Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz SzaboZE #41568 üzenetére
Apropo upc: na ez kimaradt a felsorolásból. Ha akkuról megy, de ethernetre dugva, a tapipad ugyanúgy hajlamos megkergülni. Hogy garanciális hiba-e egy tervezési hiba, azt nem tudom eldönteni. Más gépet nem zavart se előtte, se azóta. T61 is megy gond nélkül, a mobilomat sem zavarja és az átmenetileg nálam lévő galaxy tab is hibátlanul ment ugyanitt.
Egyébként csak azért kötekedtem, mert tudom, hol és mit dolgozol, ezért nem tudtam elfogadni, hogy csak az a hiba, amire a teszt hibakódot dob.Rezgő vinyó témában... dellnek elég hülye ez a gumírozás nélküli konstrukciója, de a harmadik 7200rpm-es Seagate Momentus már képes volt zavaró vibráció nélkül üzemelni.
Melegedés... hát nem tudom. Ha szerelés előtt alapjáraton(5-10%-os terhelés) pörög a ventilátor, utána meg 2-3%-os proci terhelés hatására is beindul... azért ott felmerül az emberben, hogy ez garanciális gond.
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest