- Jönnek a Horizon Zero Dawn és a Helldivers mozifilmek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Nintendo Wii U
- Nintendo 3DS és DS topic
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek,h melyik Dell szervizt ajanljatok, kinek mi a tapasztalata, mit hallott, h melyik a legtisztessegesebb szerviz.
Koszonom elore is a segitsegeteket. -
Emb3rke
tag
válasz Chaser #17730 üzenetére
Szia Chaser!
Köszi, lehet, h az lesz, hogy minden elképzelhető drivert feltelepítek. De képzeld feltettem az Ubuntut és azzal tökéletesen műxik a Wifi... szóval egyelőre úgy vagyok, hogy mivel ritkán fogom használni a wifit, ezért egyelőre windowson jegelem a témát... inkább fenntartok egy Ubuntut wifizésre. Tudom, lehet h luxus, de én már belefáradtam egyelőre ebbe a küszködésbe, kompromisszumos megoldásként ez van..
-
Emb3rke
tag
-
Emb3rke
tag
Sajnos a BIOS-ban is engedélyezve van.. (Internal WLAN = Enabled).
És az a fura, hogy az "Adapterbeállítások módosítása" menüpontban úgy írja, hogy le van tiltva a vezeték nélküli kapcsolat.. ha rákattintok az engedélyezésre kiírja, hogy engedélyezve, de ugyanúgy "letiltva" a státusza..
Kép
A laptopon elvileg engedélyezve van a vezeték nélküli hálózat:
KépNagyon remélem, hogy csak én bénázok és vmi piszlicsáré beállítás a "hiba" oka..
[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
A Dell N5010-esem egyszerűen nem ismeri fel a Wifi hálózatokat. Eléggé el vagyok keseredve, nem tudom mitévő legyek..
Letöltöttem a [R258276] számú drivert, de semmi.Legutóbb a Driver Genius Professional programmal próbálkoztam, meg újratelepítettem a drivert, de semmi.
Windows 7 64bites verzióját használom..[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Én is a héten lettem egy N5010 boldog tulajdonosa. Alapvetően nagyon bejön, de 1-2 probléma, amit nem sikerült még megoldanom és bosszant. :/
1. Ez nem notebook specifikus, de nem tudtok segíteni?
A windowst direkt egy külön partícióra telepítettem. Szóval csináltam egy 60 gigás részt a W7 telepítésekor, a telepítés utána meg a fennmaradó 230 giga szabad helyet egyszerűen nem bírom elérni. :S
Nem értem.. partition manager progival küszködök, de egyszerűen nem bírom allokálni azt a sok szabad helyet.. se új particiót, se a jelenleg C meghajtóra átcsoportosítani az összes tárhelyet..
[link]
[link]Nagyon idegesítő.. mit lehet csinálni, hogyan tudnám használatba venni azt a 230 giga szabad forrást?
Jó, ha újratelepítem a W7-et akkor telepítéskor legfeljebb nem particionálok, hanem 1 meghajtón lesz az összes tárhely, de már semmi erőm W7 újratelepítéssel meg programok telepítésével küszködni, ha nem muszáj.. és tök mind1, mert utána is szeretnék egy másik particiót, nem a rendszermeghajtón akarok adatokat tárolni.2. A wifi nem akar működni. :S Mobiltelefonról osztanám le "Mobil hozzáférési pont" opcióval, de hiába kapcsolom be a telefonon ezt az opciót, a notebook nem lát semmit .. :S ez is bosszantó, mert nekem nagyon fontos lenne ez.. :S
Jelenleg egy nagy büdös semmit hoz fel, ha vezeték nélküli hálózatot szeretnék keresni (pedig be van kapcsolva a telefonon a hozzáférési pont)
[link]
3. A Caps lock-ot nem jelzi vhol egy LED, hogy most be van-e kapcsolva vagy sem? Ez főleg jelszóbeírásnál nagyon zavaró.. :S[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Jönnek a Horizon Zero Dawn és a Helldivers mozifilmek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe gar
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest