nekem a Pickup...ami meg kellGorneck23 Oké hogy Strongra nem kell resi de akkor kell az Inna gatyára..ha viszont az inna gatyán van resi akkor nincs int..és akkor kb bukok 80intet meg alsó hangon 100vit-et..
Csak azért hogy a move-m szinten legyen..Am nincs ezzel semmi gáz..minden kari drága egy idő után..
Csak az a fura hogy 3 itemen kívül mind filléres rajta és még sem tudom cserélni csak 20M-ért..Vagy csak rég fejlesztettem karaktert és most már ez a módi?
300K>20M>1-2Mrd? -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #15000 üzenetére
"Vagy a nem nagyon szar kategóriánál ott is óriási ugrás van árban?"
Hát a max dmg-es példányokat(9%, 49-50%) eléggé felteszik. Aztán ha dupla intet, meg esetleg vit-et is szeretnél rá, akkor azért eléggé fel tud szökni az ára.
Ilyen alapstatosat már 11-12 körül is kapni, egy "normálisabb" az viszont minimum ennek a 3 szorosa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest