Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz SzaboZE #73597 üzenetére
Jó szerencsét! Köszönöm válaszát! Igen, Atom processzor, N550-es van benne. A gépet a halál torkából mentettem meg és nagyon szeretném használni, mert nem androd op-rendszere van. Valamint Windows 10. Lehet, hogy ezért nincsen rajta a Duo Stage? Igen, gondoltam arra, hogy egy SSD-t veszek bele, de ez majd később lesz. Jelenleg egy 320Gb-os HDD van benne.
LEGO-ból bármit megépíteni, csak idő kérdése.
-
DasBoot
aktív tag
-
DasBoot
aktív tag
válasz DasBoot #73583 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat a néhány nappal ezelőtt feltett kérdésemre. Annyira sok érkezett, hogy szinte nem is tudtam válogatni. AZOK ALAPJÁN SIKERÜLT MEGOLDANOM. ITT AZTÁN ÉRDEMES KÉRDÉST FELTENNI. Pffffffff
[ Szerkesztve ]
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Néhány hete volt egy-két kérdésem az Inspiron duo mini-vel kapcsolatban. Most van néhány újabb. Az mennyire eltérő a normális, átlagos működéstől, hogy rendkívül meleg, mondhatni forróak a belső fémrészek. Természetesen a külső burkolat is, a kéz melegnél magasabb a hőmérséklete. Valószínűleg emiatt állt is le.Egyelőre csak hálózati betáplálásról működik. A másik kérdésem, hogy hol találom meg és hogyan, milyen feltételekkel telepíthetem a duo Stage programot? Számtalan módon kerestem, de eddig sikertelen voltam. Köszönöm a segítséget. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Egy Dell Inspiron Mini duo 1090-t szeretnék feléleszteni. Valaki válaszolna az eddig feltett kérdéseimre? Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Dell Inspiron Mini Duo kapcsolási rajzával rendelkezik valaki, vagy esetleg tudja, hogy honnan lehet beszerezni? Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét!Megörököltem egy Inspiron Mini Duo-t! Állítólag már be sem kapcsolt, de nálam az első bekapcsolásra működött. Azóta nem, a gomb megnyomásakor 1-szer fehéren felvillan a jelző, aztán semmi sem történik. Vásároltam egy másikat, az állítólag működött (a kijelzője hibás), de ennél is ugyanez a jelenség. Az elsőben rossz az akkumulátor, másodikban nincsen. Az első akkumulátor töltőjével próbáltam mindkettőt, az pedig nem az eredeti. A kérdésem, hogy milyen fizikai feltételeknek kell teljesülnie a bendításhoz. Gondolok ilyenekre, hogy billntyűzet csatlakoztatva legyen, akkumulátor megléte és töltöttsége......stb. Néhány módon probáltam indítani, de nem volt változás. Sajnos még nem tudtam másik töltővel kipróbálni. Bízom benne, hogy kapok választ, mert nagyon szeretném használni az eszközt. Üdv.: Joe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v5 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, M2000 4GB
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás s
- Eladó Lenovo Ideapad 5 Pro 16ARH7 16GB/1TB
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
- Eladó Acer Nitro V15: Ryzen 5-7535HS, rtx 4050, 16gb ram, 144hz, 512gb m2 ssd, GARANCIA
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest