Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #63766 üzenetére
amennyire én tudom szabvány, előlapot és mechanikát kell átrakni ha van
egyre viccesebb az ipon, gyári garral ezer ft-tal olcsóbb mint "hozzájuk szól" garral
eyébként sztem nyugodtan veheted apróról, manapság már kevesen írnak lemezt, nem néztem árukat, de sztem feleannyiból reálisszerk:
donjohnson jogos, szabvány, de a mérete 9,5mm, hirtelen azt hittem arra gondol h spéci történet-e[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz BeerBier #63758 üzenetére
ram mindenképp, 2gb ma már semmi win alatt, chrome lazán benyal annyit pár oldalnál is akár
billzetnél kábel is törhetett, sztem nem érdemes bohóckodni vele, vadászni kell egy működőt
cpu-t viszont cserélheted, annak a kategóriának nincs ára, pár ezer ft-ból sztem lazán tudod upgradelni - annak nézz utána mit eszik meg a bios -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DrojDtroll #63723 üzenetére
az semmit nem jelent
-
Chaser
legenda
válasz csaba1203 #63651 üzenetére
ezzel én is így vagyok 8570-et ismerem, ott még elvétve hullott lap, utána levő szériánál lett gondosabb, ahogy a dellnél is
szerk:
dWan
ha ssd-hez akarsz venni gépet akkor jó a matek, én a géphez szoktam ssd-t., max eladod valamennyi buktával, sztem nem azon múlik az üdvösség
új dellt csak az értelmes nbd gar miatt vennék, a dolog szépséghibája, h az árból kijön 4db 8570w is k_vaddal ( : akár az egyik felbővítve 32gb ramra és 1tb ssd-re vagy hasonló kaliberű precision dell vonalon maradva[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz csaba1203 #63649 üzenetére
ugy. akkut nem raknék olcsób gépbe sem, azon nem érdemes spórolni
ha elhullana és cseréltetni akarnád, nyugodtan vehetsz másik gépet, alaplapcsere szervizben többe kerül mint egy komplett gép használt alaplapban 7440 esetében én nem bíznék
de mivel már nem drága, így persze nem akkora érvágás, én is úgy vagyok vele ha elhullik a 8570 elhullik, addig is szerettem használni, talán van még tartalék lapom is hozzá valahol, de ha nincs se érdekel egy hasonló kategóriás gép újan 400e és felette, fél év alatt többet esik az értéke mint amit a gépem ér, ssd-t meg ramot úgyis el tudom adni, cpu-t is, mondjuk így nézve már kihozatalkor esik annyit az új gép értéke mint a mostani gép alapjának az értéke, ssd, cpu és ramok nélkül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ha m2 kell akkor a 8570p pl már nem lesz neked jó, mondjuk amit m2 ad pluszban, az max akkor releváns, ha videót vágsz v mozgatsz vele, egyébként lényegtelen - track pl van 70-ben, de kihagyták a középső egér gombot, így mondjuk érdekes ( : , én viszont egeret használok, bár a pad meglepően jó -
van fenn g1 g2 zbook is, azokban már ha jól rémlik van m2 is
dellekből meg nem tudom, nem követem már egy ideje, 6530-ban még biztos nincs, 40-ben lehet van, de passzolomcsaba1203
és legalább ugyanannyian, akiknek elhullott ( : ha meg nem újan vetted, nem tudhatod volt-e benne már lap csere
viszont már annak is elég kellemes az ára, hatalmas érvágás akkor sincs ha kukázni kell, annak az ára is annyi mint egy 400-es gép értékvesztése max fél év alatt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #63637 üzenetére
3740qm-mel és 16gb rammal, azért picit túl van az általános felhasználás kategórián... egyszerűen nincs értelme cserélnem, mert esetleg minimálisan kapok jobbat 3-4x-es felárért hw-ben, minőségben meg biztosan rosszabbat kapok, panelben is talán egy zbook dreamcolor ips panel jobb, a sima ips nem
itt a hat éves akku is, 92% valós kapacitással, de volt több 100%-osom is, csak azpokat már eladtamdWan
új g szériás elitebookot én sem szívesen vennék pl, vadiújnál is volt többször alaplapcsere...
viszont az említett modellnél pont az a pláne, ha megdögli is magát minimális bukta van, új gépnél az a bukta már akkor megvan, ahogy kihoztad a boltból
h melyik meddig fog működni? azt max a jövendőmondók tudják ( :
régebbi szériák mindegyik gyártónál minőségibbek voltak, dellnél is, 7440-et akartam másodgépnek, de letettem róla, mindenütt csak a hulló alaplapokat olvasom
lehet még párszor lukra futsz az új csudagépekkel' és másképp gondolkozol_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #63633 üzenetére
mivel pwm-es volt, így nem tudok a minőségről nyilatkozni, mivel addig a kis ideig is míg használtam, fájt tőle a szemem, max fényerőn is, de ránézésre mai hd/fhd csodákhoz képest rendben volt a színvilág, nem akartam magam elhányni ( :
-
Chaser
legenda
feltétlen szükségesd van új gépre? ha cégre kell, használt is ugyanúgy elszámolható, akár magánembertől is adásvételivel, nem kell számla feltétlen
én is gondolkodtam új gépben, de sem a dell, sem a többi gyártó csilliókba' kerülő új szériás gépei nem győztek meg
jó ideje 8570-em volt, akartam váltani egy újabbra, erősebbre, szebbbre, kis kutya fülére, legyen cpu kraft, jobb kijelző
nos, hd+ felbontású lg paneles pwm free kijelzős gépem volt, ips közeli színvilággal, konzumer gépekben a fhd ips max annyiban volt jobb, h fhd, de maga az ips panel nem volt jobb, sőt...aztán beugrott egy új szériás elitebook, talán g5, core i 8xxx szériás 4 magos cpu-val, hát nem jobb abban sem a kijelző ( : mindkettőnek vannak hiányosságai, enyém gyárilag túl hideg, az viszont túl meleg, sárgás, laza fél millió körül van listaáron
mit ad isten, meglátok aprón egy k_vad i7-es 8570-et, alap hd kijelzővel, de jó áron..meg is vettem, átpattintottam az enyémbe a k_vadot, a 2 magos i5 ment a hd kijelzős gépbe, azt már el is adtam, 15e ft-ba került a kvad 3740qm, tartós turbó 3,5ghz all core, és ez a gép le tudja hűteni, stressz tesztnél 80-90 fok, valós dolgoknál max 80 fok lehet a teteje, belepattintottam 2x8gb ramot, 500-as samsung ssd-t, egy 5591 árán kb 4db ilyen konfigú gép jönne ki ((( : ha meghal', az egész úgy sem fog, ha nincs is alkatrész, még mindig kisebb a bukta, mint egy most újan 4-500e-be kerülő gép értékvesztésén egy éven belül
akku időben rosszabb nyilván, meg igp-ben, ellenben van normális "beültetős" dokkoló, és teljesítményben nem sokkal marad el egy akár 6 magos új genes géptől így - max ha olyan hűtés van benne ami tud all core max turbót hűteni -
dellben pl 6530-at lehet így upgradelni, igen masszív gépecske az is, anno kijelzője nem győzött meg
csak egy ötletszerk:
és tömegre kb annyi a gép, mint a dell 5591 4 cellás akkuval, ellenben ez masszív alu házas és magnésium ötvözetes belseje van, szerelni meg álom - az említett dellt nem ismerem ilyen szempontból -[ Szerkesztve ]
-
-
-
Chaser
legenda
vidd v küldd vissza kérdés nélkül, ennyi, csatold mellé a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletet
az előző elállásnak semmi köze a mostanihoz, mivel "újraindult" a két hét, 50. gépnél is jogszabály szerint elállhatsz - más kérdés az már nem életszerű -
ha kivánságműsot szeretnének ott van tibi bácsi műsora, egyelőre kötelezettségeik vannak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz -secret- #63590 üzenetére
amikor teljesen lemerítetted, gyakorlatilag akkor kalibráltad, újan vetted a gépet?
lehet túl sokáig állt, sok akku nem tolerálja, a kémia egyszer beindul akkor beindul
lehet cella hiba, de lehet elektronika is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Attol h jart szervizben, visszaviheted a boltba, mutassak meg a jogszabalyban, mert ne tehetned
En speciel nem vacakoltam volna vele, masodikat is visszakuldtem volna, veszek mast
Ha agonizalnak emlitsd meg a figyvedet, ugyis lesz naluk tartalmi hiba is a wepsopbanSzerk:
Azt is megemlitheted nekik, teged nem erdekel h a szerviz nem tudja megoldabi, te a bolttal allsz szerzodesben, nekik _kotelesseguk_ megoldani, az mar az o gondjuk, mikent csinaljak[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz INMOTEP #63584 üzenetére
nem kell kivenni az akkut, autóból sem veszed ki sztem használod és kész, arra tervezték, simán meghal magától is akkor is ha óvodvédedbabusgatod'
ha van a dellnek akku management sw-e akkor azt használod, ha nincs akkor rábízod az elektronikára_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz csaba1203 #63524 üzenetére
nem a gari miatt, hanem mert kipúposodott, egy próbát megér, akár kárt is tehetett volna a gépben
nem kell telerikkantani, de meg lehet pedzeni h húúú hőőőőő---hűzhaszerk:
egyébként lehet érdekelné is őket bevizsgálásra az akku, mert ez enyhén szólva sem szokványos történet[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz csaba1203 #63515 üzenetére
Ez gyari akku volt? Jart mar nalam par kg akku, de gyarit meg nem lattam puposan, legalabbis nem remlik
Filozom meg mindig e7440-en, de itt olvasgatva egyre jobban elment a kedvem tole, kar azert a hullos lapokert, mondjuk hp g szeria sem sokkal jobb ( :viszont ott a panel tuti pwm free, de 7440-rol meg mindig nincs infom
-
Chaser
legenda
e7440-eknek pwm mentes kijelzője van, nem tudja valaki esetleg?
szerk:
a fhd ips verzió érdekel[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz kiskaktusz #37165 üzenetére
A dell végletei...
-
Chaser
legenda
válasz szabonagyur #37143 üzenetére
Nem az olcsóságon van a hangsúly. Az én keretem minden gépben jó volt, kivéve ezeket a szériákat. Volt aki 3 különböző fajtával próbálta és nem ment. Szóval itt valami gond van. Olyan nincs, hogy minden gépben jó valami csak két új szériásban nem. Ha van, annak meg oka van.
-
Chaser
legenda
válasz bexinho23 #37106 üzenetére
Ha van papír gar onnantól indul. Olyan nincs, hogy nem vállalnak garit Nem ők írják a jogszabályokat. Nyugodtan visszaviheted, nyomtasd ki előtte a garanciás topikban megadott paragrafusokat, említsd meg egy ügyvéd barátodat meg a fogyvédelmet, mindjárt tudni fogják hány évesek
Dellnél itthon két gar van.
1. Szerviz gar. Senki nem megy a gépért, neked kell bevinni majd elhozni.
2. NBD helyszíni. Itt megy a szerviz és előtted javít. Üzleti szériákon ilyen van. Inspironokon már régóta szerviz. De service tag alapján meg tudod nézni, linkeltem.Dell zöld szám gugli első találata
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz BMW-M6power #37077 üzenetére
Belépő gép, ár/értékben jó.
-
Chaser
legenda
válasz Atlantisz48 #37063 üzenetére
Ennyiét van 3537 ulv i7-tel, HD8850 vga-val. Hw jó, kaszni nem, de ennyiért jobbat nem kapsz.
-
Chaser
legenda
Menni fog mindkettő, a dedikált az integrálton keresztül működik. Épen kikapcsolhatod, hogy csak a dedikált pörögjön, de attól megy a másik is a háttérben. bár nem értem minek kikapcsolni. Amikor szüksége van rá a sw-nek úgyis elindul, ha nincs szüksége minek fűtsön.
-
Chaser
legenda
válasz Avicularia #36487 üzenetére
Azért szentírásnak nem kell venni az ilyen listákat, gondolom NBC-re gondolsz. 3D-ben közel azonos szintet képviselnek. Valszeg egyik játékban az ati, másikban intel a jobb. Ezért jöhet ki játéklistától függően az egyik sokkal jobbnak.
-
Chaser
legenda
válasz Tunergirl #36480 üzenetére
Nem viszi maxon. A HD5470 az egy belépő vga, kb az intel HD4000 is tud annyit. Vidd vissza, csak lapcserével lehetne erősebb gpu-t rakni bele. De ez a gép nem ér annyit..dellnek egyik leghitványabb modellje, jól beleválasztottál.
-
Chaser
legenda
válasz #89874944 #35843 üzenetére
Jó, hát akkor működik, ennyi. Nem védek senkit. Az hogy kicsit nehézkesebb megoldani az egy másik dolog. Nálam egy HP járt régen, nem ma kezdtem, nem vagyok hülye gyerek. De OSD-t nem sikerült rá varázsolni fél nap alatt, 3 éves modell 0 terméktámogatással. Semelyik adatbázisukban nem létezik az a modell ami nálam járt, na most akkor HP vs Dell ennyi erővel 1:1
-
Chaser
legenda
válasz arpeen2 #35767 üzenetére
Nem feltételezek semmit. Több helyen fel van tüntetve, hogy ez a gép csak W8 ready. Talán írj a dellnek, mi a meglátásuk a témában. Vagy a zöld számon hívd fel őket.
szerk: NoOne1976 HD sentinel mit mond a vinyóra? Mielőtt cserében gondolkozunk legalább ezzel nem árt rálesni De van dell diag is ehhez a géphez, bár felesleges ha sentinel szerint tele van bad sectorral akkor ott a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz arpeen2 #35764 üzenetére
Láttál már 5010/5110-et? Na az már fospempő de mondom, amd adja a vga drivert, és ha amd w8-hoz ad akkor oda ad. Ez így van ám minden egyes gyártónál. Maga a haswell valószínűleg nem zárja a w7-et, mert üzleti gépeknél elérhető. De elméletileg van már 7-es driver is ehhez a vga-hoz.
szerk: belépő régen sem azt jelentette hogy lassú, volt azokból erős hw, csak a kaszni hulladék, mai napig is van. Ebből a gépből is van 200k-s verzió..de ez belépő gép marad mindig is, mindegy mit pakolnak bele. Max hw-esen középkategória a felsőbb szegmens.
Ajánlom vegyél bármelyik gyártótól konzum gépet, ott se lesz jobb a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz arpeen2 #35759 üzenetére
Nem a dell tehet róla..haswell platform, tehát ne ajánld senkinek az intelt..meg az amd-t, mert a vga drivert ők adják.
Meg ilyen hogy ne ajánld a dellt.. Ez egy inspiron, belépő. Belépők közt is belépő._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Valakinek már van ilyen. Úgy rémlik nincs benne msata. Ahol veszed kérdezz rá, az a biztos. Lehet egyes konfikban van de nem mindegyikben.
Tothgera30: Nekem 30-as szériától dereng msata, aztán lehet tévedek.
-
Chaser
legenda
válasz matthew95(2) #35677 üzenetére
3521-et úgy nézd, ugyanaz mint 5521, csak puritánabb burkolattal. Vga-kat notebookchecken össze tudod hasonlítani.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz matthew95(2) #35673 üzenetére
Elfutnak rajta az újabb játékok valamilyen szinten. Ha sűrűn akarod hordozni ne vedd, nem arra tervezték. De ennyiért sokkal jobbat nem kapsz. Z510 minőségre jobb, de ott csak 2 év gar van.
-
-
Chaser
legenda
válasz rfjanika #35284 üzenetére
Egy akármilyen pentim cpu meg egy mai intel vga vígan eszi a FHD filmeket
szerk: ebben meg már haswell alapú vga van, játszogatni is lehet vele, már a HD4000 is elég korrekt volt..ha szeretsz szenvedni W8, ha nem akkor W7...nekem 8
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeathAdder #35185 üzenetére
Szívesen. Felteszed az elsőt. Ha működik a wifi és BT másodikra nincs szükség. Ha nem, akkor a másik verzió van a gépedben de egyébként eszközkezelő, ott meglesed a wifit, tulajdonságok, hw azonosító, az ott megadott karakterekből meg kiguglizod melyik van a gépedben a kettő közül. Több féle típussal szerelnek sok gépet, még üzletiket is.
-
Chaser
legenda
válasz DeathAdder #35183 üzenetére
Li-ion akku, nem kell vele foglalkozni, megoldja az elektronika amit kell.
-
Chaser
legenda
Szerintem be lehet azt állítani. Viszont ha képeket nézegetsz nagyon nem mindegy, hogy HD/HD+/FHD felületen teszed. A betekintési szögek és a színvisszaadás is egész más. Filmet nézni se nagy élmény HD-n, max 13-as méretig elviselhető, utána már nem sok értelme van.
-
Chaser
legenda
válasz borics96 #35063 üzenetére
Pixelhoiba gar nem árt, panda felejtős Ha neten veszed 8 napig akkor is elállhatsz a vételtől az igaz. Viszont saját ktsg-en kell visszajuttatnod a gépet, és a kereskedőnek onnantól 1 hónapja van visszaadni a pénzt.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Carryboy #34964 üzenetére
Ha neten rendelted akkor is él a 8 napos elállás legjobb tudomásom szerint. Mindegy hogy személyesen vetted-e át. De van garancia topik érvényes jogszabályokkal, less be.
jotzo01: Attól függ mire kell. VGA driver nem a legtökéletesebb, az tény. De nem minden játékot érint. Megbízhatóság megint más, 3 év gari van ami jó pont.
-
Chaser
legenda
válasz Krystal_s #34921 üzenetére
Lehet hülyült az elektronika, én nem vesztegetnék rá időt Ha meghal meghal, ha nem hal meg akkor meg élni fog...még egy darabig.
Felteszed az első drivert, ha működik azzal se kell tovább foglalkozni._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz stevve #34734 üzenetére
A csere jó ötlet. Te is meg tudod oldani ha használtál már csavarhúzót De biztos találsz valakit közeledben aki vállalja.
Ami fontos. FHD upgrade általában csak olyan géppel megy amiből adtak ki FHD verziót is. Jelenleg inspiron 5537 ami ilyen. Az viszont FHD verzióban sem vészes. De ha nem játszol akkor egy E5520 5530 E6520 6530. Azokból használtan sok garral is ki lehet fogni FHD-sat új inspiron ára alatt akár jóval. És persze ott it lehet upgradelni FHD-ra ha HD verziós.Fólia meg attól függ milyen, nagyon sok fajta van. Én telóra most tettem, nagyon baba. Fényerőt nem csökkenti de matt és ujjlenyomatmentes
TP topikban kérdezd meg hol érdemes fóliát venni, most nem jut eszembe a tag neve. Van egy cég aki direkt fóliákkal foglalkozik, egyedi méreteket is csinálnak._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Politika
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Dell Inspiron 8.gen I5 + Radeon 530 2GB VGA
- HP ProBook 640G5 Core i5 8.gen notebook
- Garanciás Acer Predator I7 - 32GB - RTX 3070 - 15.6" QHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest